SVT > Videos

Wednesday, 03 June, 11:35

SVT - 28 okt 11 kl. 19:09

Han kommer inte hem i julFamiljen Jonsson hemma i Ume fr i r klara sej utan besk frn sonen Mattias som bor i Eslv. Anledningen r att SJ:s tg till Norrland inte r handikappanpassade..
Läs mer på SVT

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Han kommer inte hemi , jul
YLE - 08 dec 13 kl. 14:57

Hem till jul

Den 9 november förra året brann det i Marianne Långkvists hus på Paxalvägen i Malax. Bara fasaden med stockar från 1800-talet blev kvar. Ett drygt år senare får familjen flytta hem igen.

Skånskan - 19 dec 18 kl. 04:30

Det här lyssnar vi mest på i jul

Varje år presenterar Stim (Svenska Tonsättares Internationella Musikbyrå) en listor över årets mest spelade jullåtar, både svenska och utländska. På Spotify är det julmusiken som dominerar topplistan just nu. Svenska listan: 1.

Skånskan - 05 nov 19 kl. 15:30

”Drömmen är att få fira jul i eget hem”

STAFFANSTORP I tre år har två vuxna och ett tonårsbarn bott hos svärmor i en en- och en halva.
Så kan hemlösheten i Staffanstorp se ut i dag.– Vi har inte firat jul på tre år, säger mamman som vi kan kalla Anna.

Trelleborgs Allehanda - 02 jan 13 kl. 12:22

Tv-toppen: Mord och slottsstjärnor går hem

Kalle Anka var inte det enda som gick hem i jul. Såväl Camilla Läckbergs "Fjällbackamorden" som nya omgången av "Stjärnorna på slottet" och "Så ska det låta" lockade över 2 miljoner tittare.
Förra veckans mest sedda program1.

News55 - 20 dec 16 kl. 09:17

Sanna Nielsen: Bjud in de som är ensamma i jul

Vad tänkte du när du fick frågan om du ville vara årets julvärd i SVT? – Min manager ringde mig och berättade att jag hade fått frågan från SVT och det första jag tänkte var: Va?! Sedan tror jag att jag fick in alla mina känslor i nästa mening.

Nyheter 24 - 12 dec 13 kl. 16:41

Politiker: Därför skippar vi alkoholen i julKändisarna som firar en vit jul

SVERIGE. Julmust eller julöl? Vinglögg eller alkoholfri?

News55 - 07 dec 15 kl. 11:03

Martin Melins uppmaning till svenska folket: ”Lämna korken på i jul”

Julen är barnens högtid, menar polisen och medieprofilen Martin Melin. Därför vill han uppmana föräldrar att låta bli alkohol under julen. I en nyligen publicerad text på SVT Opinion berättar han om sina egna erfarenheter från gånger då han varit i tjänst under julafton.

Skånskan - 20 dec 19 kl. 21:01

TV4 tillbaka på TV i jul

TV Under fredagen har TV4 och Com Hem kommit fram till ett muntligt avtal som ser ut att innebära att kanalen kan bli tillgänglig för Com Hems kunder igen i tid till jul.Det är TV4 som skriver i ett pressmeddelande att man kommit fram till en överenskommelse. – Det har varit tuffa men konstruktiva förhandlingar under eftermiddagen och kvällen.

Kristianstadsbladet - 25 dec 12 kl. 15:39

Många inbrott under jul och nyår

Jul- och nyårshelgen är högtider för inbrottstjuvar.Enligt försäkringsbolaget Trygg-Hansa är nyårsdagen den dag då det anmäls flest inbrott.
Många som kommer hem efter jul- och nyårsfirande får en obehaglig överraskning när de upptäcker att de haft inbrott.

Dagen - 27 dec 11 kl. 03:00

"Alla människor har rätt till en god jul"

Göteborg. Papperslösa flyktingar, fattiga pensionärer eller människor som bara söker en varm gemenskap. Till Stadsmissionens julfirande i Göteborg är alla välkomna.

Helsingborgs Dagblad - 20 dec 15 kl. 04:00

Jag vill ha jul!

Jag är lugn som person, jag är taktfull på alla sätt och vis och jag kan hålla en ton inom rimlighetens gräns. Vidare är jag måttfull och väldigt balanserad. Jag gör inte mycket väsen av mig och det ska mycket till om jag ska bli exalterad.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.