Västerbottens Folkblad > Nyheter

Sunday, 31 May, 18:18

Västerbottens Folkblad - 28 okt 11 kl. 17:07

Container mitt på vägenUMEÅ En container blev ett stort trafikhinder på Kolbäcksvägen under fredagseftermiddagen. Men innan polisen hann till platsen var den borta.UMEÅ En container blev ett stort trafikhinder på Kolbäcksvägen under fredagseftermiddagen. Men innan polisen hann till platsen var den borta. Klockan ?
Läs mer på Västerbottens Folkblad
Läs mer om:
UMEÅ En, Kolbäcksvägen

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Containermitt på , vägen
SmålandsPosten - 18 nov 14 kl. 06:28

Planerad mack med många hinder på vägen

Skruvborna skulle kunna ha en egen tankstation inom loppet av någon månad. Ett nybildat energiföretag vill sätta upp en mackcontainer på orten. Men det finns ett antal hinder på vägen.

Skånskan - 23 nov 19 kl. 20:39

Varning för container på E6 – avstängd

Malmö En container blockerar körfältet på Yttre Ringvägen, mellan trafikplats Fredriksberg och Helenelund, i riktning mot Öresundsbron.På lördagskvällen vid klockan 20 26 inkommer ett larm om en container som hindrar trafiken på Yttre Ringvägen i Malmö. Containern hindrar trafiken och hela vägbanan i riktning mot Trelleborg har stängts av tills vidare.

BT - 11 dec 14 kl. 13:09

Just nu: Brand i container

Det brinner i en container på Gånghestervägen. Enligt uppgift till SOS alarm brinner det i en container på Gånghestervägen. Räddningstjänst är på väg.

Helsingborgs Dagblad - 06 feb 15 kl. 15:22

Generator stals ur container

Flera olika stölder har drabbat Bjäre krafts arbetsplatser ute på Bjäre den senaste tiden. Bland annat stals 13 stycken små grindar, som används för att spärra av när man gräver i vägar, vid en arbetsplats på Åkersvägen. En balk stals på Kattviksvägen medan en generator togs ur en container på Vistorpsvägen i Förslöv.

Västerbottens Folkblad - 11 sep 12 kl. 09:41

Container brinner

En container brinner längs E12:an. En container ska enligt SOS Alarm brinna längs vägen mot Obbola. Artikeln uppdateras..

Skånskan - 16 okt 16 kl. 16:28

Satte fyr på container och bil

HÖRBY/hÖÖR En personbil på Ica Kvantums parkering i Hörby stacks i brand vid halvtvåtiden natten mot söndagen. Dessutom satte någon eld i en container vid Mårtenssons Bil.Det har varit en stökig helg för räddningsjänsten i Hörby och Höör med flera lam.

Västerbottens Folkblad - 11 jan 18 kl. 12:43

Nordmaling: Larmades om brand i container

SOS fick vid 12.22 under torsdagen in ett larm om en brand i en container i Nordmaling. Larmet rörde en container på Rödviksvägen i Nordmaling.

Västerbottens Folkblad - 12 apr 19 kl. 16:01

Larm om brand i container vid Hagaskolan

Ett larm har kommit in till SOS om en brand i en container vid Hagaskolan. Även under gårdagens brann det i samma container. Fredagens larm kom 15.

Västerbottens Folkblad - 12 apr 19 kl. 22:36

Fortsatt rökutveckling i container

Vid 21.30-tiden på fredagskvällen larmades räddningstjänsten i Umeå åter ut till den container vid Hagaskolan i vilken det brann under torsdagskvällen. Det här var andra gången under fredagen som räddningstjänsten ryckte ut till Utmarksvägen på Haga för att kontrollera läget i den container i vilken det brann under torsdagen.

UNT - 01 jun 12 kl. 03:17

Brand i container

En brand uppstod i en container i korsningen Ekebyvägen-Eriksbergsvägen i Uppsala, natten mot fredag..

YLE - 24 maj 13 kl. 14:52

Container på riksåttan stänger körfil vid Edsevö

En körfil på riksväg åtta är för tillfället avstängd vid Edsevö ungefär 30 kilometer före Karleby eftersom en container fallit på vägen. Det har uppstått köbildning och vägen röjs som bäst. Tung trafik kommer inte förbi vid olycksplatsen utan dirigeras till omfartsväg.

Fler nyheter från Västerbottens Folkblad

Västerbottens Folkblad - 27 maj 19 kl. 22:18

Två kvinnor omhändertagna i centrum

Två kvinnor har omhändertagits i centrala Umeå. Strax efter 18-tiden blev två kvinnor, som är i 25- respektive 35-årsåldern, omhändertagna i centrala Umeå misstänkta för narkotikabrott. Kvinnorna misstänktes vara påverkade av narkotika och fick följa med polisen för provtagning.

Västerbottens Folkblad - 27 maj 19 kl. 22:23

[PLUS] Tillbaka efter ett års skadefrånvaro när UIK storsegrade

A-lagsspelaren gjorde comeback efter ett års skadefrånvaro när Umeå IK:s F19 krossade och gick upp....

Västerbottens Folkblad - 27 maj 19 kl. 21:18

Hon förlänger med Löven

Forwarden blir kvar i Björklöven. Lina Hedlund och Björklöven har kommit överens om en förlängning. Hedlund har spelat SDHL-hockey för SDE men har spenderat de senaste två säsongerna i Björklöven.

Västerbottens Folkblad - 27 maj 19 kl. 20:33

[PLUS] Föremålet i Yttersjö var ofarligt

Bomskyddet har nu undersökt det föremål som påträffades på en tomt i Yttersjö. Föremålet var....

Västerbottens Folkblad - 27 maj 19 kl. 20:44

Kvinna misshandlad på Nydalahöjd

En kvinna har blivit slagen av en man utomhus. Vid 15-tiden inträffade en misshandel utomhus på Nydalahöjd i Umeå. En kvinna ska ha blivit slagen av en man och enligt uppgifter från polisen har de inte haft någon relation till varandra.

Västerbottens Folkblad - 27 maj 19 kl. 20:38

Man misstänks för narkotikabrott

En man misstänks för innehav av narkotika. Vid 18-tiden kontrollerade polisen en man i Skelleftehamn. Mannen är i 25-årsåldern och misstänks nu för narkotikabrott, innehav.

Västerbottens Folkblad - 27 maj 19 kl. 20:00

”Utan kärnkraft inga klimatmål”

Den svenska välfärden är beroende av tillförlitliga elleveranser. Att då avskriva kärnkraften är oansvarigt, menar Sverigedemokraternas energipolitiske talesperson, Mattias Bäckström Johansson. Ett mål om helt fossilfri svensk elproduktion är inom räckhåll, detta då produktionen i dag främst kommer från kärnkraft, vattenkraft och väderberoende energislag som vindkraft.

Västerbottens Folkblad - 27 maj 19 kl. 20:05

”Norrlandskandidater” ska in på heltid”

Aldrig förr har så många svenskar röstat i EU-valet. Och trots farhågan att valdeltagandet skulle backa i länet, blev resultatet det motsatta. I riket landade det preliminära resultatet på 53,3 procent, i länet låg vi strax under snittet på 52,6 mot fjolårets deltagande på 51,6 procent.

Västerbottens Folkblad - 27 maj 19 kl. 19:30

[PLUS] Alpina stjärnor flyttar utomlands

I höst går flyttlasset, då flyttar två av länets alpina stjärnor till Österrike..

Västerbottens Folkblad - 27 maj 19 kl. 19:00

[PLUS] Tonåringarna drömmer om en framtid på hemmaplan

Pendla flera mil varje dag eller första egna lägenheten långt hemifrån. Så ser verkligheten ut för....

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.?>


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.