Västerbottens Folkblad > Nyheter

Saturday, 11 July, 20:36

Västerbottens Folkblad - 29 okt 11 kl. 00:28

Midaircondo blir magi till sistMUSIK Midaircondo Jazzlabbet, Ume Jazzfestival Vackert emellant. Halvvgs in i konserten lutar upplevelsen mer t vaggsng n t jazz. Foto: Abebe Asres MUSIK Midaircondo Jazzlabbet, Ume Jazzfestival Folk trngs fr att komma in. Salen r fullsatt och ljuset slckt. Utanfr?
Läs mer på Västerbottens Folkblad

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Midaircondoblir , magitill , sist
SVT - 21 jan 15 kl. 06:00

Midaircondo: ”Vi körde tills högtalarna sprängdes”

I en tid när den elektroniska musiken ofta framförs i minutiöst planerade shower kommer nu duon Midaircondo med sitt fjärde album – med helt improviserad musik..

SR - 23 jan 15 kl. 12:06

Midaircondo möter symfonikerna

I kväll, fredag, spelar den hyllade elektroduon Midaircondo med Göteborgssymfonikerna. I veckan kom också deras fjärde album. Som tidigare handlar det om låtar som improviseras fram av medlemmarna Lisen Rylander och Lisa Nordström.

Nyheter 24 - 01 mar 11 kl. 21:00

Wikegård: "Frölunda har tappat sin magi"


Hockeyexperten Niklas Wikegård tycker att Frölunda har tappat sin magi. STOCKHOLM. Nyheter24:s videobloggare Niklas Wikegård tycker att Frölunda har tagit allt för stora kliv bakåt i utvecklingen och man har inte tagit fasta på framgångsåren under mitten av 2000-talet.?

Sydsvenskan - 12 mar 12 kl. 10:22

Tack för all magi Anja Pärson

Foto: Johan Bävman

Det är med dubbla känslor jag tar emot beskedet att Anja Pärson lägger av. Framförallt känns det vemodigt. Anja Pärson har satt färg på det här landet under så många år, både genom sina framgångar och för den person hon varit.

YLE - 18 sep 13 kl. 09:25

Vänskap, fantasi och magi i Nils Karlsson Pysslings värld

I filmen Nils Karlsson Pyssling betonas ensamheten starkt, Bertils mamma och pappa jobbar på fabriken och efter att hans syster dött måste han vara helt ensam hemma på dagarna. Men den här stora ensamheten betonas inte på Wasa Teater. Och det är ett klokt val.

Kristianstadsbladet - 08 nov 11 kl. 06:30

De goda bildernas magi

Fotobok Petter, Camilla Cherry och Sleepy Goda dagars magi (Telegram) Baksidan är klädd i sammet som?
FotobokPetter, CamillaCherry och SleepyGoda dagars magi(Telegram)Baksidan är klädd i sammet som går över bokryggen och några centimeter in på framsidan. På omslagsbilden syns Petters stora ryggtatuering.

DN - 21 jun 14 kl. 23:49

Johan Esk: Till sist bär Messi Argentina

På läktaren satt fotbollsguden Maradona som frälst Argentina.På planen vankade gamnacken Messi omkring med krav att ge nationen samma sak.Sen.

BT - 14 sep 17 kl. 17:21

Magi i skogen kring Örby

Magiker, älvor, prinsar, och svartfolk är bara några av de som kommer hålla till i skogarna vid Attared i helgen. Det är andra året i rad som lajvet Morgonens gryning hålls på området och antalet deltagare är dubbelt så många mot sist..

Barometern - 26 dec 19 kl. 06:00

IKO skapade magi och skrev historia

Först en sannsaga som tog hela stan man ur huse. Sedan en manifestation för allas lika värde. Till sist en sorgens dag då en tidning slocknade.

Kristianstadsbladet - 12 nov 11 kl. 06:30

En jul med skratt och magi

Schlagerjul, kändisjul, folkmusikjul, stillsam jul och rock"n"rolljul. Alla har de en dominerande gemensam nämnare. Musiken.

Fler nyheter från Västerbottens Folkblad

Västerbottens Folkblad - 27 maj 19 kl. 22:18

Två kvinnor omhändertagna i centrum

Två kvinnor har omhändertagits i centrala Umeå. Strax efter 18-tiden blev två kvinnor, som är i 25- respektive 35-årsåldern, omhändertagna i centrala Umeå misstänkta för narkotikabrott. Kvinnorna misstänktes vara påverkade av narkotika och fick följa med polisen för provtagning.

Västerbottens Folkblad - 27 maj 19 kl. 22:23

[PLUS] Tillbaka efter ett års skadefrånvaro när UIK storsegrade

A-lagsspelaren gjorde comeback efter ett års skadefrånvaro när Umeå IK:s F19 krossade och gick upp....

Västerbottens Folkblad - 27 maj 19 kl. 21:18

Hon förlänger med Löven

Forwarden blir kvar i Björklöven. Lina Hedlund och Björklöven har kommit överens om en förlängning. Hedlund har spelat SDHL-hockey för SDE men har spenderat de senaste två säsongerna i Björklöven.

Västerbottens Folkblad - 27 maj 19 kl. 20:33

[PLUS] Föremålet i Yttersjö var ofarligt

Bomskyddet har nu undersökt det föremål som påträffades på en tomt i Yttersjö. Föremålet var....

Västerbottens Folkblad - 27 maj 19 kl. 20:44

Kvinna misshandlad på Nydalahöjd

En kvinna har blivit slagen av en man utomhus. Vid 15-tiden inträffade en misshandel utomhus på Nydalahöjd i Umeå. En kvinna ska ha blivit slagen av en man och enligt uppgifter från polisen har de inte haft någon relation till varandra.

Västerbottens Folkblad - 27 maj 19 kl. 20:38

Man misstänks för narkotikabrott

En man misstänks för innehav av narkotika. Vid 18-tiden kontrollerade polisen en man i Skelleftehamn. Mannen är i 25-årsåldern och misstänks nu för narkotikabrott, innehav.

Västerbottens Folkblad - 27 maj 19 kl. 20:00

”Utan kärnkraft inga klimatmål”

Den svenska välfärden är beroende av tillförlitliga elleveranser. Att då avskriva kärnkraften är oansvarigt, menar Sverigedemokraternas energipolitiske talesperson, Mattias Bäckström Johansson. Ett mål om helt fossilfri svensk elproduktion är inom räckhåll, detta då produktionen i dag främst kommer från kärnkraft, vattenkraft och väderberoende energislag som vindkraft.

Västerbottens Folkblad - 27 maj 19 kl. 20:05

”Norrlandskandidater” ska in på heltid”

Aldrig förr har så många svenskar röstat i EU-valet. Och trots farhågan att valdeltagandet skulle backa i länet, blev resultatet det motsatta. I riket landade det preliminära resultatet på 53,3 procent, i länet låg vi strax under snittet på 52,6 mot fjolårets deltagande på 51,6 procent.

Västerbottens Folkblad - 27 maj 19 kl. 19:30

[PLUS] Alpina stjärnor flyttar utomlands

I höst går flyttlasset, då flyttar två av länets alpina stjärnor till Österrike..

Västerbottens Folkblad - 27 maj 19 kl. 19:00

[PLUS] Tonåringarna drömmer om en framtid på hemmaplan

Pendla flera mil varje dag eller första egna lägenheten långt hemifrån. Så ser verkligheten ut för....

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.