Regeringen > Nyheter

Sunday, 31 May, 05:59

Regeringen - 28 okt 11 kl. 16:11

Regeringen välkomnar besked om SaabRegeringen välkomnar beskedet att parternas förhandling har resulterat i en avsiktsförklaring och att rekonstruktionen nu kan fortsätta. Det viktigaste för Saab och de anställda är att en långsiktigt hållbar lösning kommer till stånd. Det här är ett viktigt steg på vägen, säger näringsminister Annie Lööf. Näringsdepartementet, 28 oktober 2011.
Läs mer på Regeringen
Läs mer om:
Saab, Annie Lööf

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Regeringen, välkomnar, beskedom , Saab
Regeringen - 27 apr 18 kl. 17:42

Regeringen välkomnar EU-strategi om AI

Den 25 april 2018 presenterade EU-kommissionen ett meddelande om AI, artificiell intelligens, som regeringen välkomnar..

Supermiljöbloggen - 25 nov 14 kl. 18:48

Regeringen välkomnar Vattenfalls brunkolsförsäljning

Ligger i linje med bolagets hållbarhetsmål, menar den ansvarige ministern Mikael Damberg. I en interpellationsdebatt i dag mellan näringsminister Mikael Damberg (S) och Rickard Nordin (C) framgick att regeringen inte planerar att stoppa en försäljning av Vattenfalls kolkraftverk i Tyskland. I debatten förklarade Mikael Damberg saken på följande sätt: – Styrelsen för Vattenfall AB har tagit initiativ till att undersöka olika möjligheter att skapa en ny ägarstruktur för brunkolsverksamheten.

Affärsvärlden - 27 jun 13 kl. 10:47

Regeringen välkomnar antagna kapitaltäckningsregler

Den svenska regeringen välkomnar att Ministerrådet och EU-parlamentet har enats om nya kapitaltäckningsregler..

DI - 25 mar 15 kl. 22:03

Regeringen välkomnar försäljning av kolgruvor

Regeringen välkomnar en försäljning av Vattenfalls tyska kolgruvor och har än så länge inte gett några restriktioner när det gäller nya dagbrott. Det mesta talar för att kraftjättens tillgångar säljs i ett stort paket – utan att passera riksdagen..

SR - 11 maj 16 kl. 17:45

Regeringen välkomnar nedläggning av Uber pop

Regeringen välkomnar att taxibolaget Uber lägger ned sin hårt kritiserade tjänst Uber pop om en vecka. Infrastrukturminister Anna Johansson är kritisk mot att Uber pops förare kört utan taxilicenser..

Sydsvenskan - 06 mar 17 kl. 10:48

Regeringen välkomnar LO-utspel

LO föreslår "utbildningsjobb" med tillfälligt lägre lön för att hjälpa framförallt nyanlända till jobb. Regeringen välkomnar men Svenskt Näringsliv står fast vid att det behövs fler enkla jobb med låg lön. LO:s ordförande Karl Petter Thorwaldsson lanse.

GöteborgsPosten - 06 mar 17 kl. 14:08

Regeringen välkomnar LO-utspel

LO föreslår "utbildningsjobb" med tillfälligt lägre lön för att hjälpa framförallt nyanlända till jobb. Regeringen välkomnar men Svenskt Näringsliv står fast vid att det behövs fler enkla jobb med låg lön..

DI - 24 jul 19 kl. 12:11

Akut stopp för torskfiske – regeringen välkomnar beskedet

Läget är tufft för torsken i östra Östersjön. EU-kommissionen inför ett akut stopp för kommersiellt fiske efter torsk i de södra delarna av Östersjön – från och med i dag. Den svenska regeringen välkomnar beslutet..

DI - 29 apr 11 kl. 14:51

Fredrik Reinfeldt: Regeringen kan inte påskynda Saab-beslut

Enligt statsminister Fredrik Reinfeldt så kan inte regeringen påskynda beslutsprocessen kring Saab..

Regeringen - 23 aug 16 kl. 15:45

Regeringen välkomnar parternas gemensamma insatser för sänkta sjuktal

Sjuktalen i Sverige har ökat med 78 procent sedan år 2010. Regeringen har tidigare presenterat ett brett åtgärdsprogram för sänkta sjuktal och ett tydligt mål om ett sjukpenningtal på 9,0 år 2020. Som ett led i detta arbete gick regeringen i våras fram med ett förslag om hälsoväxling..

Regeringen - 23 aug 16 kl. 12:59

Regeringen lämnar besked om hälsoväxlingen

Socialförsäkringsminister Annika Strandhäll bjuder idag kl. 15.30 in till pressträff i Rosenbad för att lämna besked angående regeringens förslag om hälsoväxling..

Fler nyheter från Regeringen

Regeringen - 28 maj 18 kl. 09:27

M riskerar näringslivets kompetensförsörjning

Debattartikel av gymnasie- och kunskapslyftsminister Anna Ekström i Dagens nyheter den 28 maj 2018..

Regeringen - 28 maj 18 kl. 12:09

Hallengren tar emot utredning om mäns våld mot kvinnor

Tisdag den 29 maj tar jämställdhetsminister Lena Hallengren emot utredningen ”Att bryta ett våldsamt beteende”. Utredningen handlar om våld mot närstående, där mäns våld mot kvinnor står för merparten..

Regeringen - 28 maj 18 kl. 12:20

Sverige i FN:s säkerhetsråd - vecka 21

Veckan som gick i rådet: Libyen/UNSMIL, Demokratiska republiken Kongo, debatt om skydd av civila i väpnad konflikt, fredsprocessen i Mellanöstern, Centralafrikanska republiken, G5 Sahel, Burundi, Libanon, resolution om konflikt och svält..

Regeringen - 28 maj 18 kl. 13:20

Remiss av SOU 2018:25 Juridik som stöd för förvaltningens digitalisering

Här kan du ta del av till vilka instanser Finansdepartementet har remitterat SOU 2018:25 Juridik som stöd för förvaltningens digitalisering..

Regeringen - 28 maj 18 kl. 13:25

Uppdrag att utbetala medel i enlighet med överenskommelsen om Patientmiljarden – Insatser för att förbättra tillgängligheten och samordningen i hälso- och sjukvården

Regeringen uppdrar åt Kammarkollegiet att betala ut 980 000 000 kronor till landstingen enligt överenskommelsen om Patientmiljarden – Insatser för att förbättra tillgängligheten och samordningen i hälso- och sjukvården..

Regeringen - 28 maj 18 kl. 13:37

ILO:s konvention om anständiga arbetsvillkor för hushållsarbetare

I lagrådsremissen föreslås att riksdagen ska godkänna att Sverige ansluter sig till konventionen (nr 189) om anständiga arbetsvillkor för hushållsarbetare..

Regeringen - 28 maj 18 kl. 14:20

Uppdrag angående inrättande av statsbidrag till regionala kvalitetsregistercentrum

Regeringen uppdrar åt Socialstyrelsen att under 2018 föreslå hur pengar ska tilldelas och statsbidrag följas upp. Förslaget ska utgå från redovisningen av uppdraget om förstudie om statsbidrag för regionala kvalitetsregistercentrum (S2017 /05729 /FS),.

Regeringen - 28 maj 18 kl. 14:42

Nordiska ministrar besöker Sollentuna

I morgon, den 29 maj, kommer bostadsminister Peter Eriksson att tillsammans med kollegor från de nordiska länderna besöka Dagmejans kvarter i Sollentuna. I kvarteret håller industriellt byggda flerbostadshus i trä att uppföras..

Regeringen - 28 maj 18 kl. 14:44

Uppdrag att utveckla uppföljningen av hälso- och sjukvårdens tillgänglighet

Regeringen uppdrar åt Socialstyrelsen att utveckla den nationella uppföljningen av hälso- och sjukvårdens tillgänglighet med inriktning mot väntetider..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.