SVT > Videos

Monday, 01 June, 15:21

SVT - 28 okt 11 kl. 18:52

"Detta är ingen lösning"Fordonsforskaren Mikael Wickelgren ser kinesernas köp av Saab som ett första steg mot en eventuell lösning. Medverkande: Mikael Wickelgren fordonsforskare. Reporter Lasse Weldeborn..
Läs mer på SVT
Läs mer om:
Mikael Wickelgren, Saab, Wickelgren, Lasse Weldeborn

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Detta är ingen lösning
Cornucopia - 20 nov 17 kl. 14:15

Föreläsning Karlsborg på onsdag - längre fram Blekinge, Skövde, Åmål, Alingsås mfl

Dags för en liten uppdatering kring mina föreläsningar. På onsdag kväll klockan 19:00 föreläser jag hos soldathemmet på Karlsborgs fästning. Längre fram blir det föreläsningar för allmänheten i Karlshamn, Ronneby, Skövde, Alingsås och Åmål.

Dagensanalys.se - 25 mar 19 kl. 18:19

Guide: Allt du behöver veta om visselblåsning

Det har varit mycket skriverier om visselblåsning och visselblåsare den senaste tiden. Nyligen framkom det bland annat att Swedbank saknar en extern visselblåsarfunktion och alla larm går istället till cheferna. Vi på Interaktiv Säkerhet har jobbat med visselblåsning i många år och har gedigen erfarenhet inom ämnet.

YLE - 25 feb 16 kl. 13:20

Politiker: Det går att hitta en lösning på tågtrafiken

Dialogen mellan Kommunikationsministeriet och de västnylänningar som kämpar för att rädda tågtrafiken är nu bättre. Riksdagsledamöterna tror att det äntligen går att hitta en lösning på tågtrafiken efter att kommunikationsminister Anne Berner bestämde att Y-tåget läggs ner från den 27 mars. Maarit Feldt-Ranta (SDP), Thomas Blomqvist (SFP) och Anders Adlercreutz (SFP) deltog i morse i ett möte med minister Anne Berner (C).

YLE - 04 jan 13 kl. 09:12

Koivu åker tillbaka ? tror på snar NHL-lösning

Spelarna börjar känna att man närmar sig en lösning i NHL-konflikten. Den senaste att dra sina slutsatser av framstegen i förhandlingarna är Saku Koivu, som efter att ha tränat med TPS i några veckor nu åker tillbaka till Nordamerika. Förhandlingarna fortsätter i New York på fredag kl.

Nyan - 03 aug 16 kl. 10:30

”Autonomi är ingen lösning”

Så säger västsaharierna själva om Marockos interna förslag att titta på Ålandsexemplet som ett sätt att lösa situationen i Västsahara.

– Autonomi kommer inte att fungera som en lösning. Marocko misshandlar vårt folk.

Skånskan - 06 apr 19 kl. 08:00

Skriver med högläsning som mål

Litteralund En tröstbok inspirerad av både Harry Potter och Sapfo. Så tänkte författaren Emma Karinsdotter när hon skrev sin andra barnbok, Tusen stjärnors ö, som firas med släppfest på Litteralunds familjedag på söndag. – Jag ville få med både det lyriska och det spännande, säger hon.

Kristianstadsbladet - 25 maj 13 kl. 09:08

"Jätteimponerad av Åtvids lösning"

Foto: PETER HOLGERSSON / BILDBYRÅN
Växjö-modellen kan bli Åtvid-modellen när Kristianstads FF jobbar för en enklare lösning i IP-frågan. Kopparvallen rustades upp för bara 33 miljoner kronor. ?

BT - 04 okt 13 kl. 11:10

Biblioteket - inte bara för läsning

Läser ungdomar mindre nuförtiden? Är det ett faktum, eller bara en myt? Användningen av internet har ökat kraftigt och biblioteket har förvandlats till en plats dit man inte bara går för att låna böcker.

Trelleborgs Allehanda - 05 maj 14 kl. 08:15

Digital bok ska öka intresset för läsning

Foto: TT
Det är eleverna som är de bästa inspiratörerna. Om en bok får fast en ungdom kan läsintresset sprida sig som löpeld. Det är en av lärdomarna försteläraren Maria Glawe dragit efter att ha genomfört bokprojektet ”Läsning ger oss vingar”.

SmålandsPosten - 24 maj 14 kl. 08:49

Tillfällig lösning stabiliserar Wexnet

Under en och en halv vecka har Wexnet kört in en teknisk lösning som gör att kunderna kan få sina utlovade 1000 Mbit per sekund. Parallellt förhandlar man om en permanent lösning. - Vi har skapat en tillfällig lösning för att komma till rätta med driftstörningarna.

Cornucopia - 15 dec 15 kl. 16:01

Så här får mindre detaljhandlare försprång med omnikanal-lösning

Dagens kunder har ett helt annat köpbeteende än för bara ett par år sedan. Då valde man mellan att handla antingen i butik eller på nätet. Idag gör man allt på en gång; googlar på en produkt hemifrån eller kollar i butiken och bestämmer sig sedan för hur man vill handla, beroende på var man hittar det bästa erbjudandet.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.