DI > Ekonomi

Friday, 05 June, 20:21

DI - 28 okt 11 kl. 17:57

Stockholmsbörsen: Placerarna tappade humöretStockholmsbörsen rekylerade på fredagen, särskilt bankerna, efter torsdagens skuldkrislättnadsrally. En medioker obligationsemission i Italien signalerade att orons tid inte är förbi bland investerarna, men flera bolag steg kraftigt på starka rapporter..
Läs mer på DI
Läs mer om:
Italien

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Stockholmsbörsen, Placerarna, tappade, humöret
DI - 14 nov 16 kl. 13:21

Stockholmsbörsen: Placerarna tappar humöret

Stockholmsbörsen tappar fart och vid lunchtid hade index fallit under nollstrecket. Det är bankerna som tynger humöret..

DI - 04 feb 15 kl. 17:49

Stockholmsbörsen: Många humörsänkare

Efter flera uppgångsdagar i följd på Stockholmsbörsen var en rekyl ett faktum på onsdagen.En tydlig nedgång i oljepriset påverkade det generella börshumöret negativt och bland aktierna tyngde ett flertal rapportbolag..

DI - 03 dec 13 kl. 13:13

Börsen: Gruvor pressar humöret

Stockholmsbörsen handlades vid lunch fortsatt i röd ton, i likhet med de ledande Europabörserna..

DI - 02 jan 19 kl. 08:41

Stockholmsbörsen väntas inleda året på minus

Årets första handelsdag på Stockholmsbörsen ser ut att inledas med en nedgång. De amerikanska börserna avslutade 2018 med en rejäl uppgång på nyårsafton. Uppåtrörelsen fortsatte dock inte i Asien, där börserna var ned på bred front under onsdagsmorgonen..

DI - 04 jan 16 kl. 13:41

Stockholmsbörsen: Oro för Kina och Mellanöstern

Stockholmsbörsen inledde det nya året med rejäla kurstapp efter att börserna i Kina fallit handlöst och därmed handelsstoppats. Som lök på laxen har den geopolitiska oron i Mellanöstern tilltagit. De europeiska börserna har överlag haft en svettig inledning på 2016..

Affärsvärlden - 29 dec 17 kl. 15:17

Årets vinnare på Stockholmsbörsen

Med bara timmar kvar till slutnoteringarna listar Affärsvärlden de aktier som haft allra starkast totalavkastning på Stockholmsbörsen under börsåret 2017..

DI - 02 jan 17 kl. 08:51

Stockholmsbörsen: Lugn start på året väntas

Börsåret 2017 väntas inleda handeln med lägre kurser. Handelsvolymerna kommer troligen att vara blygsamma med stängda börser i USA, London och Tokyo såväl som i Kina och Hong Kong. Råvaruhandeln i London håller också stängt för dagen.

DI - 09 nov 15 kl. 17:55

Stockholmsbörsen: New York sänkte humöret

Stockholmsbörsen handlades länge på plus under måndagen men tappade rejält när USA-börserna öppnade. Defensiva aktier som läkemedel och teleoperatörer fanns bland de som tappade mest..

DI - 21 nov 18 kl. 12:41

Tydlig rekyl på Stockholmsbörsen – upp för verkstad och råvarubolag

Stockholmsbörsen rekylerade i likhet med de europeiska börserna tydligt uppåt på onsdagen men tappade vid lunchtid lite av det goda humöret. Verkstad- och råvarubolag återhämtade något av den senaste tidens tillbakagång och e-handlaren Boozt noterade det största kursraset sedan aktien noterades på Stockholmsbörsen i maj för ett år sedan..

DI - 25 jun 12 kl. 17:51

Stockholmsbörsen: Tung nedgång

Stockholmsbörsen tappade på bred front i linje med de ledande europeiska handelsplatserna på måndagen efter en ovilja att ta risk inför veckans viktiga EU-toppmöte, som inleds på torsdag. Bättre än väntad husförsäljningsstatistik i USA lyckades inte höja humöret på börsen..

DI - 07 okt 13 kl. 10:25

Stockholmsbörsen: Boehner sänker humöret

Stockholmsbörsen tappade när den nya veckans handel inleddes. Ett uttalande från den republikanske talmannen i representanthuset, John Boehner, har tyngt..

Fler nyheter från DI

DI - 15 minuter sedan

Platzers vd har köpt aktier för 13,4 Mkr via olika bolag

Fastighetsbolaget Platzers vd Per-Gunnar Persson har via bolag köpt sammanlagt 173.120 B-aktier i Platzer den 3 och 4 juni..

DI - 15 minuter sedan

G5 Entertainments vd tankar 10.000 aktier

G5 Entertainments vd Vlad Suglobov har via bolaget Wide Development köpt 10.000 aktier i mobilspelbolaget för knappt 1,8 miljoner kronor..

DI - 30 minuter sedan

Ny lag upphäver lettiskt spelförbud – Enlabs återupptar verksamhet

Lettlands parlament har godkänt en ny lag som innebär att förbudet mot onlinespel kommer att hävas från och med den 8 juni..

DI - 45 minuter sedan

Lettland upphäver suspenderingen av spellicenser från och med 8 juni 2020

Idag, 5 juni 2020, har det lettiska parlamentet godkänt den nya lagen "On Management of Consequences Caused by the Spread of Covid-19" som….

DI - 45 minuter sedan

Skål för fosterlandet

Våren 2020 kom svenska flaggan in till centrum i svensk politik. Den satt på varje ministerkavaj och stod som bakgrund vid varje….

DI - 45 minuter sedan

Kaffebaren är en italiensk motståndshandling

Den italienska kaffekulturen visar en styrka dold i alla brister. Småskalighet, livet i täta familjära sammanhang, vanan att arrangera sig….

DI - 1 timme sedan

Jättens inblandning i vd-jakten upprör: ”Skulle vara helt galen”

Först tog Egon Zehnder henne till Clas Ohlson. Nu var rekryteringsfirman med i processen som tog Lotta Lyrå därifrån, till vd-jobbet på….

DI - 1 timme sedan

Största uppgången på Dow Jones sedan i april

Den chockerande starka jobbsiffran, där antalet sysselsatta ökade med 2,5 miljoner istället för att minska med befarade 8 miljoner, får….

DI - 1 timme sedan

Trots reselättnader – Gotlands företagare spår försäljningsras

Ökad färjetrafik och SAS drar igång med dagliga turer. Det är besked som Gotlands besöksnäring gillar..

DI - 1 timme sedan

Turkiska ambassaden och islamstiftelse gav coronastöd till Stockholm

Turkiska ambassaden och Svenska Islam Stiftelsen hörde till dem som följde uppmaningen och swishade pengar till region Stockholm som hjälp….

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.