SvD > Nyheter

Friday, 05 June, 02:14

SvD - 28 okt 11 kl. 17:42

Isolerad flicka kan tvingas betala tillbakaHlls instngd i hemmet. Kan nu f betala tillbaka..
Läs mer på SvD

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Isolerad, flickakan , tvingas, betalatillbaka
Nyheter 24 - 20 apr 12 kl. 21:24

Youtube förlorade - kan tvingas betala gigantiskt skuldbelopp


"Youtube bör inte tvingas kontrollera innehållet av alla videos som laddas upp". HAMBURG. Efter en rättegångstvist som pågått sedan 2009 har tyska musikrättighetsorganisationen Gema tills slut vunnit över Youtube.

YLE - 07 maj 14 kl. 05:16

Åbo 2011 kan tvingas betala tillbaka miljonbelopp

Stiftelsen som arrangerade kulturhuvudstadsåret i Åbo 2011 kan tvingas betala tillbaka statsbidrag, skriver Turun Sanomat. Enligt Undervisnings- och kulturministeriets revisionsbyrå kan stiftelsen Åbo 2011 tvingas återbörda mellan 2 och 2,5 miljoner euro eftersom en del av projekten stred mot villkoren för bidragen. Stiftelsen själv anser däremot att bidragsvillkoren uppfylldes.

Cornucopia - 07 jan 19 kl. 11:31

SVT backade sex procent - endast en tredjedel tittas - tvingas betala ändå

Preliminära siffror från mätföretaget MMS visar på att vuxendagiset SVT tappad sex procent av sina tittartid under 2018. Nu tittas det på endast en dryg tredjedel av tiden på SVT, men alla i Sverige tvingas ändå betala sedan årsskiftet.SVT.

Västerbottens Folkblad - 14 feb 12 kl. 00:40

Tvingas betala tillbaka 570 000

VILHELMINA En 25-årig kvinna tvingas betala tillbaka över 570 000 kronor till Försäkringskassan efter att hon fått för hög ersättning. VILHELMINA En 25-årig kvinna tvingas betala tillbaka över 570 000 kronor till Försäkringskassan efter att hon fått för hög ersättning. ?

Nyheter 24 - 19 mar 12 kl. 19:11

Lundin-ledamot tvingas betala straffavgift


Ännu en ledamot i den omskrivna oljekoncernen har gjort aktieaffärer trots handelsförbud. Enligt ett beslut från Finansinspektionen tvingas en styrelseledamot i omskrivna Lundin Mining Corporation att betala en straffavgift på 350 000 kronor. Detta för att ha sålt ett stort antal aktier i bolaget under en tid då handelsförbud rådde.

SmålandsPosten - 15 nov 14 kl. 09:04

Landstinget tvingas betala 141 miljoner

Landstinget Kronoberg tvingas betala 141 miljoner kronor till försäkringsbolaget LÖF under nästa år.
Ett nytt regelverk inom EU är orsaken. Patienter som drabbas av skador i samband med vårdbesök kan få ersättning via Patientförsäkringen LÖF – ett försäkrings- bolag som ägs och finansieras gemensamt av landets landsting och regioner.

YLE - 17 feb 15 kl. 09:34

Dopad Armstrong tvingas betala stor summa

Den tidigare cyklisten Lance Armstrong tvingas betala tillbaka tio miljoner dollar till ett försäkringsbolag på grund av sina dopningsbrott. Armstrong erkände 2013 att han använt dopning under större delen av sin karriär. Lance Armstrong var cykelsportens kung i början av 2000-talet och vann bland annat sju raka segrar i Tour de France.

YLE - 07 maj 14 kl. 05:16

TS: Åbo 2011 kan tvingas betala tillbaka miljonbelopp

Stiftelsen som arrangerade kulturhuvudstadsåret i Åbo 2011 kan tvingas betala tillbaka statsbidrag, skriver Turun Sanomat. Enligt Undervisnings- och kulturministeriets utredning kan stiftelsen Åbo 2011 tvingas återbörda mellan 2 och 2,5 miljoner euro eftersom en del av projekten stred mot villkoren för bidragen. Det som får ministeriet att se rött är att de statliga medlen använts för att understöda projekt som fortsatt efter kulturhuvudstadsåret 2011.

Dagen - 09 feb 11 kl. 13:54

Kyrka tvingas betala tillbaka Sidamedel

Missionskyrkans systerkyrka i Indien tvingas betala tillbaka en halv miljon kronor till Sida, sedan man upptäckt felaktigheter i hur biståndspengarna använts. Det kan bli aktuellt med ännu mer återbetalningar.

Det var personal inom Hindustani Covenant Church (HCC) som slog larm om bristerna i ekonomihanteringen, enligt tidningen Sändaren.

NT - 03 jan 14 kl. 08:44

KB tvingas betala halv miljon för konsertflopp

Konserten med den världsberömde tenoren Placido Domingo blev en dunderflopp. Förra vintern uppträdde sångaren på ett publiksvagt Malmö Arena. Arrangören Kulturbolaget försökte efteråt förhandla med bokningsbolaget om att bara betala hälften av stjärnans gage, men det gick inte vägen.

Trelleborgs Allehanda - 03 jan 14 kl. 08:44

KB tvingas betala halv miljon för konsertflopp


Konserten med den världsberömde tenoren Placido Domingo blev en dunderflopp. Förra vintern uppträdde sångaren på ett publiksvagt Malmö Arena. Arrangören Kulturbolaget försökte efteråt förhandla med bokningsbolaget om att bara betala hälften av stjärnans gage, men det gick inte vägen.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.