NSD > Nyheter

Saturday, 06 June, 09:49

NSD - 28 okt 11 kl. 14:55

Väpnat rån i RåneåEtt väpnat rån skedde strax innan klockan 14 på fredagen på OKQ8 i Råneå..
Läs mer på NSD
Läs mer om:
Råneå, OKQ8

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Väpnat, råni , Råneå
Barometern - 03 maj 14 kl. 08:50

Två män greps efter väpnat rån mot mack

Två män greps och anhölls i natt misstänkta för ett väpnat rån mot Shell i Kalmar. Vid 00.14 gick ett överfallslarm på Shell på Daléngatan.

Skånskan - 09 okt 15 kl. 22:07

Väpnat rån på restaurang

Malmö Strax före 22-tiden skedde ett väpnat rån på Vapiano på Emporia. Ett väpnat rån har inträffat på restaurangen Vapiano på Emporia. – Vi har fått in ett larm om ett väpnat rån med någon form av luftvapen, säger Kim Hild, polisens pressinformatör.

Uppsalanyheter.se - 22 apr 17 kl. 02:38

Väpnat rån Uppsala

En butik på Svamptorget stadsdelen Norby utsattes på fredagen för ett väpnat rån, det är oklart om rånaren fått något byte med sig.En butik på Svamptorget stadsdelen Norby utsattes på fredagen för ett väpnat rån, det är oklart om rånaren fått något byte med sig.   Strax före klockan 13:00 rånades en butik på Svamptorget för ett väpnat rån, gärningsmannen lämnade platsen på cyekl i västlig riktning enligt polisen i Uppsala län.

BT - 24 nov 13 kl. 21:36

Väpnat rån mot ICA i Dalsjöfors

För andra gången på en vecka har en ICA-affär rånats i Boråsområdet. Igår skedde ett väpnat rån mot ICA i Dalsjöfors vid 18.30-tiden.

BT - 24 nov 13 kl. 21:36

Väpnat rån mot Ica i Dalsjöfors

För andra gången på en vecka har en ICA-affär rånats i Boråsområdet. Igår skedde ett väpnat rån mot Ica i Dalsjöfors vid 18.30-tiden.

Uppsalanyheter.se - 14 apr 14 kl. 02:24

Väpnat rån mot bensinstation

Klockan 19:30 på söndagkvällen fick polisen larm om ett väpnat rån mot en bensinstation i Uppsala.Klockan 19:30 på söndagkvällen fick polisen larm om ett väpnat rån mot en bensinstation i Uppsala.   En ensam gärningsman med en motorcykelhjälm på huvudet rånade en bensinstation på Vaksalagatan under söndagkvällen.

Västerbottens Folkblad - 15 okt 15 kl. 09:50

Alpinstjärnans bil stulen i väpnat rån

Alpin och Freestylestjärnan Jon Olssons bil har stulits i ett väpnat rån. Det är alpinstjärnan själv som lagt upp en efterlysning på sitt Instagramkonto. ”Stulen i väpnat rån i Nederländerna, ring polisen om du ser den!

Skånskan - 02 feb 16 kl. 17:27

Skolpersonal får utbildning att möta väpnat våld

Skurup Skjutningar och grova våldbrott i skolor riskerar att bli ett ökande problem i Sverige, menar kommunens säkerhetschef Malin Ekblad.
På måndagen fick rektorer och skolledning en utbildning i hur man ska hantera exempelvis väpnat våld i skolan.Våldsdåden i Trollhättan och Broby har satt extra fokus på hur säkerheten i de svenska skolorna ser ut.

Skånskan - 30 aug 16 kl. 06:28

Väpnat rån på Hermodsdal

Morgonkollen Här är ett urval av nattens och morgonens viktigaste nyheter. LOKALT
Stopp för vibrationer
SLOTTSGATAN När bilarna flyttade ett par meter från huset upphörde problemen med störande vibrationer.
– Det är en otrolig skillnad.

GT - 30 nov 16 kl. 18:32

JUST NU: Väpnat rån i centrala Göteborg

Ett väpnat rån har skett i centrala Göteborg.– Det är en klädbutik på Teatergatan som utsatts för ett väpnat rån, berättar Peter Adlersson, polisens presstalesman..

Expressen - 30 nov 16 kl. 18:32

JUST NU: Väpnat rån – gärningsmän jagas

Ett väpnat rån har skett i centrala Göteborg.– Det är en klädbutik på Teatergatan som utsatts för ett väpnat rån, berättar Peter Adlersson, polisens presstalesman..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.