NSD > Nyheter

Sunday, 31 May, 11:59

NSD - 29 okt 11 kl. 06:00

Hyresgäster får gratis julbordNyligen utsågs Överkalixbostäder till Sveriges bästa fastighetsförvaltare. Nu tänker man fira genom att bjuda alla hyresgäster på jullunch på ortens hotell..
Läs mer på NSD
Läs mer om:
Överkalixbostäder, Sveriges

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Hyresgästerfår , gratis, julbord
Alingsås tidning - 22 aug 13 kl. 13:13

Drabbade hyresgäster får 40 kanaler gratis 

ALINGSÅS: Alingsåshems hyresgäster, som drabbades av tv-avbrott förra veckan, kompenseras nu av leverantören Tele2. De får se ett 40-tal kanaler gratis i två månader..

Nya Wermlands Tidningen - 05 dec 16 kl. 07:17

Gratis surf för KBAB:s hyresgäster

Nu kommer alla hyresgäster inom Karlstads Bostads AB ha möjlighet att surfa gratis hemma i lägenheten..

Jönköpingsnytt - 11 sep 18 kl. 06:41

De inför gratis wifi till alla hyresgäster

En tredjedel av Vätterhems hyresgäster saknar internetabonnemang. Bostadsbolaget satsar därför på fritt wifi till alla sina hyresgäster i Jönköping, för att motverka digitalt utanförskap.
.

Ekonomistas - 01 nov 17 kl. 07:00

En övergång till marknadshyror som är ekonomiskt neutral för hyresvärdar och hyresgäster med bruksvärdeshyror

Bruksvärdessystemet på marknaden för hyresbostäder infördes 1942. Syftet var att basera hyrorna på kostnaderna hos allmännyttiga bostadsföretag. Detta lyckades, men eftersom efterfrågan har varit  högre än utbudet vid bruksvärdeshyror uppstod ransonering av hyresbostäder med hjälp av köer, kontakter och pengar under bordet.

SVT Debatt - 20 nov 13 kl. 15:26

Skydda hyresgäster mot ansvarslösa värdar

BOSTÄDER När hyresvärdens ansvar brister så måste det finnas ett skydd för hyresgästerna. Det behövs lagändringar och att kommunerna tar sitt ansvar så att hyresgästerna garanteras en boendestandard med trygghet och kvalitet. Det är det de betalar sin hyra för att få, skriver Barbro Engman, förbundsordförande Hyresgästföreningen, och Torbjörn Rönnkvist, regionordförande Hyresgästföreningen region Aros-Gävle.

Kristianstadsbladet - 18 feb 16 kl. 20:00

ABK firade sina trogna hyresgäster

Första året AB Kristianstadsbyggen premierade sina hyresgäster var 1961. Då var det 14 stycken som fick bo gratis en månad. Förra året var det 359.

Skånskan - 08 dec 18 kl. 15:00

Hyresgäster rasar mot Skurupshem

Skurup Hyresgäster på Skurupshem har skrivit brev anonymt till den lokala hyresgästföreningen och vill ha besked om vem det är som bestämmer egentligen i Skurupshem.
Många har inte accepterat uppmaningen att ta ner häckar och plank till just 120 centimeter.För snart två veckor sedan hade Skurupshem ett informationsmöte i Folkets park på inbjudan av den lokala hyresgästföreningen.

YLE - 19 apr 16 kl. 16:17

Snart kan det finnas hyresgäster på alla Stockmanns våningar

Akademiska bokhandelns källarvåning i Helsingfors hyrs från och med juni ut till bland andra möbelfirman Isku. Fastighetsdirektör Björn Teir på Stockmann säger till Yle Nyheter att antalet hyresgäster i varuhuset kommer att öka ytterligare under den närmaste tiden. Stockmann meddelade på tisdagen att Akademens källarvåning samt gången mellan pappershandeln och varuhuset blir en ny inredningsavdelning.

Kristianstadsbladet - 28 dec 12 kl. 08:30

Fettfläckar ger hyresgäster onödiga utgifter

Foto:
De flesta hyresgäster är rädda om sitt boende, men det är inte ovanligt den som flyttar får betala tusenlappar helt i onödan. Att rökning kan orsaka stora skador fick en tidigare hyresgäst hos ABK erfara. Saneringen av nikotinskador, nya tapeter och åtgärdade golv gick löst på 43 000 kronor.

Kristianstadsbladet - 31 jul 14 kl. 15:21

Hyresgäster protesterar mot höjning

Foto: Annica Jönsson
Senaste hyreshöjningen på 50 kronor mer i månaden blev droppen för flera av Göingehem AB:s hyresgäster i Knislinge.De har nu lämnat in en protestlista till företaget.
Ett 20-tal hyresgäster hos Göingehem AB i Knislinge har skrivit på protestlistan.

YA - 11 dec 13 kl. 10:59

Värmetips irriterar hyresgäster

Flera hyresgäster har reagerat på Ystadbostäders tips om tofflor och elfilt när det är kallt i lägenheten.– Jag har förstått att det har uppfattats som oerhört provocerande. En del har ringt, säger Helen Nyquist, fastighetschef på Ystadbostäder.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.