Helsingborgs Dagblad > Nyheter

Thursday, 28 May, 13:25

Helsingborgs Dagblad - 28 okt 11 kl. 22:43

Hemtjänsten slog inte larm om misstänkt strokeBrukaren blev allt tröttare, slutade äta, började tala otydligt och stannade i sängen. Men hemtjänsten slog inte larm. Till slut hamnade brukaren på sjukhus med diagnosen stroke..
Läs mer på Helsingborgs Dagblad

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Hemtjänsten, sloginte , larmom , misstänkt, stroke
Polisen - 30 apr 20 kl. 13:05

Anställd i hemtjänsten misstänks för grova stölder

Två äldre vårdtagare på Hisingen blev av med smycken som senare hittades på en pantbank. Nu har en anställd i hemtjänsten anhållits misstänkt för de grova stölderna..

Skånskan - 03 mar 16 kl. 15:20

Hemtjänsten avslöjade falsk hemtjänst

MALMÖ Bedragarna lurade sig in till den 96-årige mannen och utgav sig komma från hemtjänsten.
Då knackade först mannens dotter och sedan den riktiga hemtjänsten på lägenhetsdörren.Det var vid 17-tiden på onsdagskvällen som det knackade på hos den 96-årige mannen på Lektorsgången i Malmö.

SmålandsPosten - 29 sep 14 kl. 22:30

Kvinna i hemtjänsten misstänks för stölder

Under flera månader misstänks en kvinna inom hemtjänsten i Ljungby kommun ha tagit värdeföremål vid besöken hos äldre människor.
Hon sitter nu anhållen misstänkt för grova stölder. – Vi har varit runt hos pantbanker och guldhandlare och sammanlagt beslagtagit ett 40-tal olika föremål.

Skånskan - 14 nov 19 kl. 15:41

Misstänkt dubbelmördare ska sinnesundersökas

Arlöv Den man i 75-årsåldern som i förra veckan häktades misstänkt för dubbelmordet på ett äldre par i Arlöv ska genomgå en liten psykiatrisk undersökning.
Det har Malmö tingsrätt beslutat.– Frågan kom upp vid häktningsförhandlingarna.

Kristianstadsbladet - 06 jun 14 kl. 14:33

Misstänkt mord i Tullinge


En äldre man hittades död i en lägenhet i Tullinge söder om Stockholm på fredagsförmiddagen. Polisen misstänker att han har blivit bragd om livet. - Vi tror inte att han har dött av en naturlig orsak och en förundersökning om mord har inletts, säger Richard Andersson, stationsbefäl vid Södertörnspolisen.

BT - 06 jun 14 kl. 14:33

Misstänkt mord i Tullinge

En äldre man hittades död i en lägenhet i Tullinge söder om Stockholm på fredagsförmiddagen. Polisen misstänker att han har blivit bragd om livet. - Vi tror inte att han har dött av en naturlig orsak och en förundersökning om mord har inletts, säger Richard Andersson, stationsbefäl vid Södertörnspolisen.

YA - 12 aug 13 kl. 09:50

35-åring misstänkt för stöld hos 90-åring

En 35-årig man sitter anhållen, misstänkt för att ha tagit sig in i två bostäder i Sjöbo, och stulit värdesaker medan ägarna var hemma.
Kvart i tio på söndagskvällen tog sig en okänd person in hos en kvinna i 90-årsåldern, på ett äldreboende i Sjöbo. Mannen kom in via altandörren, och stal värdesaker.

Helsingborgs Dagblad - 06 jun 14 kl. 14:35

Misstänkt mord i Tullinge

En äldre man hittades död i en lägenhet i Tullinge söder om Stockholm på fredagsförmiddagen. Polisen misstänker att han har blivit bragd om livet. — Vi tror inte att han har dött av en naturlig orsak och en förundersökning om mord har inletts, säger Richard Andersson, stationsbefäl vid Södertörnspolisen.

NSD - 12 apr 20 kl. 20:00

Flera nya misstänkta fall av covid-19 i hemtjänsten

Under de senaste två dagarna har misstänkt covid-19 inom hemtjänsten i Gällivare gått från sju till sjutton fall..

GöteborgsPosten - 03 okt 16 kl. 17:54

Hemtjänstanställd misstänkt: Stölder och barnporr

En man i 30-årsåldern har häktats i Västsverige på sannolika skäl misstänkt för grovt barnpornografibrott och en serie äldrestölder. Mannen har tidigare dömts för liknande brott, stölderna har historiskt begåtts inom ramen för mannens anställningar inom hemtjänsten. Så är även fallet denna gång..

GT - 01 dec 15 kl. 19:56

Man häktas för attack mot hemtjänsten

Först gick han till attack mot en manlig personal från hemtjänsten. Nu har mannen i 25-årsåldern häktats misstänkt för försök till rån och misshandel. – Han är känd av polisen sedan tidigare, säger Marcus Carlsson, inre befäl vid polisen i Trollhättan..

Fler nyheter från Helsingborgs Dagblad

Helsingborgs Dagblad - 10 minuter sedan

Mopedist stoppades med 2,26 promille

Mopedist stoppades med 2,26 promille..

Helsingborgs Dagblad - 15 minuter sedan

Min mening: Varför finns det ingen trappstege på den nya badbryggan vid Klitterhus?

”Besviken badare” får svar direkt av kommunen..

Helsingborgs Dagblad - 15 minuter sedan

Svensk fotboll får ett extra transferfönster

Svensk fotboll fick gehör för sin önskan om ett extra transferfönster. I dag kom klartecken från det Internationella fotbollsförbundet, Fifa. Formellt klubbas beslutet i kväll.

Helsingborgs Dagblad - 15 minuter sedan

Peking vill ha Hongkonglag klar före val

Den nya säkerhetslag som planeras för Hongkong är ännu inte skriven. Så hur kan den redan väcka så starka reaktioner? Bara det att lagen tas fram i Peking får många Hongkong-bor att reagera, förklarar den oberoende Kina-rådgivaren Frédéric Cho.

Helsingborgs Dagblad - 15 minuter sedan

IOK nästan jämställt: ”Finns mer att göra”

Internationella olympiska kommitténs arbete för jämställdhet har gett resultat. Andelen kvinnor i IOK:s arbetsgrupper har mer än fördubblats på sju år och är nu 47,7 procent. 2013 var andelen kvinnor i arbetsgrupperna 20 procent, sju år senare är de näs.

Helsingborgs Dagblad - 30 minuter sedan

Okänt byte vid inbrott i Mölle

Gärningspersonen tog sig in genom källardörren..

Helsingborgs Dagblad - 30 minuter sedan

Hyresgästförenigen om Tågaborgshuset: ”Ett uselt engagemang av fastighetsägaren”

Hyresgästföreningen råder hyresgästerna att göra en lista på allt som blivit fel..

Helsingborgs Dagblad - 45 minuter sedan

Ikea snart tillbaka på banan

Möbeljätten Ikea är på väg att gradvis öppna alla sina 442 varuhus världen över, meddelar en talesperson för företaget. Omkring 350 varuhus, som varit tillfälligt stängda till följd av coronapandemin, öppnar nu gradvis och resterande 100 väntas öppna ko.

Helsingborgs Dagblad - 45 minuter sedan

Ängelholms flygplats nerlagd – men kan snart återuppstå

Robin Holmberg (M): "Vi behöver säkra flygplatsen på lång sikt och vi har goda möjligheter att göra det.".

Helsingborgs Dagblad - 45 minuter sedan

Swedbanks styrelse får ansvarsfrihet

Aktiespararna ville se att Swedbanks förra styrelse skulle nekas ansvarfrihet efter penningtvättsskandalen som briserade 2019. Men som väntat gick storägarna på den motsatta linjen. Den enda som årsstämman inte ger ansvarsfrihet är den före detta vd:n B.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.