SVT > Videos

Thursday, 04 June, 10:55

SVT - 28 okt 11 kl. 21:42

"Inget annat än ett första steg"Martin Sköld, docent på Handelshögskolan i Stockholm, om dagens besked att kinesiska företag tänker köpa Saab Automobile..
Läs mer på SVT
Läs mer om:
Sköld, Handelshögskolan, Stockholm, Saab Automobile

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Ingetannat , änett första , steg
Dagen - 29 feb 12 kl. 03:00

Inget gigantiskt steg

Den segslitna frågan om ensamstående kvinnors rätt till insemination går mot sin lösning i och med att Moderaterna, Folkpartiet och Centern kör över Kristdemokraterna, som framhärdar i uppfattningen att en sådan reform inte ser till barnens bästa. I sak är Kristdemokraternas uppfattning förstås den riktiga. Det är ingen rättighet för vuxna att få barn, hur mycket de än längtar.

BT - 22 sep 19 kl. 18:00

Team Sportia lämnar Kinna för Skene: ”Inget stort steg”

Team Sportia lämnar Kinna för det nya köpcentret i Skene. Affärsinnehavaren Anna Persengård tycker inte att det är ett stort steg. – Nej, verkligen inte.

Skånskan - 13 nov 14 kl. 18:59

Inget litet steg för mänskligheten


Snart kan mänskligheten veta betydligt mer om sitt ursprung och hur universum har uppstått..

NSD - 18 maj 17 kl. 10:00

"Skuggan": "Det blir inget stort steg för spelarna"

Juniorerna har fått chansen – och presterat..

SmålandsPosten - 1 timme sedan

Korpen trampar på bromsen – inget Möckeln runt

Det blir inget Möckeln runt 2020 på grund av coronasituationen..

Sydsvenskan - 27 jul 13 kl. 06:30

Hansson såg på Salberg. Hans blick bekräftade katastrofen. Det fanns inget bättre ord. En katastrof lika smärtsam som en rak höger i magen. Kommunisten Liedberg hade segrat med nästan trehundra röster. Det var obegripligt. Det var plågsamt. Det var

Jonnervik skakade regnet av hatten innan han steg in genom kopparporten. Han gick fram till vaktkuren och frågade efter konstapel Grimberg vid passpolisen och blev hänvisad till ett rum på första våningen.Grimberg var en smal man i hans egen ålder med brunt kortklippt hår och glugg mellan framtänderna.

YLE - 24 mar 17 kl. 17:54

Tom Simola: Inget är spikat på mitt nya jobb

Raseborgs stadsdirektör Tom Simola valdes nyligen till vd för Förlags Ab Sydvästkusten men han har mött mycket kritik redan innan han tillträtt. Så här besvarar han kritiken som gäller bland annat mediehusets tidning Åbo Underrättelser.
Kommer du som vd då inte att blanda dig i journalistiken utan fokusera på businessen?

YLE - 22 nov 13 kl. 15:39

"Tusentals pyttesmå steg"

Yle Nyheter tackar för alla fina berättelser som ni har skickat in under veckan för mental hälsa! Vi frågade hur du har kommit över din depression eller hur du lyckas klara av vardagen trots mental ohälsa. Här en sammanställning över era överlevnadsberättelser och ett inslag som ingår i kvällens TV-nytt.

Magazin24 - 30 sep 14 kl. 07:36

Inför V86: Kometen redo att ta nästa steg

TRAV I fjol var Mattias Djuse hetaste lärlingen i trav-Sverige. Han tog bland annat sex V75-segrar, vann lärlings-SM och blev utsedd till Årets Komet.
Nu är han redo för nästa steg.

Sydsvenskan - 03 feb 15 kl. 18:03

Börsen steg —råvaruaktier i topp

Stigande råvarupriser och förhoppningar om en grekisk skuldlösning lyfte börserna över hela Europa. Stockholm var inget undantag även om uppgången dämpades efter lunch. Vid stängning hade OMXS-index gått upp 1,0 procent.

Helsingborgs Dagblad - 03 feb 15 kl. 18:03

Börsen steg —råvaruaktier i topp

Stigande råvarupriser och förhoppningar om en grekisk skuldlösning lyfte börserna över hela Europa. Stockholm var inget undantag även om uppgången dämpades efter lunch. Vid stängning hade OMXS-index gått upp 1,0 procent.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.