SVT > Videos

Wednesday, 27 May, 00:24

SVT - 28 okt 11 kl. 14:46

Handelsbankens vd: "Jag är nog inte bättre än någon annan"Handelsbankens vd Pär Boman om livet som kund i banken..
Läs mer på SVT
Läs mer om:
Pär Boman

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Handelsbankensvd Jag är , noginte bättre , ännågon , annan
GT - 27 feb 18 kl. 13:13

”Hade jag varit 20 hade jag nog haft annan syn på det”

Joel Lundqvist är tillbaka i Frölunda igen efter OS-äventyret i Pyeongchang.Men då petas han från första powerplay-enheten till förmån för formstarke Carl Grundström.– Hade jag varit 20-25 år hade jag nog haft annan syn på det, men nu är det laget som gäller, säger Frölundakaptenen..

Helsingborgs Dagblad - 11 jan 20 kl. 08:00

Det bästa för nordvästra Skåne är nog en annan ägare till Öresundskraft

Kanske en pensionskapitalförvaltare..

PrivataAffärer - 17 jul 19 kl. 07:29

Handelsbankens resultat strax under förväntan

Handelsbankens rörelseresultat blev 5.350 miljoner kronor i det andra kvartalet. Det kan jämföras med snittestimatet om 5.

VA - 27 apr 11 kl. 08:51

"Handelsbankens räntenetto en besvikelse"

27 april Handelsbankens resultat för det första kvartalet kom in på den svaga sidan då banken missade konsensus på de flesta resultatraderna. Speciellt räntenettot var en besvikelse i kvartalet. Det säger analytiker till Nyhetsbyrån Direkt.

YLE - 02 sep 14 kl. 17:44

Journaliststuderande: ”Alla journalister får nog inte jobb”

Det utbildas för många journalister, anser journaliststuderande, som upplever att konkurrensen om jobben i det finlandssvenska medielandskapet är hård. Soc och Kom borde erbjuda ett större urval av utbildningar inom kommunikation, så att det blir lättare att hitta jobb. Att det går dåligt för de finlandssvenska dagstidningarna överraskar inte journaliststuderande på Svenska Social- och Kommunalhögskolan vid Helsingfors Universitet, Soc & Kom.

Barometern - 24 sep 13 kl. 08:03

?Vi måste nog göra det själva?

Såg på tv härom dagen och hamnade framför ett program där en man berättade hur han först krockat med en älg, sedan inte fått någon hjälp av förbipasserande bilister.
Han talade om att det nu förtiden alltid ska vara någon annan som gör något. Precis så är det och jag tycker dikten En tragisk förlust illustrerar dagens brist på att ta ansvar för sin medmänniska.

YLE - 26 feb 16 kl. 08:03

Tor Sparv: "Helt annan glöd i United igår"

Enligt Tim Sparvs pappa Tor Spav var det ett helt annat glöd i Manchester Uniteds fullblodsproffs i torsdagens Europa League-match på Old Trafford och det fällde avgörandet. Tor Sparv har tidigare i karriären varit tränare för sin son Tim och fanns på plats i Manchester när sonen spelade sin största match i klubblagskarriären så här långt. – Det var nog stort, speciellt i den första matchen då han var kapten och de vann.

Västerbottens Folkblad - 27 feb 11 kl. 12:17

Även Handelsbankens kunder drabbade

UMEÅ Handelsbankens kunder i Umeå har också drabbats av kortkapning de senaste dagarna. UMEÅ Handelsbankens kunder i Umeå har också drabbats av kortkapning de senaste dagarna. - Det är ett fåtal kunder i Umeå som har handlat med sina kort på ett ställe där ?

Affärsvärlden - 26 mar 14 kl. 08:33

DI: Handelsbankens maktaffär kan väcka ont blod på stämma

Gårdagens affär mellan mellan Svenska Handelsbanken, Handelsbankens Pensionsstiftelse och Handelsbankens Pensionskassa kan väcka missnöje på dagens bolagsstämma, menar Dagens Industris kommentator Ulf Petersson..

DI - 06 nov 15 kl. 10:10

Handelsbankens smarta drag

En viktig faktor i de stora transaktionerna med i SCA-aktier på torsdagskvällen är att Handelsbankens pensionsstiftelse ökar sin röstandel från 1,1 till 2,3 procent. Det ger Handelsbankens pensionsstiftelse en strategisk maktplats i SCA:s valberedning..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.