SVT > Videos

Thursday, 04 June, 21:02

SVT - 28 okt 11 kl. 19:33

GM kan stoppa Saab-affärSaabs förra ägare, amerikanska General Motors, har en nyckelroll för att affären med kineserna ska gå i lås. Vår USA-korrespondent lämnar denna rapport..
Läs mer på SVT
Läs mer om:
Saab, General Motors, USA

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: GM kan stoppa, Saab-affär
UNT - 03 sep 12 kl. 10:50

Saab-affären slutförd

Nu är det klart. Saab-affären är fullföljd, namnfrågan löst och om ett och ett halvt år räknar Nevs med att lansera sin första elbil..

DN - 14 jan 14 kl. 14:55

MP tänker inte stoppa Jas-affären

Miljöpartiets Åsa Romson beklagar att Saab säljer stridsflygplanet Jas till Brasilien. Men MP tänker inte försöka stoppa affären. I stället kräver partiet att alla motköp ska redovisas öppet.

Nyhetskanalen - 07 jun 12 kl. 08:58

Motstridiga uppgifter om Saab-affär

Saab Automobiles konkursförvaltare har avslutat sitt arbete och kommit till ett resultat. Källor uppger för Sveriges Radio Väst att det är elbilskonsortiet National Electric Vehicle Sweden som köper Saab Automobile.
Företaget ska vara beredda att betala 1,5-1,8 miljarder kronor för Saab Automobile, exklusive reservdelsbolaget Saab Parts.

Expressen - 21 maj 17 kl. 13:18

Saab-affär får draghjälp av kungen och drottningen

Saab försöker sälja Jas Gripen till Indonesien.Samtidigt reser Sveriges kungapar till landet på statsbesök – ihop med bland andra Saab.– Saab marknadsför Gripen i många länder, Indonesien är ett av dem, säger Ann Wolgers, presschef på Saab, som dock tillägger att statsbesöket inte har som syfte att marknadsföra Gripen..

SvD - 20 jun 12 kl. 09:51

Saab-affären hotas av varumärkestvist

Bråk mellan SAAB och Nevs hotar affären..

DN - 28 sep 18 kl. 15:40

Expert: Saab-affär banar väg för nya Jas-plan

Att Saab får levera skolflygplan till USA:s flygvapen lär locka fler intressenter till den nya versionen av Jas-planen, tror flygexperten Hans Kjäll.  – Den här affären kommer få ett enormt internationellt genomslag, säger han. .

Nyteknik - 27 okt 14 kl. 07:21

Saab: Affären med Gripen värd 39 miljarder

Försvarskoncernen Saab och Brasilien har nu skrivit på avtalet om att Saab ska producera 36 Gripen NG-plan för landets flygvapen..

Dagens PS - 05 nov 13 kl. 14:36

Kränkt toppchef gör allt för att stoppa Nokia-affären


Han har bott i tio städer på fem kontinenter och jobbat som chef för Nokia Mobile Services i Latinamerika. Nu kämpar affärsmannen Juhani Parda mot klockan för att stoppa jätteaffären mellan Microsoft och Nokia..

SvD - 22 nov 15 kl. 21:30

Regeringen försökte stoppa NKS-affären

Regeringen försökte stoppa landstinget från att bygga Nya Karolinska med den kontroversiella OPS-finansieringen. Även Filippa Reinfeldt, dåvarande moderat sjukvårdslandstingsråd, bekräftar för SvD att hon var kritisk till affären. – Jag var motståndare till en OPS-lösning där någon annan lånar upp pengarna..

Supermiljöbloggen - 10 apr 16 kl. 11:53

Sjöstedt (V) uppmanar regeringen att stoppa Vattenfall-affär

Menar att en försäljning av brunkolsverksamheten inte går ihop med undertecknandet av Parisavtalet. I torsdags skrev klimat- och miljöminister Åsa Romson (MP) på Twitter: Many smiles around the table when the Government today decided that Sweden is signing Paris Climate Agreement pic.twitter.

E24 - 18 apr 16 kl. 15:24

”Regeringen måste stoppa Vattenfalls affär”

Det är beklagligt att Vattenfalls styrelse tagit ännu ett ansvarslöst beslut. Nu måste regeringen stoppa affären. Det skriver Ulf Bjereld, Socialdemokrater för tro och solidaritet, med flera debattörer..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.