Helsingborgs Dagblad > Nyheter

Thursday, 28 May, 13:51

Helsingborgs Dagblad - 28 okt 11 kl. 15:26

Falsk kommunanställd knackar påFlera boende i Lerberget har den senaste tiden fått objudet besök av en man som påstår sig komma från kommunen.Enligt en kvinna som fick besök strax före 19-tiden i torsdags säger mannen att han är skickad av kommunen för att diskutera säkerhet. Hon drämde dock igen dörren framför näsan på honom och ringde sedan polisen..
Läs mer på Helsingborgs Dagblad
Läs mer om:
Lerberget

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Falsk, kommunanställd, knackar
Expressen - 04 jun 14 kl. 18:13

Kommunanställd man misstänks langat sprit

En kommunanställd man i Halland åtalas för storskalig langning av alkohol till ungdomar, den yngsta var bara 15 år. Dessutom är han åtalad för åtta fall av häleri. Även mannens hustru, som också är kommunanställd, åtalas för häleri eftersom hon borde ha förstått vad mannen höll på..

Expressen - 10 jul 19 kl. 09:19

Kommunanställd bad till Gud på arbetstid – anmäler sig själv

I början av sommaren beslutade Bromölla kommun att kommunanställda inte skulle ha rätt att be på arbetstid, oavsett religion. Nu anmäler en kristen kommunanställd sig själv för att ha gjort just det – bett till Gud på arbetstid, rapporterar Kristianstadsbladet..

Dalarnas tidningar - 15 aug 17 kl. 20:08

En kommunanställd man avskedas – ska ha misskött sitt arbete

En kommunanställd man i Gagnef avskedas efter att ha misskött sig på arbetet. Kommunen varnar även en annan anställd för att bli avskedad..

UNT - 20 nov 13 kl. 08:40

Tjänsteman ordnade bostad åt kommunanställd

En kommunanställd som är inblandad i korruptionshärvan ska ha ordnat så att en tjänsteman på kommunen fick hyra ett torp billigt. Ärendet har polisanmälts..

Kristianstadsbladet - 14 okt 14 kl. 14:51

Dödshot mot kommunanställd var fejk


Sjöbo kommun tog de upprepade dödshoten mot en kommunanställd på största allvar och lade ner hundratusentals kronor på att skydda den anställde. Men nu har mannen erkänt att han själv fabricerat hoten, rapporterar Skånskan på nätet.Ett privat säkerhetsbolag kopplades in och utförde säkerhetsanalys på mannens jobb och i hans hem.

UNT - 14 okt 14 kl. 14:51

Dödshot mot kommunanställd var fejk

Sjöbo kommun tog de upprepade dödshoten mot en kommunanställd på största allvar och lade ner hundratusentals kronor på att skydda den anställde..

Sydsvenskan - 14 okt 14 kl. 14:57

Kommunanställd fejkade dödshot

Sjöbo kommun tog de upprepade dödshoten mot en kommunanställd på största allvar och lade ner hundratusentals kronor på att skydda den anställde. Men nu har mannen erkänt att han själv fabricerat hoten..

BT - 14 okt 14 kl. 14:51

Dödshot mot kommunanställd var fejk

Sjöbo kommun tog de upprepade dödshoten mot en kommunanställd på största allvar och lade ner hundratusentals kronor på att skydda den anställde. Men nu har mannen erkänt att han själv fabricerat hoten, rapporterar Skånskan på nätet. Ett privat säkerhetsbolag kopplades in och utförde säkerhetsanalys på mannens jobb och i hans hem.

SvD - 14 okt 14 kl. 14:51

Dödshot mot kommunanställd var fejk

Sjöbo kommun tog de upprepade dödshoten mot en kommunanställd på största allvar och lade ner hundratusentals kronor på att skydda den anställde. Men nu har mannen erkänt att han själv fabricerat hoten, rapporterar Skånskan på nätet..

Jmini.se - 05 jan 16 kl. 12:11

Kommunanställd stal från jobbet

När det visade sig att en kommunanställd bland annat kört bil privat med kommunbilen samt handlat till sig själv med kommunens betalkort, så uppdagades också allvarliga brister inom förvaltningen. Vid början av förra året, så utförde kultur- och.....

Barometern - 02 feb 16 kl. 10:01

Dödshot mot kommunanställd i Torsås

Kommunhusen i Torsås håller sina dörrar låsta under tisdagen. Anledningen är ett dödshot mot en kommunanställd..

Fler nyheter från Helsingborgs Dagblad

Helsingborgs Dagblad - 15 minuter sedan

Björklund blir ambassadör i Italien

Liberalernas förre partiledare Jan Björklund blir ambassadör i Rom, har regeringen beslutat. Björklund får därmed lämna Stockholm lagom till hösten, då han tillträder som ambassadör den 1 september. Björklund var skolborgarråd i Stockholm från 1994 till.

Helsingborgs Dagblad - 15 minuter sedan

Ny attack efter slutet på afghansk vapenvila

Under tre dagar kunde ett krigssargat Afghanistan andas ut. Men nu är eldupphöret över och på torsdagen skedde ännu en attack som talibanerna sägs ligga bakom. Men förhoppningarna är ännu att regeringen och talibanerna närmar sig fredsförhandlingar.

Helsingborgs Dagblad - 30 minuter sedan

Tio nya dödsfall har rapporterats i Skåne senaste dygnet

Fler yrkeskategorier ska testas – kommer synas i statistiken med fler covid-19-smittade..

Helsingborgs Dagblad - 30 minuter sedan

Världens bästa lämnar Mora för Stockholm

Efter tio år i Kais Mora är det dags för nya äventyr för innebandyveteranen Anna Wijk. 28-åringen, som i februari utsågs till världens bästa spelare för fjärde gången, skriver på Instagram att hon lämnar klubben för "nya utmaningar". Tidigare har hon an.

Helsingborgs Dagblad - 30 minuter sedan

Tegnell utlovar ingen konsertljusning i höst

Livekulturen kämpar och sommarens stora festivaler och spelningar har ställts in eller skjutits upp. Hur blir det i höst? Stadsepidemiolog Anders Tegnell har inga särskilt positiva besked att ge gällande livekonserter, rapporterar Dagens Nyheter.

Helsingborgs Dagblad - 30 minuter sedan

MFF:s smäll: 20 miljoner sämre än normalt

Malmö FF är en ekonomiskt överlägsen jätte i fotbollsallsvenskan, men coronakrisen har redan börjat gräva djupa hål i Skåneklubbens kassakista. – I dag kanske vi vet om att vi är 20 miljoner sämre än vi brukar vara vid den här tidpunkten, och det här ka.

Helsingborgs Dagblad - 30 minuter sedan

Mopedist stoppades med 2,26 promille

Mopedist stoppades med 2,26 promille..

Helsingborgs Dagblad - 30 minuter sedan

Min mening: Varför finns det ingen trappstege på den nya badbryggan vid Klitterhus?

”Besviken badare” får svar direkt av kommunen..

Helsingborgs Dagblad - 45 minuter sedan

Svensk fotboll får ett extra transferfönster

Svensk fotboll fick gehör för sin önskan om ett extra transferfönster. I dag kom klartecken från det Internationella fotbollsförbundet, Fifa. Formellt klubbas beslutet i kväll.

Helsingborgs Dagblad - 45 minuter sedan

Peking vill ha Hongkonglag klar före val

Den nya säkerhetslag som planeras för Hongkong är ännu inte skriven. Så hur kan den redan väcka så starka reaktioner? Bara det att lagen tas fram i Peking får många Hongkong-bor att reagera, förklarar den oberoende Kina-rådgivaren Frédéric Cho.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.