SvD > Nyheter

Saturday, 06 June, 07:32

SvD - 28 okt 11 kl. 15:12

Nya Twilightfilmen blir barnförbjudenDåliga nyheter för vampyrseriens unga fans..
Läs mer på SvD
Läs mer om:
Twilightfilmen

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Nya Twilightfilmenblir , barnförbjuden
Helsingborgs Dagblad - 20 feb 13 kl. 14:06

Barnförbjuden film om sexterapi

I USA blev "Mitt längtande hjärta" barnförbjuden på grund av de många nakenscenerna. Filmen med Helen Hunt i huvudrollen får svensk premiär på fredag..

NT - 20 feb 13 kl. 13:58

Barnförbjuden film om sexterapi

I USA blev "Mitt längtande hjärta" barnförbjuden på grund av de många nakenscenerna..

Helsingborgs Dagblad - 09 maj 13 kl. 09:26

David Bowies nya video barnförbjuden

David Bowie har hamnat i blåsväder sedan videon till hans senaste låt klassats som barnförbjuden av Youtube. I videon till "The next day" poserar artisten som en Kristus-liknande figur omgiven av lättklädda kvinnor och präster i en bar. Det religiösa motivet fick videosajten att reagera.

Trelleborgs Allehanda - 09 maj 13 kl. 09:23

David Bowies nya video barnförbjuden


David Bowie har hamnat i blåsväder sedan videon till hans senaste låt klassats som barnförbjuden av Youtube. I videon till "The next day" poserar artisten som en Kristus-liknande figur omgiven av lättklädda kvinnor och präster i en bar.Det religiösa motivet fick videosajten att reagera.

NT - 24 jun 13 kl. 16:52

Hellström-film blir barnförbjuden

Filmen som baseras på Håkan Hellströms texter blir barnförbjuden..

Expressen - 24 jun 13 kl. 17:11

"Känn ingen sorg" blir barnförbjuden

Filmen som baseras på Håkan Hellströms texter blir barnförbjuden. Sommarens svenska storfilm "Känn ingen sorg" får 15 års-gräns. SF har överklagat beslutet..

DN - 12 jan 15 kl. 08:02

SVT:s snipp-och snoppsång barnförbjuden på Youtube

SVT:s tecknade barnprogramsvideo om snippor och snoppar – som riktar sig till barn under 6 år– är barnförbjuden på Youtube. Man måste bekräfta att man är över 18 år för att få se klippet..

Expressen - 15 maj 15 kl. 17:49

Almenäs vågade bild: "En barnförbjuden..."

Här är Jessica Almenäs vågade bild på Instagram. På fredagen publicerade programledaren en bikinibild på sitt Instagram-konto där hon poserar i en röd bikini med nitar. "En barnförbjuden #tbf" skriver Almenäs på sitt Instagramkonto..

Sydsvenskan - 12 apr 16 kl. 13:51

Ostens film fortsatt barnförbjuden

Suzanne Ostens nya film "Flickan, mamman och demonerna" får fortsatt 15-årsgräns, åtminstone till en vecka efter premiären den 15 april.I förra veckan sänkte förvaltningsrätten gränsen till 11 år efter överklagan från Osten och filmbolaget Triart, men nu meddelar Statens medieråd att man inte tänker utfärda de tillståndskort som behövs för att visa filmen för en yngre publik tills domen vinner laga kraft om tre veckor, skriver Göteborgsposten.— Innan vi har bestämt oss för om vi ska överklaga eller inte så kan vi inte utfärda några tillståndskort, säger Jonas Karlsson, chef för filmgranskarna på Statens medieråd, till tidningen.

Sydsvenskan - 22 apr 16 kl. 21:13

Ostens film barnförbjuden tills vidare

Det är 15-års åldersgräns som gäller för Suzanne Ostens film "Flickan, mamman och demonerna" — åtminstone tills vidare.Filmskaparen och filmbolaget Triart har kämpat för en lägre åldersgräns och för två veckor sedan fick de rätt i förvaltningsrätten, som sänkte till 11 år. Men Statens medieråd valde att överklaga beslutet till kammarrätten och i väntan på ett nytt avgörande valde myndigheten att inte utfärda de tillståndskort som behövs för att visa filmen för en yngre publik.

DN - 22 apr 16 kl. 21:23

Ostens film barnförbjuden tills vidare

Statens medieråd anser att filmen ska vara barnförbjuden eftersom man anser att den kan ge upphov till "stark rädsla, oro och förvirring" hos yngre barn..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.