Kristianstadsbladet > Ekonomi

Friday, 29 May, 05:48

Kristianstadsbladet - 29 okt 11 kl. 02:30

De flesta står utan arbete13 tjänstemän och 85 kollektivanställda är kvar på Kronfågel när anläggningen stänger. I september var 70 av dem på studiebesök på Personvagnar AB Karosskomponenter i Olofström.
.
Läs mer på Kristianstadsbladet
Läs mer om:
Kronfågel, Lagerbergs, Sölvesborg, Volvo, Personvagnar AB, Olofström, Wiking, Jonas Knutsson

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: De flesta, stårutan , arbete
Cornucopia - 06 jul 19 kl. 20:44

Myten "man kan inte bli rik på arbete" i Sverige - hur blev du rik?

Helt utan referenser och utan grund förs myten om att "man kan inte bli rik på arbete" i Sverige fram. Men jag vågar hävda att det snarare är så att få har blivit rika på akiter, även om det finns survivorship bias i mediarapporteringen. Hur blev du själv rik, om du blivit det?

BT - 19 nov 12 kl. 13:47

Underlätta arbete för funktionshindrade

De flesta av landets kommuner anger att de prioriterar personer med funktionsnedsättning på arbetsmarknaden, men få lever i praktiken upp till detta. Det visar en ny enkätundersökning från Handisam. Personer med funktionsnedsättning har svårare att få ett arbete än övrig befolkning, det är ett känt faktum.

SmålandsPosten - 24 jul 13 kl. 06:29

Utbildning ? den rätta vägen till arbete

På Linneuniversitet i Växjö och Kalmar finns det cirka 14?300 utbildningsplatser för heltidsstudenter för tillfället. Studenter som inom något eller några år står redo för att ta klivet ut på arbetsmarknaden.

SVT Debatt - 17 mar 14 kl. 17:31

De flesta är nöjda med Arbetsförmedlingens aktiviteter

ARBETSFÖRMEDLINGEN Om man tar emot aktivitetstöd så måste man också delta i våra projekt. Det är ett val man gör. Det är tråkigt om Jessica Sander inte upplevt projektet som meningsfullt.

SVT Debatt - 17 mar 14 kl. 17:31

De flesta är nöjda med det aktuella AF-projektet

ARBETSFÖRMEDLINGEN Om man tar emot aktivitetstöd så måste man också delta i våra projekt. Det är ett val man gör. Det är tråkigt om Jessica Sander inte upplevt projektet som meningsfullt.

YLE - 18 jun 14 kl. 04:28

"Seriösa målerifirmor åker inte runt och tigger arbete"

Flera grupper av irländska målare har den senaste tiden rört sig i trakterna kring Vasa. Stig Beijar på Korsholms Måleriservice säger att seriösa företag inte beter sig som de här grupperna. Åtminstone en del av grupperna har en taktik som går ut på att man går in på den tänkta kundens gård och erbjuder sina tjänster.

YLE - 27 aug 17 kl. 15:32

Kravet på karenstid mellan anställningar slog hårt mot Heikki Vaara: ” Jag fick inget jobb när jag äntligen var fri att ta emot arbete”

Det blir allt vanligare att arbetsgivare förbjuder anställda att ta emot jobb hos en konkurrent om arbetsförhållandet tar slut. Förbudet gäller vanligen i sex månader, men ofta längre. Finlands ekonomer varnar för att förbuden stör arbetsmarknaden på ett sätt som kan skada Finlands ekonomi.

Kristianstadsbladet - 18 jun 14 kl. 08:08

Kunskap-Kompetens-Arbete i Östra Göinges kommun

Foto: HENRIK MONTGOMERY

Under det senaste året har beredningen för tillväxt och samhällsbyggnad i Östra Göinge arbetat med frågor och utmaningar kring Kunskap-Kompetens-Arbete. Vi har haft fokus på unga arbetslösa, funktionsnedsatta, utrikes födda och personer äldre än 55 år. Vi vill sätta individen i fokus.

SVT Debatt - 20 okt 13 kl. 06:00

Arbete är en kärlekshandling till samhället

LIVET OCH ARBETET Arbete är bra för oss. På arbetsplatsen lär vi oss mer än i skolan, utvecklas, skaffar vänner och blir kanske till och med kära. Dessutom tjänar vi pengar så att vi kan realisera våra drömmar.

Cornucopia - 08 jul 19 kl. 17:01

Läsarna: Vanligast att bli rik på arbete och företagande - bostadsbubblan eller aktier har gjort få rika

Av de dryga hälft av läsarna som klassas som rika var det i särklass vanligast att blivit rik på lönearbete eller eget företagande. Endast en mindre del har blivit rika genom bostadsbubblan eller genom aktiehandel.
Pengar.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.