NSD > Nyheter

Thursday, 04 June, 01:03

NSD - 29 okt 11 kl. 01:21

Rökande kampanjchef splittrar högernRepublikanske presidentaspiranten Herman Cain fick enorm uppmärksamhet för reklamfilmen där hans kampanjchef tände en cigarett efter att ha hyllat den forne pizzakungens ledaregenskaper..
Läs mer på NSD
Läs mer om:
Herman Cain

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Rökande, kampanjchef, splittrar, högern
Sydsvenskan - 05 dec 12 kl. 06:30

Intern ledarstrid splittrar högern

Splittringen i Nicolas Sarkozys högerparti UMP blev i går ett faktum. De rivaliserande partiledarnas vilja att bli Frankrikes näste president är starkare än allt annat..

Expressen - 25 aug 19 kl. 17:50

S-manövern om migration splittrar högern i Danmark

När danska S tog initiativet i migrationsfrågan blev högerns åsiktsskillnader uppenbara. Det är bara en tidsfråga innan svenska S gör samma sak..

SVT - 23 apr 18 kl. 20:58

Franskt lagförslag: Asylsökande barn ska kunna låsas in i 90 dagar

En ny lag som skulle innebära att asylsökande får låsas in 90 dagar är på väg att godkännas i Frankrike. Förslaget anses kontroversiellt och splittrar landet politiskt – vänstern tycker att det är för hårt och högern att det är för mjukt..

Nerikes Allehanda - 13 mar 16 kl. 05:15

Onödigt kaxig kritik mot ”högern”

Det är ingen hemlighet att Socialdemokraterna har haft ett tungt halvår. Visserligen har det blåst motvind en längre tid för den svenska socialdemokratin, men den stora flyktingströmmen förra sommaren, efterverkningarna och de många politiska kappvändningarna puffade knappast till kuddarna bakom statsminister Löfvens rygg.I de senaste opinionsmätningarna, bland annat av Novus i februari, har partiet placerat sig på samma nivåer som under Juholt-tiden – och det säger inte lite.

Helsingborgs Dagblad - 08 nov 16 kl. 11:23

Orbán pressad av extremhögern

Ungerns regering hindras från att skärpa grundlagen för att stoppa EU:s omfördelning av asylsökande. Stoppet kommer från extremhögern – som vill ha ännu hårdare tag. – Varken fattiga eller rika migranter borde tillåtas bosätta sig i Ungern, säger Gábor.

GöteborgsPosten - 08 nov 16 kl. 12:51

Orbán pressad av extremhögern

Ungerns regering hindras från att skärpa grundlagen för att stoppa EU:s omfördelning av asylsökande. Stoppet kommer från extremhögern – som vill ha ännu hårdare tag..

UNT - 08 nov 16 kl. 12:51

Orbán pressad av extremhögern

Ungerns regering hindras från att skärpa grundlagen för att stoppa EU:s omfördelning av asylsökande..

Dalarnas tidningar - 28 jun 18 kl. 07:07

Ledare: Påhittad "fakta" och retorik från extremhögern – osmakligt och ovärdigt när M i Borlänge yrar om "våldtäktsepidemi"

Retoriken om den påstått ökande otryggheten verkar inte veta några gränser. Det tycks pågå en kampanj för att få väljarna att känna sig rädda. Nu senast var det ett inlägg på Borlängemoderaternas....

Dalarnas tidningar - 28 jun 18 kl. 07:07

Elin Henriksson: Påhittad "fakta" och retorik från extremhögern – osmakligt och ovärdigt när M i Borlänge yrar om "våldtäktsepidemi"

Retoriken om den påstått ökande otryggheten verkar inte veta några gränser. Det tycks pågå en kampanj för att få väljarna att känna sig rädda. Nu senast var det ett inlägg på Borlängemoderaternas....

YLE - 08 dec 19 kl. 16:35

Eventuellt hot från extremhögern fick demonstranter avvisade av Helsingforspolisen mitt i natten

De irakiska asylsökande som har demonstrerat utanför migrationsverkets kontor i Böle, i Helsingfors, sedan i torsdags blev avvisade av polis natten mellan lördag och söndag..

SR - 25 jan 20 kl. 19:58

Tillfällig president bryter i löfte – ställer upp i valet

I Bolivia har interimspresidenten Jeanine Añez beslutat sig för att ställa upp i presidentvalet i maj. Detta trots att hon tidigare lovat att inte göra det. Beskedet får hård kritik från flera politiker och splittrar högern ytterligare..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.