SVT > Videos

Sunday, 31 May, 15:56

SVT - 28 okt 11 kl. 19:32

Flickan fick inte gå i skolanDen flicka i Malmö som hållits hemma i över tio år och tvingats spela psykiskt sjuk för att pappan skulle få assistansersättning, har aldrig fått gå i skola. Hon har erbjudits hemundervisning av kommunen, men det har familjen satt stopp för..
Läs mer på SVT
Läs mer om:
Malmö

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Flickanfick inte , i , skolan
GöteborgsPosten - 01 dec 16 kl. 12:17

Våldtog flickan före skolan i flera år

Under nästan tre år ska den unga flickan, som precis kommit till Sverige, ha våldtagits av mannen i 50-årsåldern vid flera tillfällen. Oftast skedde det på morgonen - innan hon gick till skolan. Nu har mannen dömts till fängelse i åtta år.

LV - 06 maj 17 kl. 12:00

Flickan hämtades – utan förklaring: "Blev helt förskräckta"

Enligt rektorn hämtades flickan utan att skolan fått någon information från varken socialtjänsten eller polisen. Nu kräver han en förklaring till agerandet. – De släpade flickan över skolgården inför flera av hennes kamrater.

BT - 08 nov 12 kl. 19:41

Mannen som hade flickan anhållen för människorov

Den man som hittades tillsammans med flickan har anhållits misstänkt för människorov, uppger flera medier. En 24-årig man har anhållits misstänkt för människorov, bekräftar polisen på sin sajt. I och med att mannen misstänks för brott har han rätt att få hjälp av en försvarsadvokat.

Sydsvenskan - 28 maj 11 kl. 18:29

"Nu har man kränkt skolan"

Foto: Patrick Persson
Dammfriskolans rektor Jörgen Håkansson om misshandeln av den 14-åriga flickan i går.
Han använder sällan ordet kränkt. Men nu säger Dammfriskolans rektor Jörgen Håkansson: ?

BT - 08 nov 12 kl. 19:41

Försvunna flickan hittad tidigt i morse

En nioårig flicka som varit försvunnen i Örgryte i Göteborg har återfunnits. Flickan hittades klockan 02.48 natten till fredagen i det område där hon försvann.

BT - 09 nov 12 kl. 19:10

Erkänner att han fört bort flickan

Den 24-årige man som misstänks ha kidnappat den nioåriga flickan erkänner att han har "fört bort henne och haft henne under kontroll", som Göteborgspolisen uttrycker det på sin hemsida.
Det är just det som är grunden för brottsrubriceringen människorov, som han är anhållen för.
- Jag kan inte säga så mycket mer, men han har haft henne hos sig och på så sätt under kontroll, säger polisens presstalesman Jenny Widén till TT.

Skånskan - 08 mar 17 kl. 12:48

Våldtagen flicka får vara kvar på skolan

LUND Ett fall av en våldtäkt utanför en Lundaskola har fått uppmärksamhet i hela landet.
Anledningen är att skolledningen bestämde sig för att flytta den drabbade flickan till en annan skola, inte de dömda förövarna.
Kommunen ändrar sig nu och beklagar det felaktiga beslutet.

Sydsvenskan - 31 mar 11 kl. 20:56

Flicka våldtogs på väg hem från skolan

En 15-årig flicka våldtogs igår eftermiddag på väg hem från skolan i Malmö. En misstänkt gärningsman greps ikväll sedan flickans klasskompis fått syn på honom på stan.
Våldtäkten klassas som en överfallsvåldtäkt av polisen och ska ha skett utomhus.

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

8 år och papperslös – flickan drömmer om att få gå på kampsport2000 - 3000 papperslösa barn

"En åttaårig flicka vill träna kampsport" så skrev Therese från Stockholm i en Facebookgrupp nyligen. Hon efterfrågade en klubb som inte kostade pengar eftersom "det finns noll". Men barn drömmer ändå, nu försöker familjens vän Therese hjälpa flickan.

Skånskan - 29 mar 18 kl. 15:24

15-åring våldtog tolvårig flicka i skolan

Lund En 15-årig pojke har dömts för våldtäkt mot barn. Offret var en tolvårig flicka som tvingades till oralsex på en skoltoalett.Påföljden blev ungdomsvård utifrån ett upprättat kontrakt plus 85 timmars ungdomstjänst.

BT - 19 sep 11 kl. 13:34

Flicka trakasserades sexuellt - anmäler att skolan inte agerade

En flicka har anmält en skola i Mark för att ansvariga inte vidtagit åtgärder mot sexuella trakasserier som riktats mot henne. Enligt anmälan till BEO, barn- och elevombudet, började trakasserierna på grundskolan under höstterminen 2010. Några elever tafsade på hennes kropp ute på skolgården och övergreppen filmades med mobilkamera av de skrattande utövarna.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.