SVT > Videos

Monday, 01 June, 17:08

SVT - 28 okt 11 kl. 19:10

Familjen hindrade undervisningFlickan tvingades spela psykiskt sjuk och fick inte g i skola medan pappan kvitterade ut 25000 kronor i veckan i assistensersttning. Hon erbjds hemundervisning av kommunen, men DET satte familjen stopp fr..
Läs mer på SVT

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Familjen, hindrade, undervisning
YLE - 30 jul 15 kl. 10:09

Sonens sjukdom hindrade inte flytt till Mallorca

När Maria Nystedts andra son föddes gjorde livet en kullerbytta. Familjen hade planerat att flytta utomlands men i stället blev barnsjukhuset familjens andra hem. Det tog två år innan sonen Adrian fick sin diagnos, en kronisk blodsjukdom som kräver återkommande blodtransfusioner.

Expressen - 02 dec 17 kl. 16:37

Prinsens allergi hindrade familjen

Prins Daniels hästallergi stoppade kronprinsessans familj från en privat stalltur. Men det hindrade dem inte från att köra traktor och titta på lördagens familjematiné på Sweden International Horse Show. .

Expressen - 11 jan 18 kl. 18:23

Familjen drog sig undan sista tiden innan morden

BJÄRRED. Den sista tiden i livet drog sig familjen undan.De tillbringade alltmer tid för sig själva i hemmet där döttrarna också fick sin undervisning.

HBL - 15 mar 13 kl. 09:03

Mammans skulder hindrade tonåring från att ta jobb

BORGÅ. En 16-årig flicka erbjuds ett välbetalt sommarjobb. Hon måste tacka nej, på grund av mammans skulder.

HBL - 20 sep 13 kl. 05:14

Flygbolag stoppade resan till familjen

I somras hindrade incheckningspersonal på Helsingfors-Vanda flygplats Mohamed Sanoussi Bawa från att flyga till Gambia. Liknande erfarenheter har också den somaliska minoriteten i Finland. Gränsbevakningen har uppmärksammats på problemen, men tar bestämt avstånd från rasism.

GT - 17 dec 15 kl. 16:40

Familjen öppnar sitt hem för flyktingbarn

Familjen Isetorp i Vänersborg hade redan fyra barn i skolåldern. Det hindrade inte dem från att ta emot ytterligare ett barn när 15-årige Mustafa Sawaghi från Syrien kom till dem för två veckor sedan. – Vi bestämde oss när vi såg flyktingströmmen på tv, säger Marika Isetorp..

YLE - 16 aug 13 kl. 04:43

Det behövs mer undervisning i B-finska

Undervisningen på B-nivå i finska i gymnasierna räcker inte till. De obligatoriska kurserna är bara fem till antalet medan a-finskan, för de som är bättre på finska, har fler kurser. - Det är vi som går på B-nivå som borde ha fler kurser för vi behöver mer undervisning, säger Julia Bäck som går tredje året i Korsholms gymnasium.

SmålandsPosten - 24 jan 14 kl. 09:35

Skolan erbjuder eleverna undervisning på sportlovet

Elever på Ulriksberg­skolan erbjuds undervisning på sportlovet.
– Ett bra erbjudande för den som behöver extra undervisning om man varit bortrest eller har svårt i ett ämne, säger rektor Cecilia Wallinder. För andra året erbjuds föräldrar att låta sina barn få undervisning i ämnen de ligger efter i.

YLE - 22 mar 17 kl. 19:36

Korsholm ska ordna förberedande undervisning för kvotflyktingar

Bildningsnämnden i Korsholm föreslår att kommunen framöver kommer att ordna förberedande undervisning för kvotflyktingar i egen regi. Tidigare har man samarbetat med Vasa. Kommunen kommer att erbjuda förberedande undervisning för barn med invandrarbakgrund från och med hösten.

Opinionen.se - 30 nov 99 kl. 00:00

Man hotade bränna familjen

På onsdagen hindrade polisen en man från att döda sig själv och sin familj i en bil på E4:an vid Järva krog i Solna.Enligt Aftonbladet hade mannen fått besked om att han skulle avvisas från Sverige och han var på väg till Migrationsverket.Han stoppades av polisen vid Järva krog och då hade mannen dränkt bilen med bensin och han höll en tändare i handen.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.