Västerbottens Folkblad > Nyheter

Saturday, 30 May, 08:09

Västerbottens Folkblad - 29 okt 11 kl. 00:29

Vill inte se världen i rosaHon fick till sin förvåning beteckningen sybloggare i en tidning ­nyligen, och försöker därför, lite på skoj, leva upp till det. Fast egentligen handlar hennes blogg om lite allt möjligt annat också. Men att sy är något av det bästa ? Continue reading ?.
Läs mer på Västerbottens Folkblad

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Vill inte se världen i rosa
BT - 24 nov 11 kl. 09:00

Skepticismen mot rosa

Ända sedan jag övergav de rosa mockastövlar som prytt mina flickfötter under min helrosa barndom har en fientlighet mot rysch-pysch växt inom mig. Med tiden har det blivit ett axiom, många gånger har jag suckat bekymrat över min brorsdotters prinsessklänningar och överväldigande passion för allt som är rosa och spetsprytt. Det var en position jag inte var helt redo att överge.

Skånskan - 12 okt 16 kl. 08:00

Vid Rosa Luxemburgs sida

Bokens dag Revolutionär, marxistisk analytiker, lysande talare och skribent men också en naturnära person med längtan efter familj och kärlek. I Nina Björks nya bok Drömmen om det röda möter läsarna den socialdemokratiska agitatorn Rosa Luxemburg på många olika sätt och i stark relation till vår nutid. – Hon har så många sidor, ja hon är som livet själv, sammanfattar Nina Björk och skrattar nästan lite generat över de stora orden.

Sydsvenskan - 02 mar 11 kl. 06:30

Pojkarnas rosa rötter

På Facebook sprids nu ett upprop om att bojkotta butiker som säljer könsspecifika barnkläder. Men må?
På Facebook sprids nu ett upprop om att bojkotta butiker som säljer könsspecifika barnkläder.

YLE - 28 nov 13 kl. 11:46

Rosa till Pelicans

Pelicans från Lahtis har gjort klart med tjecken Pavel Rosa för resten av säsongen. Rosa är spelklar nästa tisdag då Pelicans möter Blues. Pavel Rosa är känd för den finländska publiken sedan tidigare.

Posh24 - 14 aug 11 kl. 17:20

Emma Stones rosa chock!

Vem sa att röhåriga inte kan bära orange, rött och rosa? Oavsett vem det var, vågar Emma Stone bryta mot reglerna genom att konstant bära rosa. Vi har upptäckt att Emma ofta väljer att addera en markant färg, oftast rosa, till hennes röda mattan-outfits.

Sydsvenskan - 15 dec 11 kl. 06:30

Skön litteratur "Bildberättandet var helt avgörande" "Egentligen ganska enkelt gjord" "Jag valde en specialblandad rosa" "Den ser ut som en scen ur Tintin"

I den digitala revolutionens tid blir boken som fysiskt föremål allt viktigare. Hur blir en bok vacker? Vi talade med fyra formgivare om några av höstens snyggaste volymer.

BLT - 09 jun 12 kl. 11:54

Rockäventyr i rosa karavan

Rosa bussarna förknippas med äventyr, exotiska resmål och stark gemenskap. För fjärde året rullar karavanen också till Sweden Rock Festival. Den tidiga fredagsförmiddagen bjuder på småtrist väder och sura miner.

BLT - 09 jun 12 kl. 11:54

Rockäventyr i rosa karavan

Rosa bussarna förknippas med äventyr, exotiska resmål och stark gemenskap. För fjärde året rullar karavanen också till Sweden Rock Festival. Den tidiga fredagsförmiddagen bjuder på småtrist väder och sura miner.

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

Isak, 12, älskar rosa – får hela tiden höra att det är en "tjejfärg"

VÄSTERLJUNG. Isak Kirjavainen, 12, har alltid älskat färgen rosa. Det är det första valet när det kommer till kläder.

YLE - 22 jan 15 kl. 11:23

Rosa bandet-insamlingen gjorde rekord

Rosa bandet-insamlingen bringade in över 1,1 miljoner euro i fjol, vilket är nytt rekord för insamlingen. Insamlingen påverkades positivt av ovanligt många privatdonationer och försäljningen av Rosa bandet, som hade designats av skodesignern Minna Parikka. Insamlingsmedlen går till bröstcancerforskning och ärftlighetsrådgivning.

YLE - 15 dec 15 kl. 07:00

En sandstorm i den rosa öknen

En poetisk reseguide och en molande sorgesång - detta får man i en poetisk dubbelvolym signerad Eva-Stina Byggmästar och Gurli Lindén. Poeterna Eva-Stina Byggmästar och Gurli Lindén står bakom förlaget Minimal som startades för två år sedan med avsikt att ge ut lyrik. Hittills har Minimal förlag gett ut några diktsamlingar av författarna själva, och i höst publicerar man en dubbelvolym med Byggmästars diktsamling Den rosa öknen och Lindéns lyrikverk Sandstorm.

Fler nyheter från Västerbottens Folkblad

Västerbottens Folkblad - 27 maj 19 kl. 22:18

Två kvinnor omhändertagna i centrum

Två kvinnor har omhändertagits i centrala Umeå. Strax efter 18-tiden blev två kvinnor, som är i 25- respektive 35-årsåldern, omhändertagna i centrala Umeå misstänkta för narkotikabrott. Kvinnorna misstänktes vara påverkade av narkotika och fick följa med polisen för provtagning.

Västerbottens Folkblad - 27 maj 19 kl. 22:23

[PLUS] Tillbaka efter ett års skadefrånvaro när UIK storsegrade

A-lagsspelaren gjorde comeback efter ett års skadefrånvaro när Umeå IK:s F19 krossade och gick upp....

Västerbottens Folkblad - 27 maj 19 kl. 21:18

Hon förlänger med Löven

Forwarden blir kvar i Björklöven. Lina Hedlund och Björklöven har kommit överens om en förlängning. Hedlund har spelat SDHL-hockey för SDE men har spenderat de senaste två säsongerna i Björklöven.

Västerbottens Folkblad - 27 maj 19 kl. 20:33

[PLUS] Föremålet i Yttersjö var ofarligt

Bomskyddet har nu undersökt det föremål som påträffades på en tomt i Yttersjö. Föremålet var....

Västerbottens Folkblad - 27 maj 19 kl. 20:44

Kvinna misshandlad på Nydalahöjd

En kvinna har blivit slagen av en man utomhus. Vid 15-tiden inträffade en misshandel utomhus på Nydalahöjd i Umeå. En kvinna ska ha blivit slagen av en man och enligt uppgifter från polisen har de inte haft någon relation till varandra.

Västerbottens Folkblad - 27 maj 19 kl. 20:38

Man misstänks för narkotikabrott

En man misstänks för innehav av narkotika. Vid 18-tiden kontrollerade polisen en man i Skelleftehamn. Mannen är i 25-årsåldern och misstänks nu för narkotikabrott, innehav.

Västerbottens Folkblad - 27 maj 19 kl. 20:00

”Utan kärnkraft inga klimatmål”

Den svenska välfärden är beroende av tillförlitliga elleveranser. Att då avskriva kärnkraften är oansvarigt, menar Sverigedemokraternas energipolitiske talesperson, Mattias Bäckström Johansson. Ett mål om helt fossilfri svensk elproduktion är inom räckhåll, detta då produktionen i dag främst kommer från kärnkraft, vattenkraft och väderberoende energislag som vindkraft.

Västerbottens Folkblad - 27 maj 19 kl. 20:05

”Norrlandskandidater” ska in på heltid”

Aldrig förr har så många svenskar röstat i EU-valet. Och trots farhågan att valdeltagandet skulle backa i länet, blev resultatet det motsatta. I riket landade det preliminära resultatet på 53,3 procent, i länet låg vi strax under snittet på 52,6 mot fjolårets deltagande på 51,6 procent.

Västerbottens Folkblad - 27 maj 19 kl. 19:30

[PLUS] Alpina stjärnor flyttar utomlands

I höst går flyttlasset, då flyttar två av länets alpina stjärnor till Österrike..

Västerbottens Folkblad - 27 maj 19 kl. 19:00

[PLUS] Tonåringarna drömmer om en framtid på hemmaplan

Pendla flera mil varje dag eller första egna lägenheten långt hemifrån. Så ser verkligheten ut för....

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.?>


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.