Polisen > Nyheter

Thursday, 28 May, 17:59

Polisen - 28 okt 11 kl. 15:31

Trygghetsmätningen 2011 presenterade felaktigt resultatPresskonferensen som ägde rum den 18 oktober med anledning av trygghetsmätningen 2011 visade sig innehålla felaktigt resultat..
Läs mer på Polisen

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Trygghetsmätningen, 2011, presenterade, felaktigt, resultat
Kristianstadsbladet - 09 jan 13 kl. 09:00

Trygghetsmätningen visar på minskad oro

Invånarna i Bromölla kommun känner sig tryggare än man gjort tidigare. Det visar den årliga trygghetsmätningen. Men mätningen gjordes innan mordet i Bromölla.

Skånskan - 24 aug 18 kl. 05:00

Rönneberga i halva trygghetsmätningen

ESLÖV 600 Eslövsbor får i dagarna brev från polisen och kommunen om årets trygghetsundersökning. Liksom förra året riktas enkäten till 300 boende på bostadsområdet Rönneberga och 300 personer i övriga Eslöv.Eslövs kommun drev ett speciellt projekt inom sin sociala budget på Rönneberga i fjol, Mötesplats Rönneberga, och i samband med det utnyttjade man även trygghetsmätningen till att pejla läget där.

Polisen - 29 nov 12 kl. 12:02

Trygghetsmätningen 2012: Utsatthet för brott minskar i Malmö

Trygghetsmätningen 2012 visar att utsattheten för brott sjunkit i Malmö sedan 2009..

Polisen - 10 okt 16 kl. 11:40

Dags för årliga trygghetsmätningen

Region Syd kommer tillsammans med kommunerna genomföra den årliga Trygghetsmätningen i hela regionen med början idag och åtta veckor framåt..

SR - 16 feb 17 kl. 14:20

Trygghetsmätning: Malmöbor känner sig otrygga

I dag presenterade Malmöpolisen resultatet av den senaste trygghetsmätningen som gjordes i slutet av förra året. Och polisen får både ris och ros för sitt arbete..

Skånskan - 04 mar 20 kl. 09:15

Polisen genomför extra trygghetsmätning

16 800 medborgare i fem skånska kommuner får möjlighet att tycka till om tryggheten i sitt bostadsområde. – Nu gör vi en kompletterande mätning mellan två ordinarie trygghetsmätningar. Detta dels för att följa upp vårt arbete, bland annat med Rimfrost, men även för att få en referenspunkt för att kunna jämföra med kommande trygghetsundersökningar, säger Stefan Sintéus, regional kommenderingschef i Rimfrost Syd.

Skånskan - 20 aug 19 kl. 16:57

Genomför trygghetsmätning

höör För att öka tryggheten bland medborgarna genomför polisen och Sveriges kommuner årligen en trygghetsmätning i den kommun där man bor. Just nu sker trygghetsmätningen i Höörs kommun.
Varje kommun är indelad i olika områden och i varje område är det ett slumpvis urval, i åldersgruppen 16-85 år, på 300 personer från folkbokföringen som tillfrågas.

Polisen - 01 sep 17 kl. 11:14

Dags för årets trygghetsmätning

Polisen i region Syd kommer tillsammans med regionens 58 kommuner att genomföra den årliga lokala Trygghetsmätningen med början den 4 september. Cirka 67 000 medborgare, 16-85 år, får möjlighet att svara på hur de ser på tryggheten i sitt bostadsområde..

YA - 18 nov 19 kl. 18:00

Skivarp sticker ut i trygghetsmätning

Trafiken är åter det stora irritationsmomentet när kommuninvånarna fått säga sitt i den årliga trygghetsmätningen. Tillsammans med drogproblematiken och tryggheten i det offentliga rummet blir det prioriterade områden för polis och kommun..

Helsingborgs Dagblad - 16 nov 18 kl. 18:20

Trygghetsmätningen: Skräp, trafik och droger sticker ut

Men skräp och trafik irriterar – droger oroar..

SmålandsPosten - 16 aug 19 kl. 21:21

Sommarens händelser färgar trygghetsmätning

Under fredagen fick trehundra personer i Lessebo kommun en trygghetsmätning i brevlådan. Denna mätning ska bli underlag för polis och kommun för att tryggheten ska ökas. Sommarens skadegörelser i Lessebo kommer prägla mätningen..

Fler nyheter från Polisen

Polisen - 1 timme sedan

Topsades för bedrägerimisstanke – döms för våldtäkt

En ung man som i våras anhölls misstänkt för flera fall av vishing-bedrägeri är numera också dömd för grov våldtäkt. Detta efter att ha blivit topsad i bedrägeriärendet..

Polisen - 9 timmar sedan

Om olika arrangemang

Coronapandemin och risken för virusspridning påverkar bland annat kommande högtider som skolavslutningar, studentfiranden samt andra arrangemang där många människor samlas..

Polisen - 10 timmar sedan

Lyckad insats mot narkotika i Årjäng

Polisen i lokalpolisområde Arvika har haft en lyckad insats mot narkotika i Årjäng under två dagar i maj, då man även fick tillfälle att ingripa mot annan brottslighet..

Polisen - Igår: 15:42

Medborgarlöfte med fokus på barn och ungdomar i Sandviken

Polisen och Sandvikens kommun fortsätter att samverka kring det brottsförebyggande arbetet. Medborgarlöftet för 2020-2021 är en satsning på en tryggare vardag för barn och ungdomar i Sandviken..

Polisen - Igår: 15:34

Säkerhetstips från Polisens fjällräddning

Med anledning av det varma vädret, svaga isar och höga vattenflöden varnar Polisens fjällräddning för att passera över sjöar och vattendrag i fjällen..

Polisen - Igår: 15:36

Trygghetsinsats efter flera bilbränder i Upplands Bro

Efter att 18 bilar satts i brand och ett bombhot hanterats under natten och morgonen den 27 maj har polisen inlett en trygghetsinsats i Upplands Bro..

Polisen - Igår: 14:22

Vanliga vardagsbrott i Västmanland – så skyddar du dig

Vilka brott är vanliga att råka ut för i Västmanland? Och hur kan du skydda dig?.

Polisen - Igår: 14:25

Långa fängelsestraff för grovt narkotikabrott i Norrtälje

Två män i 40-årsåldern döms till fängelse i 7 år och 4 månader respektive 5 år och 10 månader för grovt narkotikabrott. Männen ska ha förvarat och tillverkat narkotika i Norrtäljeområdet mellan år 2013-2019..

Polisen - Igår: 12:49

Stort beslag av amfetamin

När polisen i Sollentuna stannade en bil för kontroll resulterade det i ett beslag av cirka 60 kg amfetamin..

Polisen - Igår: 12:42

Satsning på motiverade medarbetare och trygga chefer för en bättre polis

Ledarträning är Polismyndighetens nya fortbildningsinsats för chefer, och genomförs i hela landet. I polisregion Stockholm startar Ledarträningen på bred front i höst, och innan dess pågår förberedelser där handledare ska utbildas internt för uppdraget..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.?>


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.