Sydsvenskan > Nyheter

Monday, 01 June, 17:42

Sydsvenskan - 29 okt 11 kl. 01:30

Handlingsplan ska skydda akutpersonal från våldHändelsen den 12 maj ansågs riktigt hotfull, värre än tidigare incidenter. En medföljande man till ett sjukt barn hotade sjuksköterskan med att denne skulle bli slagen och hamna på akuten, och sa att om han haft ett skjutvapen med sig skulle han ha skjutit sjuksköterskan.
.
Läs mer på Sydsvenskan
Läs mer om:
Löfqvist Sjuksköterska, Malmö, Katarina Johnsson

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Handlingsplanska , skydda, akutpersonalfrån , våld
Regeringen - 04 feb 15 kl. 15:24

Handlingsplan för giftfri vardag ska skydda barnen

Kemikalieinspektionen överlämnade idag en slutrapport till regeringen för uppdraget Handlingsplan för en giftfri vardag 2011-2014. Regeringen ger Kemikalieinspektionen ett nytt uppdrag att fortsätta arbetet med en giftfri vardag 2015-2017 med särskilt fokus på att skydda barn. Målet är att Sveriges förskolor och skolor ska bli giftfria.

Regeringen - 22 jun 16 kl. 11:00

Ny handlingsplan till skydd för barn mot människohandel och sexuella övergrepp

Regeringen har den 22 juni beslutat om en uppdaterad handlingsplan till skydd för barn mot människohandel, exploatering och sexuella övergrepp. Handlingsplanen gäller för 2016-2018 och innehåller 23 åtgärder för att förebygga, skydda och stödja barnen samt skapa förutsättningar för att effektivt lagföra gärningsmän..

Sydsvenskan - 25 aug 18 kl. 10:00

Semestrande akutpersonal räddade Mariannes liv på bryggan i Barsebäck

Semestrande akutpersonal räddade Marianne Erikssons liv på bryggan i Barsebäck..

BT - 21 nov 12 kl. 14:14

Handlingsplan mot barnfattigdom behövs

Att leva i en familj som har det dåligt ställt påverkar barnets hela vardag. Risken för mobbning ökar, liksom för sämre resultat i skolan, sämre hälsa och sämre möjligheter till en aktiv och meningsfull fritid, skriver Rädda Barnen i Borås. Vem bär ansvaret för att åtgärda barnfattigdomen?

SR - 23 jan 14 kl. 11:59

Plan saknas för att skydda politiker

Av Sveriges kommuner och landsting saknar 62 procent en handlingsplan för att hantera våld och hot mot politiker. Det visar en undersökning som SKL nu presenterar..

SR - 19 feb 15 kl. 18:50

BO vill se plan som ska skydda asylbarn

Barnombudsmannen, Fredrik Malmberg, efterfrågar en nationell handlingsplan från regeringen för att stärka skyddet kring ensamkommande asylsökande barn..

HBL - 06 mar 15 kl. 00:22

Kort program och handlingsplan

Ett kort regeringsprogram som följs upp med en handlingsplan gör regeringsarbetet flexiblare, men kräver också lojalitet.Då Jyrki Katainens regering efter många om och men kom till efter riksdagsvalet 2011 fanns det som ett resultat av regeringsförhandlingarna en manual på 90 sidor för regeringen att följa. Regeringsprogrammet var tjockare och mer detaljerat än någonsin tidigare.

Nya Wermlands Tidningen - 30 nov 99 kl. 00:00

Handlingsplan mot våldsbejakande extremism

Vi vill uppmana andra kommuner att följa efter och ta detta ökande problem på allvar. Ingen föds till extremist och vi måste skydda vårt samhälle från dessa destruktiva krafter, skriver Marianne Åhman med flera..

Kristianstadsbladet - 03 mar 14 kl. 06:30

Handlingsplan för den svenska grisen

Foto: RICKARD NILSSON / TT
Fina ord ett valår är bra, men nu krävs det handling om vi skall få behålla den svenska grisen, skriver Michael Riedel på Bergendahls Food. Bönderna lever inte av fina ord utan av försäljning.
City Gross tar nu bladet från munnen och presenterar sin handlingsplan för att rädda det svenska köttet.

Regeringen - 09 mar 11 kl. 14:10

Andreas Carlgren tar emot handlingsplan för giftfri vardag

Torsdagen den 10 mars tar miljöminister Andreas Carlgren emot en handlingsplan för giftfri vardag av Kemikalieinspektionens generaldirektör Nina Cromnier. Överlämnandet sker i samband med en pressträff i "Rum för barn", Kulturhuset, plan 4, Stockholm. Pressträffen kommer att webbsändas från klockan 11.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.?>


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.