Aftonbladet > Nyheter

Tuesday, 02 June, 16:13

Aftonbladet - 28 okt 11 kl. 15:56

Muller: Jag har inte haft något livÄgarens beklagande sticker i ögonen på anställda.
Läs mer på Aftonbladet

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: MullerJag har inte , haftnågot , liv
Expressen - 10 dec 13 kl. 13:55

Fynd på Mars: En sjö som kan ha haft liv

Nasa har hittat en sjö på Mars där det kan ha funnits liv. Utforskarbilen Curiosity Rover har hittat spår av färskvatten som kan ha haft liv i sig för 3,5 miljarder år sedan, skriver AP.

GöteborgsPosten - 09 dec 13 kl. 20:42

Sjö på Mars kunde ha haft liv

Forskare har upptäckt resterna av en stor sjö på planeten Mars. I sjön fanns alla de ämnen som behövs för att liv ska frodas..

BT - 09 sep 11 kl. 14:02

Muller tyst om Saabs pengar

Victor Muller har upprepade gånger hävdat att bolaget har pengar till lönerna, men att det inte kan betala ut dem eftersom Saab har leverantörsskulderna. Ingen fordringsägare får gå före någon annan. När TT ber honom berätta var de pengarna är svarar han:
?

BT - 09 sep 11 kl. 14:02

Muller berättar inte var Saabs pengar finns: "Lita på mig"

Victor Muller har upprepade gånger hävdat att bolaget har pengar till lönerna, men att det inte kan betala ut dem eftersom Saab har leverantörsskulderna. Ingen fordringsägare får gå före någon annan. När TT ber honom berätta var de pengarna är svarar han:
?

Sydsvenskan - 09 sep 11 kl. 15:34

Muller: "Saab har pengar"

Foto: Scanpix
Kronofogden ber Saab Automobile om klarlägganden sedan vd Victor Muller sagt att företaget visst har pengar till de anställdas löner. Lönerna betalas dock inte ut på grund av leverantörsskulderna.
?

Kristianstadsbladet - 21 okt 11 kl. 12:03

Muller avvisade kinesiskt bud

Saabs vd Victor Muller har avvisat ett bud från kinesiska Youngman och Pang Da om att köpa hela Saab. Men om rekonstruktionen avbryts kan affären bli räddningen för Saab, utan Muller.
Victor Muller försöker med hjälp från USA hindra kinesiska Youngman och Pang Da från att ta över Saab.

BT - 07 dec 11 kl. 16:48

Muller smider nya Saab-planer

Saab Automobiles rekonstruktör Guy Lofalk begär nu att rekonstruktionen ska upphöra.
Samtidigt har Saab-vd:n Victor Muller en ny plan för att runda GM och rädda Saab - genom att låna pengar i en kinesisk bank.
Om tingsrätten beslutar om ett stopp skulle det väcka liv i konkursansökningar som nu ligger vilande.

VA - 22 sep 11 kl. 14:22

Muller vill ändra i Saab-toppen

22 september Gårdagens rekonstruktionsfirande är ersatt av vardag. Konkursansökningarna ligger vilandes hos tingsrätten och Saab jagar effektiviseringsmöjligheter med en gepard-plan. Samtidigt vill vd Victor Muller byta ut delar av ledningen.

BT - 30 jun 11 kl. 23:27

Antonov och Muller i Stockholm

Saab Automobile har order på mer än 10 000 bilar. Företaget räknar med att vara i gång inom två veckor. Samtidigt saknas den långsiktiga lösningen för biltillverkaren.

TA - 19 dec 11 kl. 09:26

Uppgiven Muller mötte Saabs anställda

Foto: Björn Larsson Rosvall/Scanpix
Saab Automobile har begärts i konkurs. I eftermiddag mötte en uppgiven Victor Muller medierna. Han sade att han inte ångrar något och säger att det här inte nödvändigtvis innebär slutet för Saab.

BT - 22 maj 13 kl. 21:09

Muller dras in i Saabutredning

Brottsutredningen kring Saab Automobiles bokföring handlar ytterst om miljoner som betalats ut till den forne storägaren Victor Muller. Han ska också höras av åklagaren. Dagen efter att de tre tidigare toppcheferna på Saab släppts efter att ha suttit anhållna riktades blickarna mot Victor Muller, som var styrelseordförande och sedan även vd för Saab.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.