Expressen > Nyheter

Tuesday, 02 June, 20:42

Expressen - 28 okt 11 kl. 20:07

Janne Josefsson: Därför betonar vi det negativaFöräldrar till Glada Hudik-skådespelarna kritiserade Uppdrag Gransknings reportage i en debattartikel i fredagens Svenska Dagbladet. Nu besvarar programledaren Janne Josefsson kritiken - och medger att programmet inte ger en balanserad bild. - Det blir betoning på det negativa för att ingen annan har pratat om det, säger Janne Josefsson till Svd. .
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
Josefsson, Glada Hudik, Uppdrag Gransknings, Svenska Dagbladet, Janne Josefsson, Svd

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Janne, JosefssonDärför , betonarvi det , negativa
Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

"Alla vill ha Janne Josefsson på sin sida"Mer om Messiah:

Vems sida står Janne Josefsson på egentligen? ”Den sista sanna journalisten i det här landet”, säger en del anonyma twittertyckare med tveksam tillhörighet. ”Nazist”, säger SR-profilen Ametist Azordegan.

Skånskan - 30 jan 20 kl. 11:48

Janne Josefsson granskar Zlatanstatyn

SVT släpper en ny tv-serie med före detta Uppdrag granskningsprogramledare Janne Josefsson vid rodret. Där Josefsson bland annat ska granska Zlatanstatyn. Programidén är enkel, Janne Josefsson ska åter igen ge sig ut och granska.

SVT Debatt - 19 mar 14 kl. 17:07

Janne Josefsson borde ha sjukt bra betalt

JOURNALISTLÖNER Janne Josefssons lön bygger både hans och Uppdrag gransknings varumärke. Han är dessutom en av Sveriges mest kända, trovärdiga och populära journalister. Klart att han ska ha bra betalt.

Nyheter 24 - 09 sep 11 kl. 09:34

Medietränaren spred falsk fyllebild på Janne Josefsson


"Jag kommer be om ursäkt." PR-konsulten och medietränaren Paul Ronge spred en fyllebild på den grävande journalisten Janne Josefsson. Bilden fick han skickad till sig av "en så kallad vän på Facebook" och Ronge uppfattade då inte att den var fejkad.?

SVT - 29 maj 19 kl. 13:00

Janne Josefsson om fallet Zuzana: Vi exploaterade henne som alla andra

Det har gått nästan 20 år sedan Janne Josefsson gjorde ett reportage om en prostituerad flicka i Tjeckien. Zuzana var 14 år gammal och hade rymt från ett barnhem då SVT träffade henne i en cell i staden Dubi. I programmet “Josefsson” ser Janne Josefsson tillbaka på reportaget.

Resume - 19 mar 14 kl. 11:49

Ronge: ”Generalfel av Janne Josefsson”

Uppdrag Gransknings frontfigur Janne Josefsson har fått hård kritik efter att en Scoop-undersökningar visar att han tjänar dubbelt så mycket som sina kvinnliga kollegor. Paul Ronge har skrivit boken När Janne Josefsson ringer så klarar du pressen.  Han är inte imponerad av Janne Josefssons hantering..

Expressen - 20 nov 11 kl. 23:01

Janne Josefsson: "Lasse har haft ett jättebra liv"

Journalisten Janne Josefsson, 59, arbetade med Lasse Brandeby på Radio Göteborg/Sjuhärad 1981-1987. Han minns sin gamla kollega med värme - och berättar om när de hade Chiles diktator Augusto Pinochet i luren. - Lasse hade ett fruktansvärt rättvisepatos, säger Janne Josefsson.

GT - 04 aug 13 kl. 10:07

Janne Josefsson om kritiken mot honom

Janne Josefsson var en av Rickard Olsson gäster i soffan i SVT:s "Sommarkväll" under lördagskvällen. Han fick berätta om hur det är att själv utsättas för drev, men pratade även om den så kallade mutskandalen i Göteborg. Janne Josefsson har svårt att dölja sin besvikelse när han pratar med GT efter programmet..

Resume - 24 sep 13 kl. 15:10

Kjöller i öppen strid mot Janne Josefsson


Bråket mellan Uppdrag Gransknings frontfigur Janne Josefsson och DN:s ledarskribent, Hanne Kjöller om boken ?En halv sanning är också en lögn? är i full gång.

Resume - 04 nov 14 kl. 12:02

Därför öppnar Janne Josefsson för att bli pr-konsult

Uppdrag Gransknings frontfigur Janne Josefsson har intervjuats i Joakim Lamottes podd. Janne Josefsson är känd för att gå hårt att makthavare, men berättar nu att han kan tänka sig att gå över till den andra sidan..

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 5 minuter sedan

Mordförsök i Järfälla: ”Stickande tillhygge”

En person har blivit attackerad med ett stickvapen i Jakobsberg, i Järfälla, och skadats svårt. En person är gripen av polis som misstänkt för mordförsök. .

Expressen - 4 minuter sedan

30 procents överdödlighet på äldreboenden i Sverige

Dödsfallen på äldreboenden i Sverige har ökat kraftigt under coronapandemin. SVT Nyheters granskning visar på en överdödlighet på nära 30 procent. I Stockholmsregionen är motsvarande siffra 100 procent.

Expressen - 15 minuter sedan

Köpte bra provresultat – kvinnan ville bli psykolog

En kvinna i 20-årsåldern från Kristianstad var bland de tiotals personer som fuskade under högskoleprovet i Norrköping.Hon spenderade drygt 80 000 kronor för fuskpaketet som skulle få in henne på psykologprogrammet.Nu döms hon för osann försäkran..

Expressen - 45 minuter sedan

Sofia fick sin EDS-diagnos efter 27 år

Som barn hade Sofia Otmalm ofta smärtor, men fick höra att det bara var växtvärk. Det tog 27 år innan hon fick rätt diagnos, hEDS.Under tiden hade hon även utvecklat ME och nu lever hon med kraftiga smärtanfall som för stunden lämnar henne både förlamad och blind.

Expressen - 1 timme sedan

Kaféägare kritisk efter stängning: ”Går inte att göra rätt”

Ett kafé på Lilla torg i Malmö blir först i Skåne att stängas till följd av trängsel. Detta efter att Smittskydd Skåne agerat på rapporter från miljöförvaltningen i Malmö, rapporterar Sydsvenskan.  Ägaren, som i flera omgångar åtgärdat påtalade brister, är kritisk till beslutet.

Expressen - 1 timme sedan

Gotland håller andan inför besked om sommaren

Personalbrist, inga marginaler och en mycket begränsad kapacitet. Och det utan speciellt många fall av coronaviruset på ön.När Folkhälsomyndigheten i veckan väntas meddela sommarens reserekommendationer blir det avgörande för sjukvården på Gotland..

Expressen - 1 timme sedan

Yngre personer har högre nivåer av antikroppar

Unga personer har högre nivåer av antikroppar än personer över 19 år. Det visar nya analyser från Folkhälsomyndigheten som tittat på personer som besökt primärvården, skriver SR.– Bland de upp till 19 år så ser vi en tydligare ökning över tid, säger Karin Tegmark Wisell, chef för avdelningen för mikrobiologi på Folkhälsomyndigheten.

Expressen - 1 timme sedan

Sveriges PISA-framgång bygger på falska siffror

De senaste PISA-resultaten visade på en uppgång för svenska elever.Expressen kan nu avslöja hur en stor mängd utrikesfödda elever felaktigt plockats bort ur PISA-urvalet – och att Sverige därigenom brutit mot OECD:s officiella regelverk. Siffrorna antyder dessutom att även svenskfödda elever med svaga språkkunskaper plockats bort.

Expressen - 2 timmar sedan

Kravet på danska skolan – efter smittresan till Sverige

En gymnasieskola i Roskilde har fått stoppa den fysiska undervisningen sedan fem elever testats positivt för coronaviruset – efter en resa till Sverige.Nu kan de 12 eleverna som gjorde resan få sanktioner, skriver TV2.– Man bör reagera som skola, säger Birgittte Vedersø, ordförande för Danske Gymnasier till TV2.

Expressen - 2 timmar sedan

Hitlers barndomshem görs om till polisstation

Österrike ska förvandla Adolf Hitlers barndomshem till en polisstation, skriver BBC. Syftet är att stoppa nazister från att vallfärda till fastigheten.– Ett nytt kapitel börjar, säger inrikesministern Karl Nehammer.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.