Sydsvenskan > Nyheter

Monday, 01 June, 19:06

Sydsvenskan - 28 okt 11 kl. 16:41

Nattågen ställs in i helgenTrafikverket byter växlar i Lund fram till och med den 11 november. Arbetet gör att tågtrafiken påverkas tre helger i rad, med start förra veckan.
.
Läs mer på Sydsvenskan
Läs mer om:
Lindeborg Räkna, Malmö, Lund, Lund-Malmö, Skånetrafiken

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Nattågen, ställsin i , helgen
ÖstersundsPosten - 31 aug 15 kl. 09:41

Regionrådet efter SJ:s besked om nattågen: – Det här är inte acceptabelt

Det var strax innan helgen som SJ meddelade att nattågen dras in från och med april nästa år, med motiveringen att de inte är kommersiellt gångbara. Stoppet gäller all nattågstrafik som körs till och från länet, förutom under högsäsong. Högsäsongen räknas i det här fallet som 90 dagar som kommer fördelas på två perioder, kring jul och nyår och en under sommaren.

Länstidningen i Jämtland - 20 mar 18 kl. 13:27

Nattågen mot Åre slutsålda i påsk – bokningarna har ökat med 173 procent

Fler än tidigare väljer att resa med tåg under påskhelgen. Hos SJ är nattågen mot Åre slutsålda inför helgen, och bokningarna har ökat med 173 procent sedan förra påsken. Störst resetryck är det på Skärtorsdagen.

ÖstersundsPosten - 04 nov 15 kl. 11:55

MP-politiker om SJ:s nya bud kring nattågen: "Det är ett dråpslag"

SJ vill sedan tidigare begränsa nattågstrafiken till Jämtland/Härjedalen till högsäsongsperioderna. I går hölls förhandlingar med Region Jämtland Härjedalen och parterna kom fram till en överenskommelse..

Supermiljöbloggen - 15 mar 16 kl. 09:20

Aktivister kämpar för Europas nattåg

I helgen samlades aktivister från nätverket Back On Track i Hamburg för att uppmärksamma nattågens tuffa tider. Helgens möte lockade tågvänner från Sverige, Danmark, Tyskland, Frankrike, Schweiz, Österrike och Holland. Avsikten var att sätta press på Deutsche Bahn, som planerar att lägga ner sina nattåg och biltåg innan året är till ända.

BT - 16 mar 16 kl. 20:46

Varnar: Tågförseningar i påsk – Göteborgståg ställs in

SJ varnar för längre restider på flera järnvägssträckor under påsken. Stora underhålls- och utbyggnadsarbeten påverkar i stort sett all trafik söder om Stockholm, till Värmland/Oslo och nattågen..

BT - 29 sep 14 kl. 10:22

Två män begärs häktade efter klottervågen i Borås

Två män begärs nu häktade för grov skadegörelse efter den omfattande klottervågen i Borås i slutet av förra veckan. Det var natten mot fredag som husfasader, portar, en trappuppgång och ett tåg vid Borås central utsattes för omfattande klotter. Männen som begärs häktade, 23 och 27 år, greps samma natt och anhölls på fredagsförmiddagen.

BT - 29 maj 14 kl. 18:14

Tågkaoset fortsätter över helgen

Prövningarna för tiotusentals tågresenärer fortsätter. Tidigast på måndag kan tågen börja rulla på den drabbade sträckan norr om Stockholm - och då med kraftiga reduceringar i trafiken.- Det kan också ta längre tid, säger Beisi Sundin vid Trafikverkets pressjour till TT.

Skånskan - 24 jun 19 kl. 11:50

Bränder och in­brott i helgen

Lund I mid­som­mar­helgen in­träffade flera bränder och in­brott i Lun­da­om­rå­det.
Vid halv tre tiden på mån­dags­mor­gonen brann det i två bilar som stod par­kerade på Mellanvångsvägen nära Järn­åk­ra­sko­lan. Nå­gon ska ha tänt eld på en av bilarna och branden spred sig se­dan till bilen bred­vid.

YLE - 07 sep 14 kl. 11:40

Flera inbrott i bilar och byggnader under helgen

Flera inbrott och inbrottsförsök har ägt rum i helgen. Polisen ber nu den som gjort obeservationer ta kontakt. På lördag bröt någon sig in i fyra personbilar som stod parkerade vid tågstationen i Bennäs genom att krossa rutorna.

YLE - 17 maj 14 kl. 10:07

Bråd natt för polisen

Polisen hade en livlig natt i Karleby. Den innehöll krockar, rattfylleri och pepparspray. En kvinna i Karleby gjorde våldsamt motstånd när polisen försökte föra bort henne ur en privatbostad.

BT - 10 jan 15 kl. 11:57

Stormvarning i Sjuhärad - tågen mellan Varberg och Borås ställs in

Trafikverket ställer in tågtrafiken mellan Varberg och Borås. Avstängningen gäller trafik på de banor där det finns risk för att träd blåser omkull. Även sträckorna Helsingborg-Kävlinge, Uddevalla-Strömstad och Halmstad-Värnamo drabbas.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.?>


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.