DI > Ekonomi

Saturday, 06 June, 10:21

DI - 28 okt 11 kl. 17:55

Nordenbörser: Köpenhamn lyfterBörsindexen i Oslo och Helsingfors tappade i likhet med övriga Europa på fredagen..
Läs mer på DI
Läs mer om:
Oslo, Helsingfors, Europa

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Nordenbörser, Köpenhamn, lyfter
DI - 21 jul 14 kl. 17:32

Nordenbörser: Köpenhamn backar

Nordenbörserna utvecklades åt olika håll under veckans första handelsdag. Steg gjorde börserna i Oslo och Helsingfors, även om rörelserna var blygsamma, medan Köpenhamn var ned..

DI - 22 jul 14 kl. 17:30

Nordenbörser: Köpenhamn gick starkast

Nordenbörserna steg överlag på tisdagen, med starkast utveckling i Köpenhamn. Kemira föll kraftigt i Helsingfors efter sin delårsrapport..

DI - 28 okt 16 kl. 17:12

Nordenbörser: Köpenhamn gick mot strömmen

Den senaste tidens trend med små indexrörelser syntes även på fredagen på Nordenbörserna som stängde kring nollan. Undantaget var Köpenhamn som tyngdes av Novo Nordisk. Nordic VINX 30 var ned 2,2 procent till 866..

DI - 13 apr 18 kl. 18:15

Nordenbörser: Köpenhamn i botten

Nordenbörserna handlades blandat på fredagen med Köpenhamn i botten och Oslo i topp. Börshumöret dämpades på eftermiddagen när amerikansk konsumentförtroendedata inkom svagare än förväntat. Aktiehandeln fick dock visst stöd av minskad geopolitisk oro.

DI - 24 okt 17 kl. 18:11

Nordenbörser: Köpenhamn och Stockholm i botten

De flesta nordiska börser sjönk på tisdagen efter bland annat en del svaga delårsrapporter. Särskilt Stockholm och Köpenhamn backade, medan Oslo och Helsingfors stod emot bättre..

DI - 05 nov 14 kl. 17:26

Nordenbörser: Köpenhamn trögt undantag

Nordenbörserna steg överlag på onsdagen, och följde därmed den europeiska trenden. Dock gick det relativt trögt för Köpenhamnsbörsen, efter en klar nedgång för tungviktaren Maersk..

DI - 02 sep 15 kl. 17:17

Nordenbörser: Köpenhamn tog täten

Efter ett par dagar med minusnoteringar kom köparna tillbaka på onsdagen vilket fick Nordenbörserna att stiga. Den oljetunga norska börsen gick dock motströms efter att flera oljebolag backat..

DI - 08 jan 16 kl. 17:29

Nordenbörser: Köpenhamn får jumboplats

Nordenbörserna utvecklade sig överlag lägre under fredagen efter en orolig vecka präglad av börsras i Kina med efterföljande handelsstopp, samt ett fallande oljepris..

DI - 21 feb 17 kl. 17:35

Nordenbörser: Nya linjer lyfter Norwegian

Uppmuntrande europeiska makrodata fick investerare att köpa risktillgångar vilket bidrog till att Nordenbörserna steg på tisdagen..

DI - 23 dec 14 kl. 17:50

Nordenbörser: Köpenhamn mot strömmen

Nordiska aktier rörde sig överlag uppåt under tisdagen och följde därmed trenden på de flesta europeiska börser. Dagen var tunn sett till såväl bolagsnyheter som handelsvolymer..

DI - 16 aug 17 kl. 18:02

Nordenbörser: Köpenhamn ett dystert undantag

De nordiska börserna steg på onsdagen, med undantag för Köpenhamn. Klockan 17:40 var det regionala samlingsindexet Nordic Vinx 30 0,2 procent upp till 982..

Fler nyheter från DI

DI - 5 minuter sedan

Hittade gömda skatter under coronakarantänen

Den 24 mars tvingades Thielska Galleriet stänga till följd av coronapandemin. Under tiden de höll stängt kom sommarens utställning ”Dolda….

DI - 15 minuter sedan

Välkommen till idrottens skatteparadis – hit flyttas miljarderna

Stora idrottsorganisationer som Fifa och Uefa har svart bälte i skatteplanering, och undviker effektivt att betala skatt där de tjänar….

DI - 15 minuter sedan

Uppgifter: Ny rekordnotering i Hongkong på gång

Kinesiska e-handelsgiganten JD.com planerar en andra notering. Den här gången på Hongkong-börsen.

DI - 1 timme sedan

Hopp om lösning i bråket mellan LKAB och Kiruna

Efter hot om att dra in regeringen och halvera produktionen har statliga LKAB och Kiruna kommun kommit överens om att återta diskussioner….

DI - 1 timme sedan

Analytikern: Därför fortsätter börsfesten – 20 aktier med störst chans att lyfta

Börsen har prisat in rejält minskade vinster när kvartalsrapporterna trillar in i sommar och har redan tagit sikte på nästa års….

DI - 1 timme sedan

Svenskar riskerar tysk karantän

Svenskar som tänkt sig att åka till Tyskland riskerar att få stanna längre än vad de tänkt sig. .

DI - 1 timme sedan

Löfven: Ring någon du bryr dig om

Firanden som ställs in och ceremonier som inte blir av — nationaldagen blir en nedtonad tillställning i spåren av coronakrisen..

DI - 1 timme sedan

”Århundradets börsflopp” firar 20 år

Småsparare lockades med en säker investering som skulle fantastisk avkastning. 20 år senare står facit klart: ”Århundradets börsflopp”,.

DI - 2 timmar sedan

Kronrally i det tysta – då ryker Riksbankens livlina

Kronan har gått som en raket under våren. För tillfället är det sannolikt inget stort bekymmer för Riksbanken men när inflationsmålet så….

DI - 3 timmar sedan

Fotbollsstjärnan spränger miljardgränsen

Portugisiske Cristiano Ronaldo är den första fotbollsspelaren som har tjänat mer än en miljard dollar under sin aktiva karriär..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.