SVT > Videos

Saturday, 06 June, 05:41

SVT - 28 okt 11 kl. 19:29

UD: Res inte till ThailandSvenska Utrikesdepartementet avrder nu alla svenskar frn att resa till Bangkok..
Läs mer på SVT

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: UD Resinte till , Thailand
Vagabond - 14 feb 18 kl. 15:10

Thai Express – res med stil genom Thailand 

I princip alla andra färdsätt går fortare. Som helhetsupplevelse är det ändå oslagbart. Färdas med tåg i Thailand och du reser på riktigt..

Skånskan - 27 okt 18 kl. 01:00

Nej tack till hy­res­höj­ningar

Nu drar för­hand­lingarna om 2019 års hy­ror igång på all­var. Hyres­värdarnas re­kord­stora vinster och fort­satt låga rän­tor bör synas i hy­res­för­hand­lingarna för 2019 och bör in­ne­bära inga el­ler yt­terst små hyres­jus­te­ringar. Det är det rim­liga, inte de 3–3,5 pro­cent som är den hy­res­höj­ning Fas­tig­hets­ä­ga­rna och SABO vill ha i Skåne.

Skånskan - 20 aug 18 kl. 01:00

Hy­res­sätt­ningen måste ändras

Re­plik till Ken­neth Gustavsson och Dan Nicander, Hyres­gäst­fö­re­nin­gen, den 9 au­gus­ti. Fas­tig­hets­ä­ga­rna har länge kon­sta­terar att hy­res­sätt­nings­sy­stemet be­höver för­ändras. Vi är inte en­samma om att se det be­hovet.

YLE - 01 maj 16 kl. 21:27

Tenkanen fyra i Hyéres – Ruskola/Cedercreutz nu helt OS-klara

Tuula Tenkanen klarade sig bäst av de finländska seglarna i världscupregattan i Hyéres. Tenkanen kom på fjärde plats i Laser radial-klassen. Tenkanens placering i medaljstarten var sexa, vilket betydde en fjärde plats i sammandraget.

YLE - 28 jan 14 kl. 05:00

Finnwatch: Matkedjorna försöker ta sitt ansvar i Thailand

Tre av fyra finländska matvarukedjor har tagit kritiken om att deras underleverantörer i Thailand behandlar sina arbetare illa på allvar. Det uppger Finnwatch i en ny rapport om förhållandena inom fisk- och fruktindustrin i Thailand. Men det betyder ändå inte att så värst mycket konkret har förändrats i Thailand på ett år, enligt Finnwatch.

YLE - 28 jan 14 kl. 07:11

Finnwatch: Fortfarande stora problem i Thailand

Tre av fyra finländska matvarukedjor har tagit kritiken om att deras underleverantörer i Thailand behandlar sina arbetare illa på allvar. Det uppger Finnwatch i en ny rapport om förhållandena inom fisk- och fruktindustrin i Thailand. Men det betyder ändå inte att så värst mycket konkret har förändrats i Thailand på ett år, enligt Finnwatch.

Resume - 18 okt 13 kl. 15:05

Pressat läge för RES


RES Magazine Sweden AB, som ägs av Filini, redovisar en förlust på 1 miljon kronor för räkenskapsåret 2012. Moderbolaget har tvingats gå in med ett aktieägartillskott på en miljon kronor. Bolaget, Emma Publishing AB, där RES tidigare låg visar en ansamlad förlust på 3 miljoner kronor..

GT - 14 apr 14 kl. 13:37

Hankins: Res er om ni älskar Göteborg

Vad gör du, vad gör ni, för att bryta den här våldsamma spiralen som verkar ha satt sitt sikte på helvetets eldar? Hur kan du bidra till positiv energi för den här staden? Vem kan du prata med för att bygga en liten, liten bro av hopp omkring dig?

BT - 22 maj 14 kl. 18:39

Militär har tagit makten i Thailand

Thailands arméchef säger att militären tar kontrollen över landets regering, enligt Reuters. Armén kommer att återställa ordningen och genomföra reformer, säger han. Kritiker till regeringen har demonstrerat i månader i Bangkok och sedan premiärministern Yingluck Shinawatra nyligen avgick har landet befunnit sig i politiskt dödläge.

YLE - 03 jan 16 kl. 09:31

De bytte mörka Finland mot soliga Thailand

It-företaget Yousician flyttade sin verksamhet till Thailand för en månads tid. Största utmaningen var logistiken - att hitta bra arbetsutrymmen med säkra internetuppkopplingar och boende för 25 personer. Ända sedan starten för fem år sedan har Yousician aktivt försökt hitta nya kreativa sätt att jobba.

Dagens PS - 29 mar 17 kl. 11:10

Lyxjobbet: res jorden runt med fet lön

Ett amerikanskt företag, Thirdhome, står bakom erbjudandet om att resa jorden runt i tre månader med en månadsinkomst på 24.000 pund, nästan 90.000 kronor, berättar brittiska tidningen The Telegraph.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.