SvD > Nyheter

Sunday, 07 June, 07:31

SvD - 28 okt 11 kl. 15:30

Skrämmande god ? men läskig matBli Halloweenfestens hjälte. Laga maten som skrämmer ögat men tilltalar gomen..
Läs mer på SvD
Läs mer om:
Halloweenfestens

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Skrämmande, godmen , läskig, mat
SVT - 03 jul 17 kl. 21:35

Coop fälls för ”överdriven” och ”skrämmande” reklamfilm om ekologisk mat

”Överdriver risker, vilseleder och skräms” med filmer om påstådd nytta med ekologisk mat.

Dagensanalys.se - 23 maj 16 kl. 14:05

”Hyper Reality” – en skrämmande framtid

VR och AR – Virtuell och förbättrad verklighet är några av de hetaste tech-trenderna idag, och tillsammans med till exempel IoT (Internet of things) så kan vi vara på väg in i en ny framtid. Men vad händer när annonserna tar över helt okontrollerat – eller när vår identitet blir hackad i den ”förbättrade” verkligheten? Videofilmen ”Hyper Reality” visar en skrämmande vision… Det är Londonbaserade Keiichi Matsuda som nyss har färdigställt sin kickstartade kortfilm, ”Hyper Reality”.

Barometern - 13 nov 13 kl. 07:18

?Jag tyckte det var väldigt skrämmande?

Delar av tak flög förbi utanför hennes fönster. Lejla Crnkic från Kalmar bor i Filippinerna och upplevde tyfonen på nära håll. Nu har hon startat en insamling.

Expressen - 02 apr 16 kl. 16:33

"Skrämmande att det ser ut så här i Sverige"

Hon är själv uppvuxen i en dysfunktionell familj och fick stjäla mat på gatan för att överleva. I dag driver hon Donationer i Malmö för att hjälpa fattiga föräldrar att skapa en bättre tillvaro för sina barn. – Det är skrämmande att det ser ut så här i Sverige.

Jönköpingsnytt - 17 aug 18 kl. 06:21

"Skolmaten måste ändras - nästan skrämmande"

Skolor och förskolor i Jönköpings kommun serverar för lite ekologisk mat. Det menar Marie Wallgren som brinner för frågan och som föreslår att kommunen ska ändra skolmaten på flera olika sätt.
- Det är nästan skrämmande att det inte prioriteras, säger Marie Wallgren till Jnytt.

Helsingborgs Dagblad - 24 okt 14 kl. 14:11

Skrämmande flashmob på Väla

Läskig men dansant överraskning..

BT - 12 jun 12 kl. 07:57

Skrämmande om bisfenol A

Förbudet mot bisfenol A i nappflaskor och barnmatsburkar är bra, men det är en chimär att man kan skydda foster och barn tillräckligt genom enbart dessa förbud, skriver Åsa Westlund, europaparlamentariker. Många satte nog morgonkaffet i halsen i måndags. Svenska Dagbladet presenterade då sin granskning av hur bisfenol A i konservburkar förs över till människor.

YA - 10 feb 14 kl. 04:00

Skrämmande slöseri

Foto: Tom Wall
Det finns tyvärr alltför många exempel på politiker som slarvat bort dina skattepengar.
Det brukar hävdas från vänster att det är bäst att kommunen hanterar saker och ting, annars riskerar skattepengar att förvandlas till vinster för ägare i privata alternativ. Men den som känner tillit till kommunpolitiker och deras förmåga att förvalta våra gemensamma skattekronor behöver tänka om.

Supermiljöbloggen - 22 feb 15 kl. 12:21

Skrämmande samband mellan bekämpningsmedel och ALS

Risken att drabbas av nervsjukdomen ALS ökar kraftigt vid yrkesmässig exponering för bekämpningsmedel, enligt vetenskaplig skrift från Göteborgs universitet.  Bakom kunskapsöversikten står professorerna Lars-Gunnar Gunnarsson och Lennart Bodin. I rapporten konstaterar de båda professorerna att: Vår systematiska litteraturgenomgång och metaanalyser av metodologiskt relevanta publikationer indikerar ett statistiskt säkerställt samband med fördubblad risk av ALS efter exponering för kemikalier.

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

Skrämmande studie: Fattiga barn har mindre hjärnor än rika barn

Barn som växer upp i fattigdom har mindre hjärnor. Det visar en studie som har genomförts på Columbia University i samarbete med med ett barnsjukhus i Los Angeles. Enligt en artikel i den vetenskapliga tidskriften Nature har forskarna bland annat scannat barns hjärnor och genomfört kognitiva tester, och resultatet visar på en koppling mellan föräldrarnas inkomst och hur utvecklade barnens hjärnor är.

Skånskan - 12 dec 18 kl. 07:00

Bästa tipsen för en god kulturjul

Som vanligt passar kultur - och nöjesredaktionens medarbetare på att tipsa om julklappar som vi själva gärna ger bort - eller kanske önskar oss.Här finns allt från begagnat och årets bästa deckare till en skrämmande scenupplevelse, en trio Kate Bush, en ALMA-vinnare och en blockflöjt?
God Jul!

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.?>


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.