Trelleborgs Allehanda > Nyheter

Thursday, 04 June, 22:08

Trelleborgs Allehanda - 29 okt 11 kl. 03:55

Trakasserier ledde till omplaceringTrakasserierna ska ha intrffat i somras. Enligt en Lex Sarah-anmlan befann sig personal och boende p en uteplats. En av de boende ska ha varit fixerad vid en buss som stod parkerad vid boendet, och enligt anmlan blivit nervs och orolig om inte bussen varit p plats.
Läs mer på Trelleborgs Allehanda

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Trakasserier, leddetill , omplacering
Trelleborgs Allehanda - 02 nov 12 kl. 09:04

Trakasserier ledde till misshandel

En 17-årig pojke har dömts för misshandel efter att ha slagit en skolkamrat.
Enligt domen ska 17-åringen under en längre tid ha trakasserats av pojken som han senare slog ned. Den 17-årige pojken döms till ungdomstjänst och böter, men eftersom skolan inte ingripit trots upprepade trakasserier ska antal timmar vara de lägsta möjliga.

Sydsvenskan - 23 maj 11 kl. 14:00

Chatt om sexuella trakasserier

Foto: TCO
Naiti del Sante, jurist på TCO, chattade om rättigheter och skyldigheter på arbetsplatser.

besviken på Tetra Pak: Det verkar tråkigt nog vara ett återkommande problem att tjejer/kvinnor som blir utsatta inte blir trodda av varken män eller kvinnor utan får mer eller mindre skylla sig själv. Hur kan man oavsett kön skaffa bevis för att trakaserier pågår och därmed förhoppningsvis bli tagen på allvar?

Nyheter 24 - 17 okt 13 kl. 16:19

Tonårsflickor anmälda efter sexterror på FacebookAttackerade mobbare ? efter trakasserier på Facebook

KARLSKONA. Tre unga flickor i Karlskrona kommun har blivit polisanmälda för ofredande och sexuellt ofredande efter att de under ett halvårstid ska ha trakasserat 50-tal barn, ungdomar och vuxna.På sin Facebook skriver polisen att det handlat om busringningar, fula ord, anklagelser, trakasserier, sexuella anspelningar och sexuella trakasserier.

EU-Parlamentet - 16 maj 17 kl. 18:12

Artikel - Flyktingkrisen: ”Omplacering är vårt gemensamma moraliska och politiska ansvar”

Plenarsammanträde : Europa har skakats av migranternas umbäranden när de riskerar sina liv för att korsa Medelhavet. Länder som Grekland och Italien har tagit emot särskilt många migranter, och då är omplacering ett verktyg för att minska bördan. Inför deadlinen i september för att omplacera 160 000 asylsökande från Grekland och Italien till andra EU-länder, anklagade ledamöter nationella regeringar för senfärdighet i överföringen av flyktingar.

Dagens PS - 21 nov 18 kl. 07:21

Tung vd anklagas för trakasserier

Statliga Sveaskogs vd P-O Wedin anklagas för trakasserier av de kvinnliga medlemmarna i ledningen, skriver Dagens industri. De fyra kvinnorna har i ett brev till ägaren statens representant i styrelsen, Leif Ljungqvist, informerat om den ohållbara situationen efter att tidigare inte fått gehör från styrelseordförande Eva Färnstrand. Brevet ledde till en utredning där också en av männen inom ledningen uppfattat att det förekom trakasserier.

Nyheter 24 - 29 apr 11 kl. 22:06

Kvinna anmälde sexuella trakasserier - blev sparkad


"En kvinna som du blir misshandlad varje dag i mitt land, så du ska vara djävligt glad att bo i Sverige." Det var i januari 2011 som kvinnan efter goda rekommendationer från sin personliga coach på Arbetsförmedlingen hade tilldelats en pratikplats på ett it-företag i Upplands-Väsby. På praktikplatsen fick hon utstå kränkningar för sitt etniska ursprung samt sexuella trakasserier från en manlig kollega i samma arbetsgrupp, skriver Dagens Konflikt.

Helsingborgs Dagblad - 15 dec 15 kl. 06:41

Rörmokarbil i Syrien ledde till hot

En rörmokare i USA har stämt en Ford-handlare på över en miljon dollar efter att ha sålt sin bil. Orsaken är att bilhandlaren lät företagarens logotyp och telefonnummer sitta kvar på bilen när den såldes vidare — för att sedermera dyka upp i krigets Syrien.Bilen, som figurerat på nätet när den använts av en extremistgrupp, har resulterat i en flod av trakasserier och hot.

Sydsvenskan - 15 dec 15 kl. 06:41

Rörmokarbil i Syrien ledde till hot

En rörmokare i USA har stämt en Ford-handlare på över en miljon dollar efter att ha sålt sin bil. Orsaken är att bilhandlaren lät företagarens logotyp och telefonnummer sitta kvar på bilen när den såldes vidare — för att sedermera dyka upp i krigets Syrien.Bilen, som figurerat på nätet när den använts av en extremistgrupp, har resulterat i en flod av trakasserier och hot.

DN - 25 feb 16 kl. 22:38

Helsingforspolisen har lagt ner utredningar om sexuella trakasserier

Trycket från finländska medier ledde på torsdagskvällen till att Helsingforspolisen meddelade att alla utredningar utom en om sexuella trakasserier i Helsingfors under nyårsnatten lagts ner, skriver svenskspråkiga Hufvudstadsbladet. Polisen hade för avsikt att inte gå ut med uppgiften..

YLE - 09 feb 17 kl. 11:00

Nominerade för journalistpris: Nyheter om vanvård i Åbo och trakasserier vid Stockholmsambassaden

De artiklar som nomineras för Stora Journalistpriset handlar om vanvård inom psykvården i Åbo, om Stockholmsambassadören som misstänktes för oegentligheter och om rättsfallet med knarkpolischefen Jari Aarnio. Koncernen Bonniers finländska journalistpris delas ut i fyra kategorier: Årets journalist, Årets journalistiska insats, Årets artikel eller inslag och Årets bok. När det gäller enskilda artiklar nomineras bland annat den rapportering om vanvård av psykpatienter vid Åbo stads sjukhus i Kuppis som Turun Sanomats reporter Rebekka Härkönen har stått för.

Fler nyheter från Trelleborgs Allehanda

Trelleborgs Allehanda - 1 timme sedan

Just nu: Katt med avhugget huvud upprör trelleborgare i Facebookgrupp

Under torsdagseftermiddagen hittade Karolin Mari Hjalmarsson en katt utan huvud vid en lekplats. Efter att ha delat med sig av händelsen på Facebook upprördes flera kattägare i området över möjligheten att en djurplågare hade varit i farten..

Trelleborgs Allehanda - 3 timmar sedan

Hamn-vd: ”Hoppet lever kvar” för Kungslinjen till Trelleborg

Färjetrafik mellan Sassnitz och Sverige kan återupptas, men kanske kommer färjan gå till Ystad i stället för Trelleborg. Det tyska rederiet Weiße Flotte ser över möjligheten. Men än är inte hoppet ute för Trelleborg, menar hamnens vd, Jörgen Nilsson..

Trelleborgs Allehanda - 4 timmar sedan

S: Skapa ett jobbpaket i Skåne

Det behövs ett jobbpaket för att öka sysselsättningen i spåren av coronan. Det anser Socialdemokraterna, som nu vill att Region Skåne satsar mer på utbildning och förskotterar för flera väg- och järnvägsprojekt..

Trelleborgs Allehanda - 5 timmar sedan

Industritekniska programmet stoppas

Trots stor efterfrågan på arbetskraft inom industrin har Trelleborgs kommun inte lyckats öka intresset för det industritekniska programmet på Söderslättsgymnasiet. Bildningsförvaltningen stoppar nu programmet på grund av för få sökande..

Trelleborgs Allehanda - 5 timmar sedan

Klart: Seriepremiär bestämd för IFK och TFF

På torsdagen meddelade regeringen att de häver reseförbudet på två timmar den 13 juni. Därmed kan TFF:s damer och IFK Trelleborgs herrar spela seriepremiär den 14 juni..

Trelleborgs Allehanda - 6 timmar sedan

Sjudagarskortet blir billigare i Trelleborg

Sjudagarskortet i Skånetrafiken kommer att förlängas. Och efter att SD drivit igenom MP:s förslag kommer även priserna att sänkas i mindre städer, bland annat Trelleborg..

Trelleborgs Allehanda - 6 timmar sedan

Trelleborg lindrigt drabbad av coronakrisen

Trelleborgs ekonomi har hittills klarat coronakrisen bättre än omkringliggande kommuner, även om inskrivningstakten av arbetslösa har ökat med 86 procent. Men osäkerheten inför framtiden är stor och både handel och industrin spås stå inför svåra utmaningar..

Trelleborgs Allehanda - 14 timmar sedan

Medan du sov: Här är nattens händelser

Bilbrand utanför Hässleholm. Man anhållen för grovt häleri i Tomelilla..

Trelleborgs Allehanda - 7 timmar sedan

Kollision: En till sjukhus efter mopedkrock på Västra Ringvägen

Tre personer färdades på de två mopederna som kolliderade. .

Trelleborgs Allehanda - 7 timmar sedan

”Hemvävt bör vara framtidens TFF-melodi”

Ska TFF vara en stabil elitklubb även i framtiden bör klubben fostra ännu fler elitspelare. Det kan vara viktigare för ekonomin än att äga sin egen arena..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.