Helsingborgs Dagblad > Nyheter

Tuesday, 26 May, 18:55

Helsingborgs Dagblad - 28 okt 11 kl. 21:10

BAKGRUND: Beslut om sammanslagningDet var i brjan av oktober som femklvermajoriteten bestende av de borgerliga partierna samt Miljpartiet fattade beslutet att vrdcentralerna p Norretsad och Vstra Fladen ska sls samman, (S) reserverade sig. Sklen som man har uppgett till att man stnger den p Norrestad r att den inte hller tillrckligt hg standard..
Läs mer på Helsingborgs Dagblad

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: BAKGRUND, Beslutom , sammanslagning
Nyan - 22 aug 18 kl. 06:00

Ingen sammanslagning med Sund

Styrelsen för Finströms kommun beslutade igår att föreslå avslag till en sammanslagning med Sund. Därmed kommer arbetet med den styrgrupp som tidigare bildats med största sannolikhet att läggas ner. – Ett mycket bra beslut, säger kommunstyrelsens ordförande Roger Höglund (c).

Cornucopia - 30 aug 13 kl. 09:08

Lundsbergsgate: Skolinspektionens hela beslut - rektorn har INTE godkänt tortyr

Hela Skolinspektionens beslut, med händelseredogörelse och motiveringar finns att läsa för den som vill förstå bakgrunden till stängningen av Lundsberg. Det handlar inte om något plötsligt beslut, men samtidigt så vet jag inte varifrån mediauppgifterna om att rektorn godkänt vattentortyr som nollning kommer ifrån. En person eller funktion som kallas "skolfar" pekas ut, men om detta är samma som rektor framgår inte.

YLE - 29 mar 17 kl. 05:15

Närpes stadsdirektör välkomnar motion om sammanslagning

I Kaskö vill en knapp majoritet av fullmäktige utreda en sammanslagning med Närpes. Hans-Erik Lindqvist, stadsdirektör i Närpes, välkomnar motionen och är i grunden positiv till en sammanslagning. På fullmäktigemötet i Kaskö på måndag kväll lämnades det in en motion om att man bör utreda en sammanslagning mellan Kaskö och Närpes.

Dalarnas tidningar - 27 jan 11 kl. 21:56

Sammanslagning kräver utbyggnad

[DALARNA] Ett beslut om Mora tingsrätt blir kvar eller inte borde komma under våren. Om det blir en sammanslagning med rätten i Falun behövs en utbyggnad..

Sydsvenskan - 14 nov 11 kl. 01:30

Tvekan om sydlig sammanslagning

Foto: Thomas Löfqvist
Kalmar har friat och Skåne väntas tacka ja. Men det är med viss tvekan som politikerna går med på förlovningen - och startar förhandlingarna om en framtida sydlig storregion.
I september möttes politiker från Skåne, Kalmar, Kronoberg och Blekinge för att prata om möjligheten att gå samman och bilda en södra storregion.

Sydöstran - 02 jan 19 kl. 10:53

Sammanslagning av distrikten är aktuellt

Blekinge BTF har fört diskussioner med Småland BTF om en sammanslagning av distrikten. Ett beslut man hoppas ska komma under våren. – Jag tror föreningarna är medvetna om vilken sits vi sitter i, sen får vi se vad det landar i, säger Hasse Svensson, ordförande i Blekinge bordtennisförbund.

Blekinge Läns tidning - 02 jan 19 kl. 10:53

Sammanslagning av distrikten är aktuellt

Blekinge BTF har fört diskussioner med Småland BTF om en sammanslagning av distrikten. Ett beslut man hoppas ska komma under våren. – Jag tror föreningarna är medvetna om vilken sits vi sitter i, sen får vi se vad det landar i, säger Hasse Svensson, ordförande i Blekinge bordtennisförbund.

Sydsvenskan - 17 jun 15 kl. 14:40

Åklagare måste kunna motivera sitt beslut

Malmö är hårt drabbat av brottslighet, i synnerhet av skottlossningar och sprängningar. Ofta finns misstankar om att denna grova brottslighet kan knytas till kriminella gäng.Vad kan Malmö göra för att bryta den onda cirkeln?

Kristianstadsbladet - 01 apr 11 kl. 03:23

Beslut om tingsrätterna i mitten av april

Det dröjer till mitten av april innan Domstolsverket tar ställning till om ett förslag om sammanslag?
- Det är inte förvånande, säger Thorblad.. Tiden för yttrande angående Domstolsverkets promemoria om framtida yttre organisation för vissa tingsrätter gick ut för två veckor sedan.

Dagen - 31 maj 11 kl. 03:00

Jagland tvivlar på nytt beslut om samvetsfrihet

Det kan inte bli ett bindande europeiskt beslut om rätten för vårdpersonal att slippa delta i aborter. Den bedömningen gör Europarådets generalsekreterare Thorbjørn Jagland.

Thorbjørn Jagland var fram till 2009 toppolitiker i Norge.

Fler nyheter från Helsingborgs Dagblad

Helsingborgs Dagblad - 5 minuter sedan

Regering förlorade strid om fosterdiagnostik

Det norska stortinget har röstat ja till äggdonation och nya regler för fosterdiagnostik. Beslutet är ett bakslag för regeringen och barn- och familjeminister Kjell Ingolf Ropstad kallar det "ett stort steg bakåt för jämlikheten". Stortinget godkände på.

Helsingborgs Dagblad - 15 minuter sedan

Mångmiljardpaket till fransk bilindustri

Frankrikes president Emmanuel Macron utlovar statliga åtgärder värda drygt åtta miljarder euro, motsvarande närmare 85 miljarder svenska kronor, för att få fart på den franska bilindustrin. – Vi behöver ha ett motiverande mål: att göra Frankrike till Eu.

Helsingborgs Dagblad - 15 minuter sedan

Så mycket har krogen i Rådhuset kostat hittills

Miljoninvestering slutade med att Harrys gick i konkurs..

Helsingborgs Dagblad - 30 minuter sedan

”Dark” får avslutande säsong på Netflix

Den tyska Netflixserien "Dark" förnyas med en tredje säsong, rapporterar NME. Säsongen blir seriens sista, meddelar skaparna Jantje Friese och Baran bo Odar. Den är redan inspelad och släpps på Netflix den 27 juni "Det kommer att vara svårt för oss att.

Helsingborgs Dagblad - 45 minuter sedan

Högkostnadsskydd för tandvård kan förlängas

Inställda tandläkarbesök i virustider riskerar att ge hål även i plånboken. Regeringen försöker nu förlänga skyddet mot höga tandvårdskostnader för den enskilde som löper ut innan behandlingar är färdiga. – Vi håller på och tittar på om vi kan förlänga.

Helsingborgs Dagblad - 45 minuter sedan

Stockholm börjar testa nya grupper

Region Stockholm är på väg att kunna erbjuda drygt 40 000 coronatester per vecka. Med den kapaciteten kommer även personer i kategorin " övrig samhällsviktig verksamhet" att börja testas, enligt hälso- och sjukvårdsdirektör Björn Eriksson. Enligt Folkhä.

Helsingborgs Dagblad - 1 timme sedan

Från handsprit till hantlar och sexleksaker – så utvecklas handeln i coronans spår

Skånskt företag som säljer sexleksaker har dubblat personalstyrkan..

Helsingborgs Dagblad - 1 timme sedan

Jaded Satire spretar och leker med alla möjliga genrer

Gabriel Zetterström blir förvirrad, på ett bra sätt..

Helsingborgs Dagblad - 1 timme sedan

Dagen då den danska dyngbägaren rann över.

Det planerade jätteutsläppet av avloppsvatten i Sundet visade sig vara en droppe i havet..

Helsingborgs Dagblad - 45 minuter sedan

Linde: Jag förstår skåningars frustration

Snart ger danska regeringen besked om gränsen mot Sverige ska öppnas eller inte. En het politisk fråga, även på den svenska sidan av Öresund. – Jag förstår hur frustrerade man är i Skåne, säger utrikesminister Ann Linde (S).

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.