Västerbottens Folkblad > Nyheter

Thursday, 28 May, 05:16

Västerbottens Folkblad - 28 okt 11 kl. 21:40

Nu startar flygningarna till HelsingforsUME P sndag startar flygningarna till Helsingfors, vilket innebr att Ume fr ytterligare en destination som gr att n direkt frn flygplatsen.UME P sndag startar flygningarna till Helsingfors, vilket innebr att Ume fr ytterligare en destination som gr att n? Continuereading?.
Läs mer på Västerbottens Folkblad

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Nu startar, flygningarnatill , Helsingfors
YLE - 25 apr 17 kl. 11:43

Snart kan Ingåborna ta sen kvällsbuss från Helsingfors

Ingå får en sen busstur som startar i Helsingfors och stannar i Ingå. Sjundeå säger också ja till att finansiera en sen och en tidig tågtur. Ingå kommunstyrelse beslöt på måndagen (24.

YLE - 17 jan 17 kl. 19:38

Björneborg vill se flyg till Helsingfors igen

Vänsterförbundets riksdagsledamot Jari Myllykoski anser att Finlands luftfartsinstitut kunde sköta reguljärtrafiken mellan Björneborg och Helsingfors. Det här efter att Juha Vasama (SAML) som är Björneborgs stadsstyrelseordförande föreslog förra veckan att staden borde införskaffa ett eget flygplan för att säkra verksamheten vid Björneborgs flygplats. Enligt Myllykoski är det viktigt att nu utreda alla möjligheter för rutten mellan Björneborg och Helsingfors är viktig för regionens företag och industri.

PrivataAffärer - 16 mar 20 kl. 15:12

Norwegian ställer in 85 procent av flygningarna

Det framgår av ett pressmeddelande. Den begränsade tidtabellen kommer att bestå till åtminstone den 17 april, men kommer att ses över löpande, skriver bolaget. Här är destinationerna

Från och med 21 mars kommer bolaget primärt att flyga inrikes i Norge och mellan de nordiska huvudstäderna med minskad kapacitet.

YLE - 14 aug 17 kl. 10:09

Tågstrejken försenar ny tågtur från Helsingfors till Karis

Premiären för det sena kvällståget från Helsingfors till Karis skjuts upp på grund av tågstrejken. På onsdag är strejken över och då startar det nya kvällståget enligt den nya tidtabellen från Helsingfors mot Karis 23.03.

YLE - 17 feb 16 kl. 12:51

Snart går det att söka till klasslärarutbildningen vid Helsingfors universitet

Fritjof Sahlström var en av dem som tog initiativet till att starta en klasslärarutbildning i Helsingfors. Han överraskades av ÅA:s besked att man inte startar en egen klasslärarutbildning i Helsingfors. Biträdande prefekt vid Helsingfors universitet, Fritjof Sahlström var en av initiativtagarna till en svensk klasslärarutbildning till Helsingfors.

YLE - 06 dec 16 kl. 13:41

Demonstranter och motdemonstranter har samlats i Helsingfors

En antinazistisk demonstration startade vid halv tre tiden på självständighetsdagen vid Stationsplatsen i Helsingfors. Uppskattningsvis 1.500 personer är på plats.

YLE - 09 okt 14 kl. 08:12

ÅA:s lärarutbildare välkomnas till Helsingfors

År 2016 är det tänkt att den svenskspråkiga lärarutbildningen i Helsingfors ska göra igång och planerna är redan långt framskridna. Prorektor Pertti Panula är huvudansvarig för den svenska och tvåspråkiga utbildningen vid Helsingfors universitet och säger att man redan planerar detaljer kring lärarutbildningen. - Utrymmen, finansieringen och alla detaljer som behövs när programmet möjligen startar 2016, men vi måste ju ha alla bitar ihop innan man kan säga att vi säkert startar, säger Panula.

YLE - 29 jul 13 kl. 14:15

Postimees: Sjöflygtrafik mellan Helsingfors och Tallinn kan löna sig

Sjöflygplan som trafikerar mellan Tallinn och Helsingfors kunde löna sig ekonomiskt. Det visar forskning av Ronald Uibol vid den estniska flygakademin, rapporterar tidningen Postimees. Undersökningen visar att två plan med 15 passagerarplatser som trafikerar under våren och hösten kan bära sig ekonomiskt om minst 70 procent av platserna fylls.

YLE - 22 feb 17 kl. 21:44

Sidvind orsakar förseningar på Helsingfors-Vanda

En stor del av flygen är försenade på Helsingfors-Vanda flygplats på grund av en ovanligt hård sidvind. För tillfället är bara en bana för inkommande och avgående flyg öppen. Normalt är tre banor i bruk.

YLE - 15 apr 14 kl. 15:59

ÅA startar lärarutbildning i Helsingfors

Åbo Akademi startar utlokaliserad klasslärarutbildning i Helsingfors redan i höst. Åbo Akademi meddelar i ett pressmeddelande att man söker pengar från undervisnings- och kulturministeriet för att i höst inleda en utlokaliserad klasslärarutbildning i Helsingfors. Rektor Jorma Mattinen kommer att föreslå för Åbo Akademis styrelse sammanlagt 40 extra studieplatser inom klasslärarutbildningen, 20 i år och lika många år 2015.

Fler nyheter från Västerbottens Folkblad

Västerbottens Folkblad - 27 maj 19 kl. 22:18

Två kvinnor omhändertagna i centrum

Två kvinnor har omhändertagits i centrala Umeå. Strax efter 18-tiden blev två kvinnor, som är i 25- respektive 35-årsåldern, omhändertagna i centrala Umeå misstänkta för narkotikabrott. Kvinnorna misstänktes vara påverkade av narkotika och fick följa med polisen för provtagning.

Västerbottens Folkblad - 27 maj 19 kl. 22:23

[PLUS] Tillbaka efter ett års skadefrånvaro när UIK storsegrade

A-lagsspelaren gjorde comeback efter ett års skadefrånvaro när Umeå IK:s F19 krossade och gick upp....

Västerbottens Folkblad - 27 maj 19 kl. 21:18

Hon förlänger med Löven

Forwarden blir kvar i Björklöven. Lina Hedlund och Björklöven har kommit överens om en förlängning. Hedlund har spelat SDHL-hockey för SDE men har spenderat de senaste två säsongerna i Björklöven.

Västerbottens Folkblad - 27 maj 19 kl. 20:33

[PLUS] Föremålet i Yttersjö var ofarligt

Bomskyddet har nu undersökt det föremål som påträffades på en tomt i Yttersjö. Föremålet var....

Västerbottens Folkblad - 27 maj 19 kl. 20:44

Kvinna misshandlad på Nydalahöjd

En kvinna har blivit slagen av en man utomhus. Vid 15-tiden inträffade en misshandel utomhus på Nydalahöjd i Umeå. En kvinna ska ha blivit slagen av en man och enligt uppgifter från polisen har de inte haft någon relation till varandra.

Västerbottens Folkblad - 27 maj 19 kl. 20:38

Man misstänks för narkotikabrott

En man misstänks för innehav av narkotika. Vid 18-tiden kontrollerade polisen en man i Skelleftehamn. Mannen är i 25-årsåldern och misstänks nu för narkotikabrott, innehav.

Västerbottens Folkblad - 27 maj 19 kl. 20:00

”Utan kärnkraft inga klimatmål”

Den svenska välfärden är beroende av tillförlitliga elleveranser. Att då avskriva kärnkraften är oansvarigt, menar Sverigedemokraternas energipolitiske talesperson, Mattias Bäckström Johansson. Ett mål om helt fossilfri svensk elproduktion är inom räckhåll, detta då produktionen i dag främst kommer från kärnkraft, vattenkraft och väderberoende energislag som vindkraft.

Västerbottens Folkblad - 27 maj 19 kl. 20:05

”Norrlandskandidater” ska in på heltid”

Aldrig förr har så många svenskar röstat i EU-valet. Och trots farhågan att valdeltagandet skulle backa i länet, blev resultatet det motsatta. I riket landade det preliminära resultatet på 53,3 procent, i länet låg vi strax under snittet på 52,6 mot fjolårets deltagande på 51,6 procent.

Västerbottens Folkblad - 27 maj 19 kl. 19:30

[PLUS] Alpina stjärnor flyttar utomlands

I höst går flyttlasset, då flyttar två av länets alpina stjärnor till Österrike..

Västerbottens Folkblad - 27 maj 19 kl. 19:00

[PLUS] Tonåringarna drömmer om en framtid på hemmaplan

Pendla flera mil varje dag eller första egna lägenheten långt hemifrån. Så ser verkligheten ut för....

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.