Västerbottens Folkblad > Nyheter

Thursday, 28 May, 19:45

Västerbottens Folkblad - 29 okt 11 kl. 00:30

Herrgården hemsöksSHOW Baggböle herrgård, Umeå Medverkande: Nils Lundqvist, Sofie Lindh, Hedvig Löfquist-Lundmark, Anders Hellström, Jenny Nordqvist och Anna-Karin Hedin. FART. Den kusliga stämning bryts av fartfyllda sång- och dansframträdanden. FOTO: TORBJÖRN JAKOBSSON SHOW Baggböle herrgård, Umeå Medverkande: Nils Lundqvist, Sofie Lindh, ? Continue reading ?.
Läs mer på Västerbottens Folkblad
Läs mer om:
SHOW Baggböle, Medverkande, Lundqvist, Lindh, Löfquist-Lundmark, Hellström, Nordqvist, Anna-Karin Hedin, FART, FOTO, TORBJÖRN JAKOBSSON SHOW Baggböle

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Herrgården, hemsöks
YLE - 12 okt 15 kl. 10:27

I herrgården samsas spöken med minnen och nutid

Sarvlaks slott i Pernå i Östnyland är det äldsta bebodda barockslottet i vårt land. Slottet ligger på Stor-Sarvlaks gård. Gården har ägts av samma släkt sedan 1400-talet fram till år 1956.

Skånskan - 20 dec 15 kl. 21:30

Liten ljusning i Herrgården

rosengård En liten minskning av arbetslösheten, fler elever med gymnasiebehörighet och vikande brottslighet.Det är ett par av de positiva trender som ansvariga för områdesprogrammet i Herrgården lyfter fram när resultatet från det femåriga projektet nu redovisas. Slutrapporten lyfter fram statistik för området, och pekar på ett antal åtgärder i programmet som ”spelat en roll i utvecklingen”.

Nya Wermlands Tidningen - 28 feb 14 kl. 06:00

Flyttar kontor och kök ur herrgården

Det händer saker på Björkborns herrgård. Under oktober invigdes Mötesplats Alfred Nobel. Nu är man redo att flytta kontor, köksdel och reception från herrgården till den gamla kuskbostaden.

Expressen - 30 maj 18 kl. 13:38

Byn ska säljas och nu är även herrgården till salu

Dina Pengar har tidigare rapporterat om byn och skogsmarken, i Hälsingland, som är till salu för knappt en kvarts miljard kronor. Nu kan vi berätta att även kronan på verket, den pampiga herrgården, är till salu. – Herrgården är en tidslös, mystisk, underbar skönhetsupplevelse, säger Elina Mytnik som köpte byggnaden tillsammans med sin make för 20 år sedan.

Blekinge Läns tidning - 05 apr 20 kl. 18:00

Herrgården har fått nytt liv

Lars Bergström och Marie Hemming köpte ett hus som hade sett sina bästa dagar. Herrgården var sönderrenoverad och de gamla detaljerna var borta. Men stommen var bra och paret ville ha ett gammalt hus med stora sällskapsytor.

Nya Wermlands Tidningen - 18 dec 12 kl. 08:26

Herrgården tävlar med ljus

Just nu pågår Fortums tävling Sveriges roligaste julbelysning där vinnaren får ett års elförbrukning maximerat till 25 000 kronor. Hellefors herrgård, som för nionde året tänt tusentals lampor vid herrgården, finns med i tävlingen..

Nya Wermlands Tidningen - 17 okt 13 kl. 06:00

Herrgården som gav namn åt Mariebergsskogen

I år fyller Mariebergs herrgård 185 år. Den ägdes av Conrad Höök som skänkte Mariebergsskogen till Karlstad stad. Blygsam som han var bodde han dock i den lilla rättarbostaden strax intill.

Nerikes Allehanda - 17 jun 14 kl. 08:43

Carl Jan redo för sommar på herrgården

Närmast väntar kammarmusikfestival på Carl Jan Granqvists herrgård i Saxå. Sedan följer ett digert kulturprogram på herrgården i sommar..

Nerikes Allehanda - 31 maj 17 kl. 13:07

25 år med herrgården - Oscar och Uta flyttade hem när de kom till Sikfors

Det började med en liten annons i Dagens Nyheter. En herrgård i Sikfors som var till salu. Oscar Jansson och Uta Riedel gjorde affär, de köpte herrgården.

Sydöstran - 03 jun 17 kl. 10:33

Nu är den vackra herrgården såld

Hoby Kulle herrgård har varit till salu i tre år. I går berättade Mats Freidenfelt som har ägt herrgården i 22 år att den har fått nyförälskade ägare..

Barometern - 24 apr 19 kl. 20:11

En helt vanlig bal på herrgården

I veckan har det varit premiär för påsklovsaktiviteten bal på herrgården och under onsdagskvällen fanns ett tiotal prinsessor på plats på Fredriksbergs herrgård för att dansa..

Fler nyheter från Västerbottens Folkblad

Västerbottens Folkblad - 27 maj 19 kl. 22:18

Två kvinnor omhändertagna i centrum

Två kvinnor har omhändertagits i centrala Umeå. Strax efter 18-tiden blev två kvinnor, som är i 25- respektive 35-årsåldern, omhändertagna i centrala Umeå misstänkta för narkotikabrott. Kvinnorna misstänktes vara påverkade av narkotika och fick följa med polisen för provtagning.

Västerbottens Folkblad - 27 maj 19 kl. 22:23

[PLUS] Tillbaka efter ett års skadefrånvaro när UIK storsegrade

A-lagsspelaren gjorde comeback efter ett års skadefrånvaro när Umeå IK:s F19 krossade och gick upp....

Västerbottens Folkblad - 27 maj 19 kl. 21:18

Hon förlänger med Löven

Forwarden blir kvar i Björklöven. Lina Hedlund och Björklöven har kommit överens om en förlängning. Hedlund har spelat SDHL-hockey för SDE men har spenderat de senaste två säsongerna i Björklöven.

Västerbottens Folkblad - 27 maj 19 kl. 20:33

[PLUS] Föremålet i Yttersjö var ofarligt

Bomskyddet har nu undersökt det föremål som påträffades på en tomt i Yttersjö. Föremålet var....

Västerbottens Folkblad - 27 maj 19 kl. 20:44

Kvinna misshandlad på Nydalahöjd

En kvinna har blivit slagen av en man utomhus. Vid 15-tiden inträffade en misshandel utomhus på Nydalahöjd i Umeå. En kvinna ska ha blivit slagen av en man och enligt uppgifter från polisen har de inte haft någon relation till varandra.

Västerbottens Folkblad - 27 maj 19 kl. 20:38

Man misstänks för narkotikabrott

En man misstänks för innehav av narkotika. Vid 18-tiden kontrollerade polisen en man i Skelleftehamn. Mannen är i 25-årsåldern och misstänks nu för narkotikabrott, innehav.

Västerbottens Folkblad - 27 maj 19 kl. 20:00

”Utan kärnkraft inga klimatmål”

Den svenska välfärden är beroende av tillförlitliga elleveranser. Att då avskriva kärnkraften är oansvarigt, menar Sverigedemokraternas energipolitiske talesperson, Mattias Bäckström Johansson. Ett mål om helt fossilfri svensk elproduktion är inom räckhåll, detta då produktionen i dag främst kommer från kärnkraft, vattenkraft och väderberoende energislag som vindkraft.

Västerbottens Folkblad - 27 maj 19 kl. 20:05

”Norrlandskandidater” ska in på heltid”

Aldrig förr har så många svenskar röstat i EU-valet. Och trots farhågan att valdeltagandet skulle backa i länet, blev resultatet det motsatta. I riket landade det preliminära resultatet på 53,3 procent, i länet låg vi strax under snittet på 52,6 mot fjolårets deltagande på 51,6 procent.

Västerbottens Folkblad - 27 maj 19 kl. 19:30

[PLUS] Alpina stjärnor flyttar utomlands

I höst går flyttlasset, då flyttar två av länets alpina stjärnor till Österrike..

Västerbottens Folkblad - 27 maj 19 kl. 19:00

[PLUS] Tonåringarna drömmer om en framtid på hemmaplan

Pendla flera mil varje dag eller första egna lägenheten långt hemifrån. Så ser verkligheten ut för....

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.