NSD > Nyheter

Saturday, 06 June, 08:44

NSD - 28 okt 11 kl. 15:32

Bravida installerar i Facebooks serverhallar i LuleåDet blir företaget Bravida som kommer att göra alla installationer i Facebooks nya datacenter i Luleå..
Läs mer på NSD
Läs mer om:
Facebooks, Luleå, Bravida

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Bravida, installerari , Facebooks, serverhallari , Luleå
Expressen - 15 feb 12 kl. 14:19

Enormt värmesvinn från Facebooks serverhallar

LULEÅ. Facebooks tre serverhallar i Luleå kommer att släppa ut enorma mängder värme. Omräknat i el motsvarar energin lika mycket ström som det totala elbehovet i en kommun av Västerås storlek, skriver tidningen Byggindustrin i sitt kommande nummer..

NSD - 05 sep 18 kl. 13:06

Utdelningen för Facebooks serverhallar: 414 miljoner

Pinnacle Sweden, Facebooks dotterbolag som driver serverhallarna i Luleå, har för första gången lämnat utdelning till moderbolaget i Sverige..

Cornucopia - 30 okt 18 kl. 11:51

Amazons serverhallar stoppar andra företag i Mälardalen

Det bloggen har varnat för sedan länge har nu hänt. Utländska företags enorma serverhalla - som inte ger några jobb och skatteintäkter att tala om - tränger bort andra företag. Amazons serverhallar i Eskilstuna har nu lett till att det råder kapacitetsbrist i Mälardalen och andra företag i behov av ström kan inte etablera sig i området.

TA - 13 feb 13 kl. 16:26

Facebooks servrar ger polisen hopp

Arkiv: AP
Facebooks serverhallar i Luleå, de första utanför USA, tas i bruk om några månader. Det kan göra det lättare att lagföra exempelvis näthatare som gör sig skyldiga till brott.
?

UNT - 15 feb 12 kl. 13:48

Enormt värmesvinn från serverhallar

Facebooks serverhallar i Luleå kommer att släppa ut enorma mängder värme. Omräknat i el motsvarar energin lika mycket ström som det totala elbehovet i en kommun av Västerås storlek, skriver tidningen Byggindustrin. (TT).

SvD - 15 feb 12 kl. 13:48

Varmt svinn från serverhallar

Facebooks serverhallar i Luleå kommer att släppa ut enorma mängder värme..

NSD - 08 okt 11 kl. 16:40

Depp i Österund efter Facebooks beslut

Jubel i Luleå. Depp i Östersund.I fredags fick Östersunds näringslivschef ett mejl från Pinnacle Sweden där företaget förklarar att de slutligen valt Luleå för Facebooks serverhallar..

NSD - 09 okt 11 kl. 13:45

Deppigt i Östersund efter Facebooks beslut

Jubel i Luleå. Depp i Östersund. I fredags fick Östersunds näringslivschef ett mejl från Pinnacle Sweden där företaget förklarar att de slutligen valt Luleå för Facebooks serverhallar..

NSD - 03 okt 12 kl. 06:00

I Facebooks kölvatten

En ny stor etablering i anslutning till Facebooks serverhallar på Porsön är på gång. Det handlar om en underleverantör till IT-jätten. - Det här bryter en trend i Luleå, säger Matz Engman, vd för Luleå näringsliv..

DN - 13 feb 13 kl. 16:20

Facebooks servrar i Luleå ger polisen hopp

Facebooks serverhallar i Luleå, de första utanför USA, tas i bruk om några månader. Det kan göra det lättare att lagföra exempelvis näthatare som gör sig skyldiga till brott..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.?>


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.