UNT > Utrikes

Tuesday, 02 June, 07:35

UNT - 29 okt 11 kl. 04:21

USA-teknik mot syrisk oppositionUSA-baserade IT-bolaget Blue Coat Systems medger att fretagets produkter anvnds att blockera internetsidor i Syrien. Internet r ett viktigt redskap fr oppositionen i landet dr regeringsstyrkor i gr ddade 40 pro-demokratiska aktivister..
Läs mer på UNT

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: USA-teknikmot , syrisk, opposition
NSD - 18 apr 11 kl. 11:00

USA stödde syrisk opposition i smyg

USA:s utrikesdepartement har i hemlighet stött syriska oppositionella grupper, enligt diplomatpost som Wikileaks släppt, uppger tidningen The Washington Post..

SVT - 06 maj 14 kl. 16:49

USA ger syrisk opposition mer stöd

Amerikanska regeringen meddelar att den kommer att ge den syriska oppositionens representation i Washington diplomatisk status. Beslutet har mest symbolisk betydelse, men är samtidigt ett viktigt steg för ett nytt Syrien..

NSD - 29 okt 11 kl. 04:21

USA-teknik mot syrisk opposition

USA-baserade IT-bolaget Blue Coat Systems medger att företagets produkter används att blockera internetsidor i Syrien. Internet är ett viktigt redskap för oppositionen i landet där regeringsstyrkor i går dödade 40 pro-demokratiska aktivister..

UNT - 06 dec 11 kl. 18:38

Clinton träffade syrisk opposition

USA:s utrikesminister Hillary Clinton har träffat ledande representanter för Syriens opposition. Clinton sade att demokrati inte bara kräver att regimen störtas utan också att alla medborgares rättigheter skyddas. (TT).

BT - 01 sep 13 kl. 14:19

Syrisk opposition besviken på Obama

President Barack Obama vill ha kongressens stöd för att ingripa militärt i Syrien. I praktiken skjuts beslutet upp till åtminstone den 9 september. Syriska oppositionsalliansen är besviken över beskedet, och kallar det "bristande ledarskap".

Kristianstadsbladet - 11 sep 14 kl. 14:13

USA-plan stöds av syrisk opposition

Oppositionella Syriska nationella koalitionen (SNC) välkomnar USA:s plan gentemot jihadistgruppen Islamiska staten (IS).Samtidigt manar koalitionen också till insatser mot president Bashar al-Assads regim.
I ett uttalande från gruppen heter det att den stödjer USA:s strategi när det gäller flygräder i Syrien och utbildning av rebellstyrkor, men att en "stabil och extremist-fri region" även kräver att al-Assads repressiva regim tas bort, rapporterar AFP.

BT - 11 sep 14 kl. 14:13

USA-plan stöds av syrisk opposition

Oppositionella Syriska nationella koalitionen (SNC) välkomnar USA:s plan gentemot jihadistgruppen Islamiska staten (IS). Samtidigt manar koalitionen också till insatser mot president Bashar al-Assads regim.I ett uttalande från gruppen heter det att den stödjer USA:s strategi när det gäller flygräder i Syrien och utbildning av rebellstyrkor, men att en "stabil och extremist-fri region" även kräver att al-Assads repressiva regim tas bort, rapporterar AFP.

BT - 06 maj 14 kl. 02:51

Syrisk opposition får diplomatstatus

USA har beslutat att ge den syriska oppositionens representation i Washington diplomatisk status. - Det här är ett viktigt steg på vägen mot ett nytt Syrien, säger Ahmad Jarba, ledare för Syriens nationella koalition (SNC).Beslutet har dock mest symbolisk betydelse, eftersom USA inte betraktar oppositionen som Syriens regering och personalen inte kommer att ges diplomatisk immunitet.

Kristianstadsbladet - 06 maj 14 kl. 02:51

Syrisk opposition får diplomatstatus


USA har beslutat att ge den syriska oppositionens representation i Washington diplomatisk status. - Det här är ett viktigt steg på vägen mot ett nytt Syrien, säger Ahmad Jarba, ledare för Syriens nationella koalition (SNC).Beslutet har dock mest symbolisk betydelse, eftersom USA inte betraktar oppositionen som Syriens regering och personalen inte kommer att ges diplomatisk immunitet.

Nyhetsverket - 24 feb 12 kl. 09:19

USA: Syrisk opposition trovärdig

USA:s utrikesminister Hillary Clinton anser att den syriska oppositionen, Syrian National Council, har kommit att bli ett trovärdigt alternativ till al-Assads regim, uppger CNN.com. Det råder konsensus mellan Arabförbundet och många andra länder att Syrian National Council är trovärdiga representanter för Syrien.

Fler nyheter från UNT

UNT - 13 maj 20 kl. 09:01

Bambubrist skickar pandor tillbaka till Kina

Er Shun och Da Mao skulle egentligen ha stannat i Kanada i flera år till..

UNT - 13 maj 20 kl. 08:44

Inspelning skakar hårt pressad Bolsonaro

Brasiliens president Jair Bolsonaro förnekar att han sparkade landets federala polischef för att förhindra en utredning mot sin familj..

UNT - 13 maj 20 kl. 08:34

Österrike öppnar gräns mot Tyskland i juni

Österrike och Tyskland kommer att öppna gränsen mellan länderna den 15 juni, enligt regeringen i Wien..

UNT - 13 maj 20 kl. 08:17

Pompeo i munskydd har landat i Israel

USA:s utrikesminister Mike Pompeo har landat i Tel Aviv i Israel, bara timmar innan den planerade installationen av landets nya koalitionsregering..

UNT - 13 maj 20 kl. 07:42

Covid-19 spås ta fler liv än befarat i USA

I början av augusti beräknas över 147 000 amerikaner ha dött i coronapandemin i USA, enligt en ny prognos..

UNT - 13 maj 20 kl. 06:35

Biden ett steg närmare presidentkandidatur

I USA fortsätter delstater att genomföra primärval inför höstens presidentval..

UNT - 13 maj 20 kl. 06:02

Riktlinjer att vänta för gränser och resor

Hur, när och var ska turismen komma igång igen efter coronakrisen?.

UNT - 13 maj 20 kl. 05:21

Rekordhögt antal virusdöda i Brasilien

Antalet bekräftade coronavirusfall i Brasilien har stigit till nära 178 000 enligt myndigheterna och över 12 400 personer rapporteras ha avlidit..

UNT - 13 maj 20 kl. 04:25

Hälften smittade i colombianskt fängelse

Hälften av alla intagna vid ett fängelse i södra Colombia har bekräftats vara coronasmittade..

UNT - 13 maj 20 kl. 03:07

Venezuela förlänger restriktioner

Venezuelas president Nicolás Maduro säger att landets coronarelaterade restriktioner förlängs i ytterligare en månad..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.?>


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.