Helsingborgs Dagblad > Nyheter

Thursday, 04 June, 08:58

Helsingborgs Dagblad - 28 okt 11 kl. 14:34

Nya knarkböter för Jay SmithIdolvinnaren Jay Smith har för andra gången på kort tid straffats med böter för att ha använt narkotika..
Läs mer på Helsingborgs Dagblad
Läs mer om:
Jay Smith

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Nya knarkböterför , Jay, Smith
Helsingborgs Dagblad - 29 sep 14 kl. 15:14

17-åring får inte rabatt på knarkböter

Därför ska ungdomar inte få lägre böter än en vuxna, enligt Högsta domstolen..

Skånskan - 09 mar 15 kl. 17:54

22-åring fick knarkböter

En 22-årig man i Eslöv har dömts att betala 1 500 kronor i böter sedan målet där han anklagas för narkotikabrott avgjordes utan huvudförhandling..

Kristianstadsbladet - 08 jul 16 kl. 13:15

Riskerar 33 000 i knarkböter

En 26-årig man misstänks för innehav av narkotika under Sweden Rock. Nu riskerar han höga dagsböter..

Nyan - 03 okt 17 kl. 08:00

Kraftigt berusad får knarkböter

På måndagen fick polisen anmälan om en störande person inne i en fastighet i Mariehamn. Personen var kraftigt berusad och greps på basen av polislagen. Bland personens tillhörigheter hittades ”narkotikarekvisit som visade ett positivt utslag på cannabis”, sägs i ett pressmeddelande.

Sydöstran - 29 jul 16 kl. 15:15

Rockare döms till 33 000 i knarkböter

Kristianstadsbladet - 17 apr 14 kl. 11:51

Knarkböcker unik smugglingsmetod


Fyra personer, två män och två kvinnor, åtalades i dag vid Växjö tingsrätt för grova smugglings- och narkotikabrott. Två av dem betraktas som huvudmännen i en omfattande narkotikahärva.Böcker med sidor indränkta med kokain ska ha skickats från Colombia till Sverige och till Växjö där narkotikan åter extraherades.

Helsingborgs Dagblad - 17 apr 14 kl. 11:53

Knarkböcker unik smugglingsmetod

Fyra personer, två män och två kvinnor, åtalades i dag vid Växjö tingsrätt för grova smugglings- och narkotikabrott. Två av dem betraktas som huvudmännen i en omfattande narkotikahärva. Böcker med sidor indränkta med kokain ska ha skickats från Colombia till Sverige och till Växjö där narkotikan åter extraherades.

BT - 17 apr 14 kl. 11:51

Knarkböcker unik smugglingsmetod

Fyra personer, två män och två kvinnor, åtalades i dag vid Växjö tingsrätt för grova smugglings- och narkotikabrott. Två av dem betraktas som huvudmännen i en omfattande narkotikahärva. Böcker med sidor indränkta med kokain ska ha skickats från Colombia till Sverige och till Växjö där narkotikan åter extraherades.

Fler nyheter från Helsingborgs Dagblad

Helsingborgs Dagblad - 5 minuter sedan

Disney skänker miljoner till medborgarrätt

Mediekoncernen Disney skänker fem miljoner dollar, motsvarande runt 46 miljoner kronor, till ett antal medborgarrättsorganisationer i samband med den protestvåg som sveper över landet efter George Floyds död. Pengarna ska bland annat gå till organisatio.

Helsingborgs Dagblad - 15 minuter sedan

Mildare konjunkturtapp i Skåne – trots allt

Ett dramatiskt förändrat konjunkturläge – ändå har Skåne klarat sig lindrigare undan coronakrisen är Stockholms respektive Västra Götalands län. Varsel, permitteringar och antalet nyanmälda arbetslösa har ökat mindre i Skåne jämfört med de andra storsta.

Helsingborgs Dagblad - 15 minuter sedan

Samsung-höjdare misstänkt för ekobrott

Det stormar återigen kring en av storägarna bakom Samsung-imperiet, Sydkoreas största konglomerat. Sydkoreanska åklagare har begärt Samsung-patriarken Lee Kun-hees tilltänkta arvtagare Lee Jae-yong häktad. Lee Jae-yong, vice ordförande i Samsung Electro.

Helsingborgs Dagblad - 15 minuter sedan

Så påverkar coronapandemin din pension

Ett flertal pensionärer kan räkna med 600 kronor mindre i pension per månad nästa år. Det blir en konsekvens av coronapandemin enligt nya beräkningar från Swedbank. Konsekvenserna av corona har gett tydliga konsekvenser för arbetsmarknaden och ur ett ma.

Helsingborgs Dagblad - 30 minuter sedan

FI: Bankerna bör avvakta med utdelning

Osäkerheten kring utvecklingen av den ekonomiska krisen är fortsatt stor. Men stödpaket och stimulanser har mildrat de ekonomiska konsekvenserna och minskat oron på finansmarknaden, skriver Finansinspektionen (FI) i årets första stabilitetsrapport. För.

Helsingborgs Dagblad - 45 minuter sedan

Tokyos guvernör: ”OS måste förenklas”

Tokyos guvernör Yuriko Koike säger att det kan bli nödvändigt att rationalisera och förenkla delar av OS nästa år på grund av coronapandemin. Förslag på förändringar som diskuteras, för att hålla covid-19 på avstånd, är obligatorisk virustestning och fä.

Helsingborgs Dagblad - 45 minuter sedan

Kims syster om avhoppare: Avskum och hundar

Den nordkoreanska ledaren Kim Jong-Uns syster Kim Yo-Jong, som anses ha stor informell makt i den slutna diktaturen, skräder inte orden om de nordkoreaner som flytt till Sydkorea. Avhopparna är "avskum" och "skräpliknande blandrashundar" som förrått sit.

Helsingborgs Dagblad - 45 minuter sedan

Regeringens coronaförtroende rasar

Allmänheten har tappat något av förtroendet för hur Folkhälsomyndigheten och Myndigheten för samhällsskydd och beredskap (MSB) hanterar covid-19-epidemin. Enligt Novus undersökning i månadsskiftet maj/juni har 65 procent av de tillfrågade förtroende för.

Helsingborgs Dagblad - 1 timme sedan

Petters nya utmaning: indiemusik

Petters rappa rader möter indiepop och jazz. Annika Norlin, Joel Alme, Franska Trion och Hästpojkens Martin Elisson – det är några av namnen som dyker upp på nya plattan. Det är 22 år sedan Petter debuterade som artist med albumet "Mitt sjätte sinne" oc.

Helsingborgs Dagblad - 1 timme sedan

Se Perstorpsstudenterna springa ut!

Studentutsläppet från Stensmölla sänds live klockan 16.30 på fredag..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.