Jönköpingsnytt > Nyheter

Thursday, 04 June, 23:50

Jönköpingsnytt - 28 okt 11 kl. 22:34

Makalöst matinéäventyrTvå av Hollywoods största, Steven Spielberg och Peter Jackson, har gått samman för att göra film av Europas största seriehjälte, Tintin. Med revolutionerande teknik och en stor kärlek till källmaterialet bjuder de på en matiné av klassiska mått..
Läs mer på Jönköpingsnytt
Läs mer om:
Hollywoods, Spielberg, Peter Jackson, Europas

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Makalöst, matinéäventyr
BT - 10 mar 17 kl. 01:00

Välkommen tillbaka, King Kong!

Episkt ögongodis med makalösa specialeffekter. Den klassiska jätteapan King Kong gör storstilad comeback i ett actionspäckat matinémonsteräventyr för 2010-talet..

Fler nyheter från Jönköpingsnytt

Jönköpingsnytt - 1 timme sedan

Bildextra: Balkänslor för ED på Stora Hotellet

Ja, balerna är inställda – men alternativet med klassfester i Jönköping fortsätter! På torsdagskvällen firade elever från Erik Dahlbergsgymnasiet på Elite Stora Hotellet.
.

Jönköpingsnytt - 2 timmar sedan

Blankas elever på fin fest – minnesvärd avslutning

På kvällens klassfest på Spira var det dags för avgångseleverna på Drottning Blankas gymnasieskola att göra entré på röda mattan.
.

Jönköpingsnytt - 4 timmar sedan

”Vad ni än gör - släpp inte paddeln”

Vid ett antal tillfällen bjuder Jönköpings Kanotklubb in till prova på paddla i Vättern. Senaste gången samlades ett tiotal personer och lyssnade till när Hasse Bengtsson och Peter Klasson gick igenom vad man ska tänka på när man ger sig ut och paddlar.
– Vad ni än gör, släpp inte paddeln, säger Hasse Bengtsson.

Jönköpingsnytt - 6 timmar sedan

En till sjukhus efter mopedolycka

Ett larm om en mopedolycka i Tenhult kom till SOS alarm strax innan kl 17.
.

Jönköpingsnytt - 7 timmar sedan

Ärkebiskopen sommartalar på Elmia

Antje Jackelén, Sveriges ärkebiskop, kommer till Elmia för att hålla ett sommartal. Talet kommer att vara en av programpunkterna under den digitala mötesplatsen Elmiadalen.
.

Jönköpingsnytt - 11 timmar sedan

Nyhetsminuten – torsdag 4 juni

Nyhetsminuten ger dig de senaste händelserna och snackisarna i Jönköping, sammanfattade på en minut. Podden släpper nya avsnitt fem dagar i veckan, från måndag till fredag. Här kan du lyssna på dagens avsnitt.

Jönköpingsnytt - 9 timmar sedan

Landslagsman klar för FagerhultHabo

Nykomlingen i Svenska Superligan, FagerhultHabo, har gjort klart med ytterligare ett nyförvärv.
.

Jönköpingsnytt - 9 timmar sedan

Inte längre största AW - men mest betydelsefullt!

På Restaurang Guvernörens innergård brukar det i slutet av maj arrangeras Jönköpings största AW. I år när inget är sig likt så förvandlas det istället till Jönköpings mest betydelsefulla AW.
– Det kommer bli en fantastisk kväll men också en kväll där man kan få ge till någon som har det tufft, säger Jonas Lundin, Projektledare FC Gruppen.

Jönköpingsnytt - 11 timmar sedan

Växlar upp - regionen startar provtagning

Nu växlar Region Jönköpings län upp provtagning för covid-19 ytterligare. Från och med nästa vecka uppmanas invånare även med milda symptom kontakta sin vårdcentral för möjlighet till provtagning.
.

Jönköpingsnytt - 11 timmar sedan

Besökare skänkte 225 000 kronor

225 130 kronor. Så mycket skänkte alla sortergårdsbesökare till Tappra Barn under 2019. Summan kommer från besökare i Jönköpings kommun samt i Habo och Mullsjö.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.