Helsingborgs Dagblad > Nyheter

Friday, 05 June, 13:31

Helsingborgs Dagblad - 28 okt 11 kl. 15:24

Ovanlig fågel gästade KullabergOrnitolog Alf Petersson fick in en ovanlig fågel i sin tubkikare på fredagsmorgonen. En isabellastenskvätta gästade Kullaberg..
Läs mer på Helsingborgs Dagblad
Läs mer om:
Kullaberg, Alf Petersson

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Ovanlig, fågel, gästade, Kullaberg
BT - 31 dec 14 kl. 08:27

Se upp ? missa inte 2014!

Om man vägrar att se bakåt och inte vågar se framåt så måste man se upp. Ungefär så uttryckte sig Tage Danielsson i ett av sina bevingade uttryck. Vi på BT:s ledarsida vågar därför inte annat än att så här på 2014 års sista dag blicka tillbaka på tilldragelser sedan förra nyårsnatten som gjort intryck och gett avtryck.

Fler nyheter från Helsingborgs Dagblad

Helsingborgs Dagblad - 15 minuter sedan

Barnier: Inga betydande framsteg

Förhandlingarna om framtida handel och fiske mellan EU och Storbritannien hackar fortfarande. – Det är min uppgift att säga sanningen och sanningen är att det inte har skett några betydande framsteg den här veckan, konstaterar EU:s chefsförhandlare Mich.

Helsingborgs Dagblad - 15 minuter sedan

Ännu ett inbrott i obemannade butiken i Östra Karup

Matvaror för 10 000 kronor stals..

Helsingborgs Dagblad - 10 minuter sedan

Steve Coogan gör ny podd – som Alan Partridge

Den fiktive tv- och radioprogrameldaren Alan Partridge är en av den brittiska komikern Steve Coogans stora paradroller, som han har spelat i tv-serier, på scen och i spelfilm. Den 3 september dyker Partridge upp i en egen poddserie, "From the Oasthouse.

Helsingborgs Dagblad - 15 minuter sedan

Falska sedlar orsakade markbrand

Ett antal falska sedlar hittades vid en mindre markbrand i Rosenkälla i Nyköping. Nu misstänker polisen att branden uppstod när någon försökte göra sig av med bevismaterial, rapporterar SVT Nyheter Sörmland. Larmet om branden kom strax före midnatt på t.

Helsingborgs Dagblad - 15 minuter sedan

18-åring

18-åring döms för sexuellt ofredande av jämnårig flicka..

Helsingborgs Dagblad - 15 minuter sedan

”Det är så bra vi kan ha det”

Studenterna från Utbildningscentrum i Örkelljunga släpptes ut i två omgångar från Forum..

Helsingborgs Dagblad - 30 minuter sedan

Musikerförbundets krisfond delar ut miljoner

Svenska musikerförbundet har delat ut mer än hälften av sin krisfond och jobbar dagligen med utbetalningar. Hittills har 3,5 miljoner delats ut i form av stipendier på 10 000 till 350 sökanden från musikbranschen, rapporterar Kulturnytt. – Det finns de.

Helsingborgs Dagblad - 30 minuter sedan

Forskningsröra om malariamedicin mot covid-19

Den högt ansedda tidskriften Lancet har återkallat en studie som visade på ökad risk för hjärtproblem bland patienter som behandlas med malariamedicinen hydroxiklorokin mot covid-19. Det sker på begäran av tre av forskarna bakom studien. De hänvisar til.

Helsingborgs Dagblad - 30 minuter sedan

2 500 tjänster bort från Bombardier

Vikande försäljning under coronapandemin får kanadensiska tåg- och flygplanstillverkaren Bombardier att göra nedskärningar i verksamheten. Totalt 2 500 tjänster försvinner från koncernens enhet för flygplanstillverkning. Leveranserna av den typ av jetfl.

Helsingborgs Dagblad - 45 minuter sedan

Tim Davie ny chef för BBC

Tim Davie tar över som generaldirektör för det brittiska public service-bolaget BBC, världens största etermedieföretag. Davie är för närvarande chef för BBC Studios och ansvarig för redaktionell strategiutveckling. Han ersätter Tony Hall, som meddelade.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.