SvD > Inrikes

Sunday, 31 May, 13:08

SvD - 28 okt 11 kl. 21:30

Beslag från smuggelhärva hävt14 försvarsanställda fortfarande misstänkta..
Läs mer på SvD

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Beslagfrån , smuggelhärva, hävt
Dagens PS - 04 maj 17 kl. 09:58

Medieuppgift: Svensk oljebaron i smuggelhärva

Torbjörn Törnqvist är oljebaron och Sveriges honorärkonsul i Genevé. (Foto: TT) Ekot i Sveriges Radio avslöjar i dag, torsdag, att Torbjörn Törnqvist, som står bakom det svenskägda Gunvor International – ett av världens största oljehandelsbolag – sålt smuggelolja från Vitryssland vidare. Torbjörn Törnqvist är Sveriges honorärkonsul på det svenska konsulatet i Genevé i Schweiz, det vill säga chef över det svenska honorärkonsulatet.

UNT - 17 nov 12 kl. 01:30

50 000 liter öl i smuggelhärva

Mer än 15 personer misstänks vara inblandade i den smuggelhärva som avslöjades i Västernorrland i oktober. 50 000 liter öl, 5 000 liter vin och lika mycket sprit har förts in i landet, skriver Sundsvalls Tidning.(TT).

BT - 17 nov 12 kl. 01:33

50 000 liter öl i smuggelhärva

Mer än 15 personer misstänks vara inblandade i den stora smuggelhärva som avslöjades i Västernorrland i oktober. Under tre år har de fört in 50 000 liter öl, 5 000 liter vin och lika mycket sprit i landet, enligt tullen.
- Det har varit smuggling dels med hjälp av internethandel, men flera av de huvudmisstänkta har också gjort inköpsresor med egna fordon till Tyskland, säger Andres Bergvik, projektledare vid tullen till Sundsvalls Tidning.

Kristianstadsbladet - 15 maj 13 kl. 12:21

Sex får fängelses i smuggelhärva


Sex av de tio åtalade döms till fängelse i en smuggelhärva där tiotusentals liter alkohol köpts in i Tyskland. Den fördes till Västernorrland och Jämtland där öl, vin och sprit sålts vidare i en omfattande handel. Verksamheten pågick under våren och sommaren förra året innan den avslöjades av polisen.

Skånskan - 25 feb 14 kl. 06:00

Hamnanställd fast i smuggelhärva

Tre personer sitter gripna i samband med en misstänkt smuggelhärva i Malmö hamn..

Skånskan - 25 feb 14 kl. 06:00

Hamnanställda fast i smuggelhärva


Tre personer sitter gripna i samband med en misstänkt smuggelhärva i Malmö hamn..

Kristianstadsbladet - 25 feb 14 kl. 09:14

Hamnpersonal misstänks i smuggelhärva

Tre anställda i Malmö hamn har gripits misstänkta för inblandning i en smuggelhärva.
Det skriver Skånskan.se.

BT - 25 feb 14 kl. 14:38

Hamnanställda greps i smuggelhärva

Tullkriminalen i Malmö är i färd med att nysta upp en smuggelhärva bland Malmö hamns medarbetare. Tre anställda i hamnbolaget Copenhagen Malmö Port (CMP) har suttit anhållna och en av dem, en man i 50-årsåldern, har begärts häktad misstänkt för grov smuggling alternativt grov olovlig förflyttning av punktskattepliktiga varor.Hans två kolleger släpptes på tisdagen men är fortfarande misstänkta.

SvD - 25 feb 14 kl. 14:37

Hamnanställda greps i smuggelhärva

Tullkriminalen i Malmö är i färd med att nysta upp en smuggelhärva bland Malmö hamns medarbetare..

UNT - 10 mar 15 kl. 12:54

Dom för smuggelhärva står fast

Hovrätten fastställer fängelsedomen för en man som deltog i en smuggelhärva där över 2 000 liter sprit hittades i en glassbil och ett garage..

Skånskan - 11 jul 19 kl. 15:35

Hven i centrum för avancerad smuggelhärva

Landskrona/Hven Fem män sitter anhållna för en spektakulär smuggling av ett större parti narkotika från Danmark till Sverige.
Överföringen mellan kurirerna skede på Hven från vilka gärningsmännen tog sig med en snabbgående så kallad RIB-båt.Uppläget i den smuggelhärva som nystats upp i Öresund, är av den mer spektakulära arten.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.