SVT > Videos

Tuesday, 26 May, 19:03

SVT - 28 okt 11 kl. 17:25

Ekerövrak forslas till slut bort
Läs mer på SVT

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Ekerövrak, forslastill , slut, bort
Skånskan - 01 jul 16 kl. 14:00

Ekerödsrasten håller kvar sin topplacering

EKERÖD Vill man njuta av Skånes allra bästa rastplats är det bara att stanna till och ta en paus vid Ekerödsrasten.
För andra året i rad tar man hem förstaplatsen i länet efter att Motormännen rankat Sveriges rastplatser.Högsäsongen har precis rullat igång och Ekerödsrastens restaurangchef Andreas Risberg har bråda dagar att serva alla bilister som stannar till för att sträcka på benen.

Nyhetskanalen - 03 jun 12 kl. 10:47

Evakuering efter misstänkt bomb på Ekerö

Området kring Ekerö brandstation fick spärras av och utrymmas efter att ett misstänkt explosivt föremål lämnades in till brandstationen. Larmet inkom till polisen strax före klockan 10 på söndagsförmiddagen. Bombtekniker kallades till platsen som bedömde föremålet som farligt/explosivt.

Cornucopia - 01 feb 17 kl. 18:26

Slut på utredare även i Stockholm - fritt fram att stjäla diesel

Det är inte bara Malmö som har slut på utredare av mord, utan nu har även Stockholmsområdet slut på utredare. Även av polisen gripna tjuvar, som erkänner, släpps med ursäkten att det inte finns några utredare. Detta i ett fall med dieselstöld på Ekerö.

Expressen - 27 maj 16 kl. 22:57

Tvingas bort från kvinnofängelset

TV4-profilen Tone Bernadotte Oppenstam, 47, har blixtförflyttats – från kvinnofängelset ute på Ekerö. Bakgrunden är en närmast upprorisk stämning bland andra intagna kvinnor efter Östermalmsladyns uttalanden i Expressen: – De känner sig kränkta och förorättade. De andra tjejerna kallade Tone till ett stormöte i vardagsrummet, där de konfronterade henne, berättar en person med insyn..

DN - 04 okt 18 kl. 15:00

Minnesord: Folke Hellberg

DN-fotografen Folke Hellberg, Ekerö, har gått bort i en ålder av 89 år. Närmaste anhöriga är dottern Susanna Hellberg och sonen Magnus Hellberg med familj..

DN - 27 nov 18 kl. 14:01

Minnesord: Roland Hagberg

Roland Hagberg, Ekerö, har gått bort vid en ålder av 80 år. Närmast anhöriga är hustru Ulla-Britt samt barnen Anna och Johan med familjer..

Supermiljöbloggen - 02 mar 16 kl. 09:37

Svenska pantpengar gav tusentals träd i östra Afrika

Ekerö, Österåker och Trosa är de kommuner där invånarna procentuellt sett gav mest förra året.  Biståndsknappen som introducerades 2004 finns nu i 564 Coop-butiker över hela landet. Ny statistik visar att det totalt skänktes pant till ett värde av 6,7 miljoner kronor hos Coop under 2015.

Nyan - 06 nov 16 kl. 18:30

Upp som en sol – ner som en pannkaka

ISHOCKEY. Med 91 utvisningsminuter och tre färska poäng i bagaget från lördagen tog IFK Mariehamn under söndagen sig an SKÅ IK & Bygdegård.
Det gick...

Cornucopia - 04 feb 16 kl. 09:06

Kärnvapenskalpellen: 200 kiloton markbrisad mot FRA/Lovön

Med anledning av Rysslands vurmande för kärnvapenskalpellen och att den sk "ryska påsken" övade kärnvapenanfall mot Sverige, tittar vi här på vad för effekt denna skalpell ger vid en 200 kilotons markbrisad mot FRA på Lovön.

Ryska påskens simulerade kärnvapenangrepp mot Sverige utfördes med det strategiska ryska bombplanet Tu-22M, vilket primärt är tänkt att bära kryssningsrobotar. Idag är i princip den enda kärnvapenbärande ryska kryssningsroboten Kh-55 Raduga, i olika versioner.

Skånskan - 27 feb 19 kl. 18:00

Gård i Höör har fått ny ägare

Höör Försäljningen av fastigheten på Ekeröd 101 i Höör är nu klar. Ny ägare är Tom Nilsson, 28 år, och säljare är Linnéa Emilia Starks dödsbo, Kenneth Hallberg och Irene Nilsson. På gården står ett hus med boyta på 67 kvadratmeter, 8 hektar åkermark, en skog på 6 hektar och 6 hektar betesmarker.

Trelleborgs Allehanda - 09 apr 14 kl. 10:43

Sundström vill rycka upp rötterna

Punkarna har blivit medelålders. Stefan Sundström ser med oro hur vännerna blir tröttare och börjar räkna på räntan. Nu vill han måla fan på väggen för en publik som likt honom själv börjat bli lite för bekväm.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.