Jönköpingsnytt > Nyheter

Saturday, 06 June, 05:43

Jönköpingsnytt - 28 okt 11 kl. 15:13

Gör stor satsning på drogfritt gymnasiediscoVictor Jönsson och Ivan Martic i IM Production satsar på stort gymnasiedisco på söndag. Gymnasister från stora delar av länet är inbjudna. Bland annat bussas unga från Skillingaryd och Värnamo..
Läs mer på Jönköpingsnytt
Läs mer om:
Jönsson, Ivan Martic, IM Production, Skillingaryd, Värnamo

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Gör, stor, satsning, drogfritt, gymnasiedisco
GöteborgsPosten - 02 jun 18 kl. 07:00

Stor satsning på fler simlärare i sommar

Trots att de flesta drunkningsolyckor sker utomhus har sommarsimskolor lagts ned på många ställen. En stor orsak är bristen på simlärare och nu görs en stor satsning på att utbilda fler..

Nya Wermlands Tidningen - 06 okt 11 kl. 07:30

Stor satsning på jobb i kultursektorn

I årets budgetproposition gör regeringen en stor satsning för att bevara, vårda och inventera vårt kulturarv. Vi kallar det Kulturarvslyftet. Sammanlagt kan uppemot 4 400 lönebidragsfinansierade jobb skapas inom kulturområdet, skriver Lena Adelsohn Liljeroth och Hillevi Engström..

Vimmerby Tidning - 17 maj 14 kl. 06:05

Stor satsning i litet format

En stor satsning i ett litet format. 22 konstnärer, konsthantverkare och utställningslokaler i Vimmerby och Hultsfreds kommuner presenteras i fickformat..

SR - 12 jul 14 kl. 03:00

Stor satsning mot sjöfylleri

I veckan genomför Kustbevakningen en stor satsning mot fylleri och fortkörning till sjöss i hela landet. Sedan lagskärpningen 2010 har antalet rapporterade fall av sjöfylleri halverats..

SmålandsPosten - 19 nov 14 kl. 23:50

Stor satsning i lilla Åryd

Åryds SK är inte bara kometklubben från det lilla samhället som nästa år ska debutera i division 3-fotbollen.
Åryds SK är och den levande och välskötta klubben som nu ska göra en jättesatsning på ungdomarna. – Med våra mått mätt är det en mycket stor satsning.

Barometern - 09 mar 16 kl. 13:13

Stor satsning på sommarteater i Borgholm

Ölänningen Torbjörn Gustavsson saknar sommarpulsen som förr slog starkt i Borgholm. Med en stor satsning på sommarteater hoppas han höja temperaturen..

Jmini.se - 21 mar 16 kl. 09:19

Vissmålens Ridklubb gör en stor satsning på dressyr

Genom idrottslyftet har Vissmålens Ridklubb fått möjligheten att göra en stor satsning på dressyr, ryttarens sits och vikten av god grundridning. 19 mars hölls en kickoff i samarbete med Tenhults Naturbruksgymnasium, "Dressyrens dag". Förmiddage.....

SmålandsPosten - 07 mar 18 kl. 21:52

Stor satsning på att skydda värdefull skog

Skogsmark som fick formellt skydd minskade något i Kronoberg i fjol. Men nu görs en stor satsning på att skydda skog, med mer pengar till markägare och mer personal på Skogsstyrelsen..

BT - 20 nov 18 kl. 17:07

Tomas Johansson (M): ”Ingen stor satsning på skolan”

Moderaternas kommunalråd Tomas Johansson är inte imponerad av den nya majoritetens budgetbesked om skolan. – Jag tycker inte att det är någon stor satsning, säger han..

Cornucopia - 30 jan 19 kl. 12:13

Stor satsning av Psyopsförbundet och MSB mot informationspåverkan - föreläsningar för allmänheten i Svenstavik, Linköping, Kungsbacka

Försvarsutbildarna och Psyopsförbundet genomför med finansiering från MSB just nu en stor satsning mot informationspåverkan. Man har utbildat informatörer som håller föreläsningar för företag, myndigheter och allmänheten. Ikväll hålls föreläsningar för allmänheten i Svenstavik, den 12:e februari i Linköping och den 28:e februari i Kungsbacka.

BT - 06 mar 19 kl. 18:24

Nya padelplanen i Borås – flera nya banor och restaurang: ”Stor satsning”

Padelcenter i Borås satsar stort och planerar att bygga ut sin anläggning på Viared – med flera nya banor och en restaurang. – Intresset för sporten är otroligt stort och detta blir en stor satsning från vår sida, säger anläggningens vd Fredrik Bryngelsson..

Fler nyheter från Jönköpingsnytt

Jönköpingsnytt - 7 timmar sedan

"Nu har vi en bal på Spira!"

– Det kan inte bli bättre. Det tycker Nathali Saliba som går ut från Erik Dahlbergsgymnasiet och får medhåll av klasskompisen Amanda Lilja Hökros.
.

Jönköpingsnytt - 8 timmar sedan

Sandas sista bal skiner som solen – trots regn

Efter en veckas fint väder kom regn men vad gör väl det när man får gå på bal?
.

Jönköpingsnytt - 8 timmar sedan

Klart för start: Så blir fotbollspremiären

Premiär borta mot Torns IF väntar för Assyriska IK när Ettan Södra drar igång nästa helg.
.

Jönköpingsnytt - 10 timmar sedan

En till sjukhus efter krock

SOS larmade ut räddningstjänst, polis och ambulans till en olycka I Norrahammar på fredagskvällen.
.

Jönköpingsnytt - 12 timmar sedan

Risk för blöt nationaldag: ”Ser inte lovande ut”

Det blir en mulen och något regnig fredag i Jönköping – följt av nationaldagen då många vill fira utomhus med god mat och dryck. Så finns det chans för sol när svenska flaggan hissas? I nuläget ser det mörkt ut...

Jönköpingsnytt - 14 timmar sedan

Klädjättar i Jönköping riskerar att stänga butikerna

Den norska klädkoncernen Varner Group har beslutat sig för att göra stora nedskärningar. Man har redan lagt ner kedjan Wow, som har 30 butiker i Norge och man överväger att göra betydligt mer.
.

Jönköpingsnytt - 14 timmar sedan

18-åring misstänks för grovt narkotikabrott

En 18-årig pojke från Jönköping åtalas för grovt narkotikabrott. Detta efter att han haft en stor mängd narkotika som han till stora delar hävdar inte var hans.
.

Jönköpingsnytt - 15 timmar sedan

Nu får det vara nog - ta personalen på allvar

Jönköpingsnytt - 15 timmar sedan

Växer specialistsjuksköterskor på träd?

Jönköpingsnytt - 17 timmar sedan

Vattenskoterförare polisanmäld - terroriserade och skadade båt

En roddare från Jönköping University blev i tisdags terroriserad av en vattenskoterförare på Munksjön. Roddbåten fick skador som uppskattats till 40.000 kronor och händelsen är polisanmäld.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.?>


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.