SvD > Nyheter

Tuesday, 02 June, 16:25

SvD - 29 okt 11 kl. 01:00

Skydda barret i höstSvD tipsar om hur du minskar slitaget..
Läs mer på SvD

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Skydda, barreti , höst
GöteborgsPosten - 07 feb 12 kl. 06:00

BARRET: Mycket nöjd med sitt val

Göran Grahn har valt att skriva "BARRET" på skylten till sin Volkswagen Passat..

Barometern - 20 okt 16 kl. 09:50

Ny salong ska fixa barret på Högsbyborna

En lokal på Storgatan har fått nytt liv i form av Salong Lemar. Här ska Hassan Almokdad fixa barret på Högsbyborna..

Expressen - 9 timmar sedan

”På så vis kan man säga att vi lyckats skydda de äldre”

Kändisläkaren Anna Hammarström är starkt kritisk mot äldrevården och kallar den ökade dödligheten på särskilda boenden för ”katastrof”. Men Socialstyrelsens Thomas Lindén menar att vård-restriktionerna hållit nere dödstalen.– På så vis tycker jag att man kan säga att vi har lyckats skydda de äldre, svarar han..

YLE - 23 jan 17 kl. 07:20

Konstsamfundet vill skydda stort skogsområde på Kimitoön

Konstsamfundet vill skydda cirka 100 hektar skog på Purunpää udde på Kimitoön. Området är sedan tidigare skyddat från bebyggelse men nu undersöker man om det finns möjlighet att skydda området också från avverkning. Glasberget Bild: Yle/Monica Forssell konstsamfundet En ansökan lämnades in till Närings-, trafik-, och miljöcentralen för några månader sedan.

YLE - 03 mar 14 kl. 05:43

Drumsösällskapet ber nu NTM-centralen skydda vattentornet

Drumsösällskapet kommer inom kort att be Närings- Trafik- och Miljöcentralen att skydda Drumsö vattentorn i enlighet med lagen om skyddande av byggnadsarvet. Vid NTM-centralen tänder man ändå inte på idén att skydda tornet, men den planerade rivningen kan komma att skjutas upp. - Det här ser ut att vara det enda sättet att skydda vattentornet som staden snart vill riva.

YLE - 24 jan 14 kl. 04:58

Programmet för att skydda skog haltar

Skyddsprogrammet Metso har gett skogsägare en möjlighet att skydda sin skog sedan 2008. Men skyddet bygger på frivillighet och möter därför en del kritik och myndigheter erkänner att man inte nått upp till målsättningarna. Programmet för att skydda våra skogar, det så kallade Metso-programmet har varit igång i sex år.

YLE - 15 apr 16 kl. 14:45

Fyra sätt att skydda sig mot spårare på nätet

Genom att installera särskilda tillägg kan du göra det betydligt svårare för reklamföretag att bygga upp en profil av dig på internet. Du kan också välja att blockera tredjepartskakor och ta till ett par andra knep. Yle Nyheter berättade tidigare den här veckan om hur spårare följer med vad du läser på nätet och riktar reklam till dig på basis av det - med hjälp av cookies, eller kakor.

Kristianstadsbladet - 19 jun 14 kl. 05:44

Dags skydda hunden mot borrelia

Har din hund tappat aptiten? Eller blivit slö och börjat halta? Då kan den ha fått borrelia - vilket kan undvikas genom att skydda hunden mot fästingar.

BT - 19 jun 14 kl. 05:44

Dags skydda hunden mot borrelia

Har din hund tappat aptiten? Eller blivit slö och börjat halta? Då kan den ha fått borrelia - vilket kan undvikas genom att skydda hunden mot fästingar.

BT - 19 jun 14 kl. 08:30

Dags skydda hunden mot borrelia

Har din hund tappat aptiten? Eller blivit slö och börjat halta? Då kan den ha fått borrelia – vilket kan undvikas genom att skydda hunden mot fästingar.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.