GöteborgsPosten > Nyheter

Wednesday, 03 June, 21:23

GöteborgsPosten - 28 okt 11 kl. 20:19

Boa-konsert ska ge hoppUnga mnniskor frenar katastroferna i Utya och Backabranden i Gteborg. P lrdag kvll hlls en vlgrenhetskonsert..
Läs mer på GöteborgsPosten

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Boa-konsertska ge , hopp
NT - 30 apr 12 kl. 16:55

Ökat OS-hopp för dopningsavstängda

Den brittiska olympiska kommitténs (Boa) beslut att inte tillåta dopningsavstängda idrottare - även de atleter som avtjänat sitt straff - att delta i London-OS i sommar gäller inte längre. Idrottens skiljedomstol (Cas) meddelade på måndagen att beslutet inte stämmer överens med den globala antidopningsbyrån Wadas bestämmelser att stänga av dopade idrottare i max två år vid en första förbrytelse..

BT - 18 maj 12 kl. 12:43

Var inte så blyg, Alice B

Det var ingen lång historia kvällens huvudakt Alice B bjöd på i Parkhallen, men nog är det ett axplock strålande popmelodier som indievärldens nya hopp visar Boråspubliken. Dock får hennes blygsamhet och lugg, som ständigt trillar fram över ögonen, inte riktigt publiken att trilla av stolen ikväll. Alice Botéus är 23 år gammal och uppvuxen i Kullavik utanför Göteborg.

Barometern - 14 jun 13 kl. 17:51

Blött och glatt när Kagg springer ut

Med hopp om framtiden dansar Lars Kaggskolans studenter ut i ösregnet. "Lasse, Lasse, Lasse - Kagg, Kagg, Kagg" dånar inne i Lars Kaggskolans matsal. Här samlas årets skara studenter innan de springer ut på den specialbyggda scenen utanför och tar emot föräldrarnas och släktens jubel.

Fler nyheter från GöteborgsPosten

GöteborgsPosten - 9 timmar sedan

Skådespelaren Inga Edwards död

Skådespelerskan Inga Edwards är död. Hon avled på tisdagen på ett hospice i Stockholm, skriver.

GöteborgsPosten - 8 timmar sedan

Skåne skruvar upp provtagningen

Region Skåne ska provta allt mer för covid-19 och framför allt ska det öka i storstadskommunerna Malmö och Helsingborg..

GöteborgsPosten - 8 timmar sedan

Italien hoppas att turisterna vågar komma

Lagom till sommarsemestrarna har nu Italien öppnat sina gränser. Besökare från hela EU samt Storbritannien är välkomna utan att behöva sitta i karantän. Men Österrike svarar med att öppna för alla grannar – utom Italien..

GöteborgsPosten - 8 timmar sedan

Västsverige går samman och storsatsar för en hållbar omställning

För att ta oss snabbare ur krisen investerar vi nu stort på att ställa om mot en hållbar industri- och kunskapsregion.

GöteborgsPosten - 9 timmar sedan

Elitryttare får resa fritt – troligt SM i sommar

Ridsporten öppnar för tävlingar för seniorer från den 14 juni..

GöteborgsPosten - 9 timmar sedan

Volvo Cars hämtar designer från Mercedes

Får ansvar för färg och interiörmaterial på framtidens Volvobilar..

GöteborgsPosten - 9 timmar sedan

Avled efter hjärtkirurgi – lex Maria-anmäler

Fyra patienter avled efter att ha fått svåra komplikationer i samband med hjärtkirurgi på Skånes universitetssjukhus och ytterligare tre patienter fick svåra komplikationer men återhämtade sig. Nu gör sjukhuset en anmälan enligt lex Maria till Inspektionen för vård och omsorg (Ivo)..

GöteborgsPosten - 9 timmar sedan

Åtal för brutala gårdsrån i Skåne

Utredningen om en våldsam rånturné på skånska gårdar i januari har nu lett till åtal. Åklagaren bedömer flera av rånen som grova eftersom försvarslösa människor utsattes för kraftigt våld, rapporterar.

GöteborgsPosten - 9 timmar sedan

Fler döda i centralamerikanskt oväder

Antalet döda i det tropiska ovädret Amanda, som i söndags drog in över Centralamerika, stiger. Minst 26 personer omkom i skyfallen och stormvindarna, enligt myndighetsuppgifter..

GöteborgsPosten - 9 timmar sedan

Öresund föreslås bli biosfärområde

Öresund borde omvandlas till ett biosfärområde, anser representanter för Radikale Venstre i Danmark och Centerpartiet i Sverige..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.