SVT > Videos

Wednesday, 27 May, 14:56

SVT - 28 okt 11 kl. 19:25

Bangkok flyr vattenmassornaI Thailands huvudstad Bangkok, stiger nu vattnet i allt fler stadsdelar. Utlndska studenter evakueras, och mnniskor flyr nu staden..
Läs mer på SVT

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Bangkok, flyr, vattenmassorna
Expressen - 20 okt 11 kl. 07:05

Kamp för att rädda Bangkok från vattenmassorna

I ett försök att rädda Bangkoks centrum från de stigande vattenmassorna har regeringen beslutat att använda delar av östra Bangkok för att tömma vattnen från de norra utkanterna, skriver Bangkok Post..

Expressen - 12 jan 11 kl. 11:05

Jonas Jacobsson flyr vattenmassorna

Jonas Jacobsson reste till Brisbane som ett led i OS-satsningen. Men nu kan han tvingas flytta, på flykt undan vattenmassorna. - Det är fruktansvärda skador och syner som man möts av, säger han..

Sydsvenskan - 21 okt 11 kl. 06:30

Östra Bangkok offras för vattnet

I ett försök att rädda centrala Bangkok undan vattenmassorna beslutade regeringen igår att offra de östra delarna av staden.
? Vi kan inte hålla emot vattnet hur länge som helst.

Expressen - 07 jan 19 kl. 07:24

18-åriga Rahaf fast i Bangkok – flyr sin familj

Saudiska Rahaf Mohammed al-Qunun, 18, är fast på Bangkoks flygplats och riskerar att dödas av sin egen familj om hon deporteras tillbaka till Saudiarabien. Det skriver hon själv på Twitter där hon vädjar efter hjälp från omvärlden.Nu har både UNHCR och Human Rights Watch kopplats in – men Thailand meddelar att hon kommer att skickas tillbaka ändå..

Sydsvenskan - 25 okt 11 kl. 22:08

Vattnet hotar Bangkok

Foto: AP
Thailands regering har beslutat om fem dagars långhelg i Bangkok och 20 andra provinser för att ge invånarna möjlighet att rädda ta sig undan de hotande översvämningar. Vattnet beräknas nå Bangkoks centrum på fredag.
Thailands regering har beslutat om fem dagars långhelg i Bangkok och 20 andra provinser, när de värsta översvämningarna på tiotals år hotar att förvärras.

Sydsvenskan - 25 okt 11 kl. 22:08

Vattnet hotar centrala Bangkok

Foto: AP
Thailands regering har beslutat om fem dagars långhelg i Bangkok och 20 andra provinser för att ge invånarna möjlighet att rädda sig undan de hotande översvämningar. Vattnet beräknas nå Bangkoks centrum på fredag.
Thailands regering har beslutat om fem dagars långhelg i Bangkok och 20 andra provinser, när de värsta översvämningarna på tiotals år hotar att förvärras.

Helsingborgs Dagblad - 17 okt 11 kl. 08:06

Vattenhotet mot Bangkok minskar

Översvämningarna fortsätter att växa i industriområden runt Bangkok, men det akuta vattenhotet mot den thailändska huvudstaden verkar över för denna gång. Vattenmassorna från monsunregnen längre norrut leds så gott det går runt Bangkok via floder och kanaler, meddelade på måndagen en tillfällig översvämningsmyndighet, förkortad Froc, som upprättats på huvudstadens gamla storflygplats Don Muang..

NSD - 22 okt 11 kl. 16:28

Vattenmassor hotar Bangkok

De värsta översvämningarna på femtio år i Thailand har blivit den oprövade premiärministern Yingluck Shinawatras första stora utmaning. Vattenmassorna hotar inte bara huvudstaden Bangkok utan även viktig teknikproduktion..

DN - 24 okt 11 kl. 09:38

Läget i Bangkok förvärras

Thailändsk militär förstärkte i går vallarna längs floden Chao Phraya i Bangkok sedan vattennivån stigit snabbt. Staden förbereder sig på de ännu större vattenmassorna från norr som närmar sig. Invånare parkerar sina bilar högt och hoppas på det bästa..

BT - 07 mar 12 kl. 14:54

Spindlar i mängder flyr översvämning

Naturen får fnatt av de svåra översvämningarna i Australien. Tusentals vargspindlar har flytt vätan och fyller trakterna kring staden Wagga Wagga, insvepta i vita klibbiga nät. Omkring 8 000 invånare har, liksom spindlar och andra kryp, tvingats fly från sina boningar i delstaten New South Wales som drabbats av de värsta översvämningarna sedan 1920-talet.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.