UNT > Sport

Sunday, 31 May, 07:57

UNT - 28 okt 11 kl. 23:28

Världens bäste har fått nytt jobbINNEBANDY. Världens bäste spelare, Mika Kohonen, har fått jobb. Ett till. Som individuell coach på elitidrottsgymnasiet ska han hjälpa till att få fram nya storspelare.? Jobb och jobb, för mig är idrott och att föra det vidare till unga en hjärtesak, säger Kohonen..
Läs mer på UNT
Läs mer om:
Innebandy, Kohonen

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Världens bästehar , fått, nytt, jobb
BT - 18 jun 13 kl. 19:32

"Har jobbat sedan 1995 - nu blir jag nybörjare och måste söka nytt jobb"

Ledsna och oroliga. Stämningen bland busschaufförerna var tryckt igår. ?

SmålandsPosten - 26 sep 13 kl. 06:51

Montico stöttar på vägen till nytt jobb

Företaget Montico Kompetensutveckling AB har agerat omställnings­leverantör på Konga Bruk sedan i juli. De har anlitats av IF Metall för att stötta personalen med sådant som cv och jobbansökningar. -Vår uppgift är att så bra som möjligt hjälpa folk att hitta ett nytt jobb.

Skånskan - 19 mar 20 kl. 15:30

Sökte inte nytt jobb när det gamla tog slut

eslöv Ett par bosatt i Eslöv nekas socialbidrag på grund av att de inte sökt tillräckligt många jobb.Paret sökte ekonomiskt bistånd för perioden 11 september till 31 oktober 2019, men fick avslag eftersom de inte sökt jobb i tillräcklig utsträckning.
Paret försvarade sig med att mannen inte fick veta förrän sista dagen på jobbet att han inte skulle få fortsätta.

SVT - 02 okt 16 kl. 22:08

Minisitern om enkla jobb: Vi måste tänka nytt

– Vi måste tänka nytt och se till att även de med låg utbildning får en bra start. Det sade näringsminister Mikael Damberg (S) när han fick frågor om ”enkla jobb” i Agenda..

Nya Wermlands Tidningen - 01 jun 12 kl. 11:05

Bengtzén har nytt jobb på gång

På torsdagseftermiddagen låste Stefan Bengtzén för sista gången sitt kontor i Nobelhallen. Och lämnade efter 14 år jobbet som sportchef i BIK Karlskoga. ?

Expressen - 27 jan 13 kl. 00:26

Nu letar Sarah Palin nytt jobb

Den amerikanska politikern Sarah Palin letar nu efter nytt jobb. I sin första intervju efter att hon och Fox News har sagt upp sitt samarbete säger Palin att hon inte bara vill tala till likasinnade. ??

Helsingborgs Dagblad - 20 jul 15 kl. 13:50

Dansbandsexpert: "Måste tänka nytt"

Dansbandsveckan i Malung avslutades nyligen och drog nästan 49 000 besökare. Men svenska dansarrangörer måste tänka nytt för att fortsätta locka en publik i framtiden, menar dansbandsexperten Thomas Deutgen.I en intervju med SVT Nyheter Dalarna säger han:— Det finns en framtid för dansen, men jag tror inte att det kommer vara lika mycket klassiska logdanser eller folkets hus-danser som det har varit.

Sydsvenskan - 20 jul 15 kl. 13:50

Dansbandsexpert: "Måste tänka nytt"

Dansbandsveckan i Malung avslutades nyligen och drog nästan 49 000 besökare. Men svenska dansarrangörer måste tänka nytt för att fortsätta locka en publik i framtiden, menar dansbandsexperten Thomas Deutgen.I en intervju med SVT Nyheter Dalarna säger han:— Det finns en framtid för dansen, men jag tror inte att det kommer vara lika mycket klassiska logdanser eller folkets hus-danser som det har varit.

Västerbottens Folkblad - 20 jul 15 kl. 13:50

Dansbandsexpert: ”Måste tänka nytt”

Dansbandsveckan i Malung avslutades nyligen och drog nästan 49 000 besökare. Men svenska dansarrangörer måste tänka nytt för att fortsätta locka en publik i framtiden, menar dansbandsexperten Thomas Deutgen. I en intervju med SVT Nyheter Dalarna säger han: — Det finns en framtid för dansen, men jag tror inte att det kommer vara lika mycket klassiska […].

DN - 20 jul 15 kl. 14:29

Dansbandsexpert: "Måste tänka nytt"


Dansbandsveckan i Malung avslutades nyligen och drog nästan 49.000 besökare. Men svenska dansarrangörer måste tänka nytt för att fortsätta locka en publik i framtiden, menar dansbandsexperten Thomas Deutgen..

YLE - 21 sep 12 kl. 10:47

Få har hittat nytt jobb efter FN Steel

Play clip Det är svårt att hitta nya jobb för de som blev arbetslösa i och med FN Steels konkurs i somras. Av de närmare 300 som jobbade vid fabriken i Koverhar i Hangö har ungefär 20 stycken hittat nya jobb. Börje Sandberg är en av de 20 som fortfarande är anställda av konkursboet.

Fler nyheter från UNT

UNT - 1 timme sedan

Han basar i skuggan av världsstjärnan

Storvretas allsvenska damer fick allt innebandyfokus på sig när bomben om Anna Wijks intåg i laget briserade. I skymundan har 24-årige Theodor Jonsson presenterats som ny huvudtränare..

UNT - 14 timmar sedan

Så planerar Sirius för premiären

Sirius lägger om träningstänket nu när seristart närmar sig. Det handlar om andra övningar och annan belastning för att klara det täta matchandet..

UNT - Igår: 17:23

Sirius tar emot svenska mästarna i premiären

Sirius kommer att ta emot Djurgården på ett folktomt Studenteras i den första omgången av fotbollsallsvenskan..

UNT - Igår: 17:15

Klartecken för spel i den lokala fotbollen

Beskedet från Folkhälsomyndigheten och regeringen att all senioridrott kan starta 14 juni gäller även den lokala fotbollen. Därmed behöver inte Upplands Fotbollförbund (UFF) använda sig av "plan B.".

UNT - Igår: 14:41

Märsta Säfström: Det har varit tufft

Beskedet att allsvenskan kan starta i juni var efterlängtat. "Nu har vi äntligen en helg att se framemot", säger Märsta Säfström..

UNT - Igår: 14:05

Trots uteblivna intäkter – sommaren under kontroll

Inga publikintäkter samtidigt som kostnaderna ökar i samband med att seriespelet ska igång. Uppsala Fotbolls klubbchef Gunnar Källsten känner sig ändå rätt lugn gällande ekonomin..

UNT - Igår: 11:33

Kan tvingas vänta på spel till i slutet av juli

Kort förberedelsetid och inga träningsmatcher. Det får Gusk:s ordförande Kenneth Ågren att tro att det först kan bli seriespel i slutet av juli för klubbens herr- och damlag..

UNT - Igår: 11:25

"Vi kommer att klara fem hemmamatcher utan publik"

"Det här var ett bra och helt nödvändigt beslut för oss." Det säger Christer Abrahamsson, klubbdirektör i Sirius, efter beskedet om att allsvenskan kan börja 14 juni..

UNT - Igår: 10:16

Tränarens glädje: Skönt att det sätter igång

Allsvenskan för damer ska starta sista helgen i juni vilket efter Folhälsomyndighetens besked innebär att Uppsala Fotboll kommer att hinna med ett par träningsmatcher innan seriespelet sätter igång..

UNT - Igår: 08:29

KLART: Svensk fotboll kan starta i juni

Tävlingsidrotten får starta igen från och med den 14 juni. Det bekräftar idrottsminister Amanda Lind (MP) på en presskonferens..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.