SVT > Videos

Wednesday, 03 June, 20:18

SVT - 28 okt 11 kl. 16:07

Hela presskonferensen med MullerHela presskonferensen med Saabs gare Victor Muller frn fredag 28 oktober 2011. Ej textad..
Läs mer på SVT

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Hela presskonferensenmed , Muller
TA - 19 dec 11 kl. 09:26

Uppgiven Muller mötte Saabs anställda

Foto: Björn Larsson Rosvall/Scanpix
Saab Automobile har begärts i konkurs. I eftermiddag mötte en uppgiven Victor Muller medierna. Han sade att han inte ångrar något och säger att det här inte nödvändigtvis innebär slutet för Saab.

Nyhetskanalen - 07 sep 11 kl. 10:45

LIVE 14.30: Presskonferens med Victor Muller

Saabs vd Victor Muller håller presskonferens klockan 14.30 med anledning av att företaget ansökt om rekonstruktion.

Nyheterna.

DI - 07 sep 11 kl. 13:56

Vitor Muller kommenterar rekonstruktionsförsöket

Saab ansöker om en ny rekonstruktion. Se vd Victor Muller hålla i presskonferensen klockan 14.30..

Nyheter 24 - 04 nov 11 kl. 11:59

Kungen tycker att Victor Muller är en imponerande kille


Kungen säger att Greklands premiärminister kan svenska och är gammal Sverigevän, men det där med folkomröstning, det tycker han låter som en galen idé. Kungen har plötsligt börjat kommentera nyheter. Vid jakten på Halle-Hunneberg pratar han om både Saab och Grekland.

BT - 09 sep 11 kl. 14:02

Muller tyst om Saabs pengar

Victor Muller har upprepade gånger hävdat att bolaget har pengar till lönerna, men att det inte kan betala ut dem eftersom Saab har leverantörsskulderna. Ingen fordringsägare får gå före någon annan. När TT ber honom berätta var de pengarna är svarar han:
?

Kristianstadsbladet - 21 okt 11 kl. 12:03

Muller avvisade kinesiskt bud

Saabs vd Victor Muller har avvisat ett bud från kinesiska Youngman och Pang Da om att köpa hela Saab. Men om rekonstruktionen avbryts kan affären bli räddningen för Saab, utan Muller.
Victor Muller försöker med hjälp från USA hindra kinesiska Youngman och Pang Da från att ta över Saab.

BT - 22 maj 13 kl. 21:09

Muller dras in i Saabutredning

Brottsutredningen kring Saab Automobiles bokföring handlar ytterst om miljoner som betalats ut till den forne storägaren Victor Muller. Han ska också höras av åklagaren. Dagen efter att de tre tidigare toppcheferna på Saab släppts efter att ha suttit anhållna riktades blickarna mot Victor Muller, som var styrelseordförande och sedan även vd för Saab.

BT - 30 nov 11 kl. 17:17

Muller dundrar mot rekonstruktören

Biltillverkaren Saabs vd Victor Muller går till attack mot rekonstruktören Guy Lofalk och planerna på att göra företaget helägt från Kina. Muller liknar Saab just nu vid "ett svart hål" där pengar försvinner. Victor Muller, som både är vd och styrelseordförande i Saab Automobile, uttalade sig för Teknikens värld från en flygplats i London.

BT - 16 apr 12 kl. 14:27

Kallt möte mellan Muller och Lofalk

Saabkonkursen har lett till juridisk pajkastning mellan huvudpersonerna före kraschen ? forne vd:n Victor Muller och rekonstruktören Guy Lofalk. Krav på skadestånd och anklagelser om lagbrott finns i pajerna.

VA - 17 maj 11 kl. 14:01

Muller ber om ursäkt

17 maj Saabs styrelseordförande Victor Muller kom i dag till fabriken i Trollhättan för att informera de anställda om samarbetet mellan Saab och den kinesiska bilförsäljaren Pang Da. Men också för att be om ursäkt. Minuterna före klockan 12.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.