NSD > Nyheter

Friday, 05 June, 21:06

NSD - 29 okt 11 kl. 04:21

USA-teknik mot syrisk oppositionUSA-baserade IT-bolaget Blue Coat Systems medger att fretagets produkter anvnds att blockera internetsidor i Syrien. Internet r ett viktigt redskap fr oppositionen i landet dr regeringsstyrkor i gr ddade 40 pro-demokratiska aktivister..
Läs mer på NSD

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: USA-teknikmot , syrisk, opposition
NSD - 18 apr 11 kl. 11:00

USA stödde syrisk opposition i smyg

USA:s utrikesdepartement har i hemlighet stött syriska oppositionella grupper, enligt diplomatpost som Wikileaks släppt, uppger tidningen The Washington Post..

SVT - 06 maj 14 kl. 16:49

USA ger syrisk opposition mer stöd

Amerikanska regeringen meddelar att den kommer att ge den syriska oppositionens representation i Washington diplomatisk status. Beslutet har mest symbolisk betydelse, men är samtidigt ett viktigt steg för ett nytt Syrien..

UNT - 29 okt 11 kl. 04:21

USA-teknik mot syrisk opposition

USA-baserade IT-bolaget Blue Coat Systems medger att företagets produkter används att blockera internetsidor i Syrien. Internet är ett viktigt redskap för oppositionen i landet där regeringsstyrkor i går dödade 40 pro-demokratiska aktivister..

UNT - 06 dec 11 kl. 18:38

Clinton träffade syrisk opposition

USA:s utrikesminister Hillary Clinton har träffat ledande representanter för Syriens opposition. Clinton sade att demokrati inte bara kräver att regimen störtas utan också att alla medborgares rättigheter skyddas. (TT).

BT - 01 sep 13 kl. 14:19

Syrisk opposition besviken på Obama

President Barack Obama vill ha kongressens stöd för att ingripa militärt i Syrien. I praktiken skjuts beslutet upp till åtminstone den 9 september. Syriska oppositionsalliansen är besviken över beskedet, och kallar det "bristande ledarskap".

Kristianstadsbladet - 11 sep 14 kl. 14:13

USA-plan stöds av syrisk opposition

Oppositionella Syriska nationella koalitionen (SNC) välkomnar USA:s plan gentemot jihadistgruppen Islamiska staten (IS).Samtidigt manar koalitionen också till insatser mot president Bashar al-Assads regim.
I ett uttalande från gruppen heter det att den stödjer USA:s strategi när det gäller flygräder i Syrien och utbildning av rebellstyrkor, men att en "stabil och extremist-fri region" även kräver att al-Assads repressiva regim tas bort, rapporterar AFP.

BT - 11 sep 14 kl. 14:13

USA-plan stöds av syrisk opposition

Oppositionella Syriska nationella koalitionen (SNC) välkomnar USA:s plan gentemot jihadistgruppen Islamiska staten (IS). Samtidigt manar koalitionen också till insatser mot president Bashar al-Assads regim.I ett uttalande från gruppen heter det att den stödjer USA:s strategi när det gäller flygräder i Syrien och utbildning av rebellstyrkor, men att en "stabil och extremist-fri region" även kräver att al-Assads repressiva regim tas bort, rapporterar AFP.

BT - 06 maj 14 kl. 02:51

Syrisk opposition får diplomatstatus

USA har beslutat att ge den syriska oppositionens representation i Washington diplomatisk status. - Det här är ett viktigt steg på vägen mot ett nytt Syrien, säger Ahmad Jarba, ledare för Syriens nationella koalition (SNC).Beslutet har dock mest symbolisk betydelse, eftersom USA inte betraktar oppositionen som Syriens regering och personalen inte kommer att ges diplomatisk immunitet.

Kristianstadsbladet - 06 maj 14 kl. 02:51

Syrisk opposition får diplomatstatus


USA har beslutat att ge den syriska oppositionens representation i Washington diplomatisk status. - Det här är ett viktigt steg på vägen mot ett nytt Syrien, säger Ahmad Jarba, ledare för Syriens nationella koalition (SNC).Beslutet har dock mest symbolisk betydelse, eftersom USA inte betraktar oppositionen som Syriens regering och personalen inte kommer att ges diplomatisk immunitet.

Nyhetsverket - 24 feb 12 kl. 09:19

USA: Syrisk opposition trovärdig

USA:s utrikesminister Hillary Clinton anser att den syriska oppositionen, Syrian National Council, har kommit att bli ett trovärdigt alternativ till al-Assads regim, uppger CNN.com. Det råder konsensus mellan Arabförbundet och många andra länder att Syrian National Council är trovärdiga representanter för Syrien.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.?>


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.