Nyhetskanalen > Nyheter

Tuesday, 26 May, 01:20

Nyhetskanalen - 28 okt 11 kl. 17:06

Kinabeskedet ett lyft tycker SaabhandlarnaSaabs terfrsljare gladdes ver beskedet att de kinesiska bolagen r beredda att g in och ta ver Saab..
Läs mer på Nyhetskanalen

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Kinabeskedetett , lyfttycker , Saabhandlarna
Helsingborgs Dagblad - 30 mar 15 kl. 10:21

Lätta lyft för Landskrona Atleter

Lördagen den 28 mars var Landskrona AK i Malmö och tävlade i allsvenskans tredje och sista omgång i tyngdlyftning. Bilal Al-Husseini ville testa formen efter hårt tränande under vintern och han satte nya skånska rekord i 62 kilos klassen med 97 kg i ryck och 113 kg i stöt.LAK:s ungdomar var också på bra lyfthumör och Hanna Brodin tog nytt klubbrekord med 28 kg i stöt i klass 44kg.

PrivataAffärer - 28 mar 19 kl. 17:20

Nu kör Lyft mot Nasdaq

I Lyfts initiala prospekt var introduktionskursen satt till ett spann på mellan 62-68 dollar, något som till följd av högt investerarintresse på onsdagen ändrades till 70-72 dollar. Bolaget väntas trycka 30,7 miljoner nya aktier, som beroende på fastställd kurs värderas till 2,15-2,21 miljarder dollar. Den upptrissade prissättningen innebär att det ser ut att ha lönat sig ordentligt att delta i tidigare investerarrundor, vilket fondförvaltarna Fidelity och Alliance Bernstein har gjort.

PrivataAffärer - 11 apr 19 kl. 11:25

Lyft-raset oroar Uber inför börsintroduktionen

Bolagen lägger nu därför ned stort arbete på att se till att inlåsningsavtalen med större aktieägare är vattentäta, rapporterar Financial Times med hänvisning till anonyma källor. ”Alla tar sig en ny titt på ‘lock up-avtalen’ för att försäkra sig om att de har avsedd effekt. Lock up-formuleringarna är en del av diskussionen, högst upp på listan”, säger en bankman på Wall Street.

Nyhetskanalen - 16 maj 11 kl. 18:25

Tunga lyft kan ge graviditetspenning Tunga lyft kan ge graviditetspenning

Tunga och besvärliga lyft och ensidig belastning kan ge rätt till graviditetspenning, det vill säga ersättning när en gravid kvinna tvingas avstå från arbete.

.

Trelleborgs Allehanda - 24 feb 12 kl. 11:32

Bengtsson vill ta med HBK i sitt lyft

Foto: Tom Wall
- Jag hade ganska höga förväntningar inför säsongen, säger mittnian Filip Bengtsson. Fler mål var ett av hans mål inför 2011/12, jämnheten i spelet kanske hans viktigaste förbättringspunkt.
Bengtssons facit?

Kristianstadsbladet - 01 dec 12 kl. 07:00

Lyft blicken och tag ur lurarna

Foto: Bosse Nilsson
Så lyft blicken från din smartphone, ta ur lurarna och gör det möjligt att möta en annan människa. Dramatiker Gertrud Larsson tycker det är dags att vi börjar se varandra. Och bryr oss om varandra.

Kristianstadsbladet - 20 maj 13 kl. 08:20

Kraftigt lyft på Tokyobörsen


Börserna i Tokyo och Hongkong steg kraftigt på måndagen.För Tokyobörsens Nikkei 225-index blev det ett lyft med 1,5 procent, den högsta nivån på fem och ett halvt år. Det bredare Topix-index steg 1,3 procent.

Trelleborgs Allehanda - 04 aug 13 kl. 08:00

Utbildning och företagande ska få ett lyft

Arkivfoto: Tomas Nyberg
Sjöstaden ska inte bara bli ett nytt bostadsområde med 1600 lägenheter. Trelleborgs politiker vill också att ett antal högkvalitativa företag ska flytta dit. Trelleborg behöver ett lyft, både vad gäller utbildningar och arbetsplatser, anser kommunalrådet Ulf Bingsgård (M).

Kristianstadsbladet - 24 apr 14 kl. 16:13

Kraftiga lyft för bankvinsterna


Vinstlyft väntas för alla fyra svenska storbanker under första kvartalet. SEB tar täten med ett beräknat lyft på 27 procent för vinsten jämfört med samma kvartal i fjol, enligt en Reuters-enkät. - Trenden fortsätter uppåt.

TA - 24 apr 14 kl. 16:13

Kraftiga lyft för bankvinsterna


Vinstlyft väntas för alla fyra svenska storbanker under första kvartalet. SEB tar täten med ett beräknat lyft på 27 procent för vinsten jämfört med samma kvartal i fjol, enligt en Reuters-enkät. - Trenden fortsätter uppåt.

Opinionen.se - 24 apr 14 kl. 16:30

Kraftiga lyft för bankvinsterna


Vinstlyft väntas för alla fyra svenska storbanker under första kvartalet. SEB tar täten med ett beräknat lyft på 27 procent för vinsten jämfört med samma kvartal i fjol, enligt en Reuters-enkät. – Trenden fortsätter uppåt.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.