SvD > Utrikes

Thursday, 28 May, 06:45

SvD - 28 okt 11 kl. 23:05

Regnet hot mot makten
Läs mer på SvD

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Regnet, hotmot , makten
Kristianstadsbladet - 1 timme sedan

Brott: 17-åring döms för hot via Snapchat

En 17-åring döms av Kristianstads tingsrätt till 35 timmars ungdomstjänst för skadegörelse, brott mot knivlagen och tre fall av olaga hot. .

Sydsvenskan - 04 mar 12 kl. 06:30

Hot om kaos ger sex år till på tronen

Ryssarna har aldrig haft det så bra materiellt som under Vladimir Putins tolv år vid makten. Putin har också sett till att det inte finns något alternativ till honom. Därför vinner han valet i?

Sydsvenskan - 26 jul 15 kl. 20:12

Våldet i Malmö inte unikt. Orsakerna är komplexa. Polisen måste ta makten.

Tidigt på söndagsmorgonen hände det igen. En handgranat sprängdes i ett bostadsområde i Malmö, precis som natten före. Och natten innan dess.

Helsingborgs Dagblad - 26 jul 15 kl. 20:12

Våldet i Malmö inte unikt. Orsakerna är komplexa. Polisen måste ta makten.

Tidigt på söndagsmorgonen hände det igen. En handgranat sprängdes i ett bostadsområde i Malmö, precis som natten före. Och natten innan dess.

Sydsvenskan - 01 nov 15 kl. 04:00

Erdogan är beredd att gå mycket långt för att klamra sig fast vid makten

Våld och hårda tag mot president Erdogans kritiker präglar Turkiet inför söndagens nyval. En bitter eftersmak dröjer sig kvar efter den krossade illusionen om ett mer demokratiskt Turkiet. På söndag går Turkiet till nyval.

Sydsvenskan - 30 maj 11 kl. 06:30

Hot är vardag för biståndsarbetare

Det upptrappade våldet i Afghanistan påverkar de utlänningar som jobbar där. Svensk militär och biståndsorganisationer utsätts allt oftare för hot och attacker. -?

Dagens PS - 11 nov 16 kl. 11:31

Hot om tredje världskrig borta

”Risken för ett tredje världskrig har dragit sig tillbaka. I själva verket är det näst intill omöjligt att föreställa sig”, skriver Sean O’Grady på The Independent, vilket går på tvärs med vad många säkerhetsexperter hävdar och som i stället menar att säkerhetsläget försämrats påtagligt efter resultatet i USA-valet. Att Trump segrade i presidentvalet borde inte förvåna någon, skrev Dagens PS i onsdags.

Skånskan - 21 maj 18 kl. 14:00

Hat och hot mot kvinnor från antiken till i dag

Litteratur/recension BOK
Kvinnor & makt – ett manifest
Författare: Mary Beard
Översatt av: Annika Hultman Löfvendahl Förlag: NorstedtsDet brittiska professorn Mary Beards lilla skrift Kvinnor & makt – ett manifest bekräftar något som jag sedan länge misstänkt: vi lever inte i moderna tider. I de två föreläsningar vars manus här finns i bokform spårar Beard metoder och retorik som använts för att tysta och trakassera kvinnor i vår samtid och spårar den tillbaka till antiken. Lite har förändrats.

Sydsvenskan - 26 feb 12 kl. 06:30

"Kungens" grepp hot mot freden

Senegals 85-årige president Abdoulaye Wade har suttit vid makten i tolv år och två mandatperioder. N?
Senegals 85-årige president Abdoulaye Wade har suttit vid makten i tolv år och två mandatperioder.

Sydsvenskan - 03 okt 14 kl. 10:55

Fria journalistiken under hot i Serbien

Eftersnacket efter den genomförda Prideparaden i Belgrad i söndags har handlat mycket om kontroll. Hur kan det komma sig att i princip inga motdemonstranter fanns ute på gatorna, jämfört med omkring 6 000 sist det paraderades, för fyra år sedan? Är det så att någon kontrollerar dem, och kan beordra dem att stanna hemma (för att det är i ens intresse att visa EU att man är kapabel att säkerställa en parad)?

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.