Sydsvenskan > Opinion

Wednesday, 03 June, 15:22

Sydsvenskan - 29 okt 11 kl. 00:05

Rätt rattatBeskedet att kinesiska Pang Da och Youngman vill köpa hela Saab Automobile välkomnades snabbt från flera håll.
.
Läs mer på Sydsvenskan
Läs mer om:
VD Victor, Pang Da, Youngman, Saab Automobile, Guy Lofalk, Saabs VD Victor Muller, Trollhättan, Muller, Sverige, Sveriges, Rosenbad, Saabs, tobias, Synovates, Socialdemokraterna, Håkan Juholts, Aftonbladet, Tobias, Stockholm, Malmötvåa, Billström, Wikileaks, Ganna Chyzevska, Tobias Billström

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Rätt rattat
UNT - 18 jul 19 kl. 08:00

Rune Jansson har rattat motorklubben i 15 år

Rune Jansson vigt en stor del av sitt liv åt motorsport – och i synnerhet på fyra hjul..

SvD - 10 mar 11 kl. 16:26

Peugeot ? en källa till kreativitet

Havet och Peter Lundblad har i symbios nu snurrat ett kvarts sekel i det svenska medvetandet. Men även om kanske hjulen har frusit fast vid den gamla havsslingan har han själv rattat vidare....

Kristianstadsbladet - 11 jun 11 kl. 22:32

Black Label Society

Foto: Johanna Wallin
2007, när Zakk Wylde fortfarande var Ozzy Osbournes strängbändare, hänkade Black Label Society med till Hultsfred.
Då spelade de i teaterladan. Fyra år senare spelar Zakk med sitt Black Label på stora scenen på Sweden Rock, konserten före sin forne arbetsgivare.

BT - 29 sep 11 kl. 08:04

Krister Persson: Jag säger tack och hej

Det började med Peps. Men nu slutar Persson.
I morgon är det min sista dag som kulturchef.

Alliansfritt Sverige - 05 nov 11 kl. 05:00

Hägglund kräver ordningsregler som redan finns


NOLLKOLL. Socialminister Göran Hägglund (KD), uppenbart omedveten om att Jan Björklund (FP) rattat skolväsendet i fem år, kräver hårdare ordningsregler i skolan. Däribland krav på att lärare ska få uttdela kvarsittning, avvisning från klassrum, beslagtagning av mobiltelefoner och dylikt.

Kristianstadsbladet - 07 aug 12 kl. 09:00

500 vilda hästar

Häftigaste bilen i Snapphanerallyt i Hässleholm på lördag körs varken av hemmafavoriten ?Stoffe? Nilsson eller förste utmanaren ?

YLE - 21 okt 12 kl. 11:39

Hirvonen etta på Sardinien

Mikko Hirvonen har vunnit VM-rallyt på Sardinien. Segern är Hirvonens första som Citroën-förare. Mikko Hirvonen hade under säsongen varit tvåa hela sex gånger.

Expressen - 07 jan 13 kl. 10:54

Tjatigt och utan poäng

Entusiastiske revyfarsan Hasse Hardenstedt har rattat Svedalarevyn ända sedan uppstarten i början av 90-talet. Nu firas 21:a året on a roll..

VBL - 18 jan 13 kl. 09:00

Butiksbilen ? ovanlig men omtyckt

WEBB-TV. Att köra butiksbil är en livsstil för Dan Nygård som har rattat den karakteristiska Gunnars-bussen i närmare 30 år. Det är en numera sällsynt service som uppskattas mycket av kunderna..

Fler nyheter från Sydsvenskan

Sydsvenskan - 1 timme sedan

Svensk strategi glödhet i världens medier

Statsepidemiolog Anders Tegnells delvis självkritiska uttalanden om Sveriges covid-19-strategi har intresserat internationella medier. Den svenska strategin väcker fortsatt fascination. Flera internationella medier har skrivit långa artiklar med citat f.

Sydsvenskan - 4 timmar sedan

Barnens rätt kan bli så fel.

Vårdnadstvister är såriga. God vilja kan göra dem ännu värre, visar SVT-dokumentären.

Sydsvenskan - 4 timmar sedan

Långsam uppgång för arbetslösheten

Arbetslösheten i EU klättrar uppåt, men än så länge inte alls så dramatiskt som väntat. Enligt samlade siffror från Eurostat uppgick arbetslösheten i april till 6,6 procent totalt och 7,3 procent i euroländerna. Trots coronakrisen är det fortfarande bar.

Sydsvenskan - 5 timmar sedan

Skåne skruvar upp provtagningen

Region Skåne ska provta allt mer för covid-19 och framför allt ska det öka i storstadskommunerna Malmö och Helsingborg. – Allt för att undvika sjukdom och att vi får in det här på våra äldreboenden. För det är äldreboenden i Skåne som har varit skillnad.

Sydsvenskan - 6 timmar sedan

Renault säkrar mångmiljardlån

Den franska biltillverkaren Renault har säkrat ett statligt garanterat lån på fem miljarder euro, motsvarande runt 50 miljarder kronor, för att stärka sina finanser. Den franska staten, som äger 15 procent av aktierna i Renault, garanterar upp till 90 p.

Sydsvenskan - 6 timmar sedan

Svag uppgång i tjänstesektorns aktivitet i maj

Efter den kraftiga nedgången mellan mars och april steg inköpschefsindex för tjänstebranscherna något i maj. Uppgången var 1,9 enheter till 40,9 i maj, från 39,0 i april, enligt Swedbanks och inköpschefsorganisationen Silf:s månatliga mätningar. "Men än.

Sydsvenskan - 6 timmar sedan

Bolsonaro: Vi ska alla den vägen vandra

Brasilien har redovisat ett nytt dystert dygnsrekord för covid-19 – 1 262 döda på en dag. Och president Jair Bolsonaro fortsätter att väcka uppseende med sin syn på pandemin. Den högerextreme presidenten har under hela utbrottet tonat ned virusets faror.

Sydsvenskan - 7 timmar sedan

NBA kan sluta i oktober

NBA startade den 22 oktober i fjol. Nästan ett år senare kan säsongen vara färdigspelad. Den amerikanska basketligan har tagit fram ett absolut slutdatum för säsongen, som varit uppskjuten sedan coronapandemin bröt ut i mars, och som är den 12 oktober..

Sydsvenskan - 7 timmar sedan

Fyra drunknade i maj

Fyra personer drunknade i maj, enligt Svenska Livräddningssällskapets preliminära statistik. Det är två färre än under maj i fjol. En av de omkomna drunknade i samband med att ett pontonplan nödlandade och sjönk i en sjö i Sundsvallstrakten.

Sydsvenskan - 9 timmar sedan

Cancervård i coronatider – så gick det

Trots en omställning av sjukvården utan dess like har cancervården klarat sig förvånansvärt bra. Pandemin till trots har den cancervård som varit högst prioriterad också genomförts. Det konstaterar Cancerfonden i en ny rapport.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.