Helsingborgs Dagblad > Nyheter

Friday, 29 May, 06:57

Helsingborgs Dagblad - 28 okt 11 kl. 14:20

Full sidensvans polisanmäldEn kraftigt berusad sidensvans blev på torsdagen polisanmäld i Västerås. Fast från början visste man inte att det var en sidensvans. Personen som hittade fågeln trodde att det var en nymfparakit som inte kunde flyga. Polisen tyckte därför det var lämpligt att lämna den till en djuraffär. Där konstaterade man roat att det inte alls var en parakit, utan en sidensvans, full som en alika av för många rönnbär..
Läs mer på Helsingborgs Dagblad
Läs mer om:
Västerås

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Full, sidensvans, polisanmäld
Sydsvenskan - 13 okt 15 kl. 16:56

Vi bör inte rutinmässigt polisanmäla barn

Birgitta Håkansson reagerade (13/10) på händelsen på Blankebäcksskolan.Först och främst vill jag poängtera att skolan naturligtvis ser allvarligt på misshandel mellan elever. Det är självklart att skolan ska göra sitt yttersta för att skolan ska vara en trygg plats för alla.

BT - 19 feb 13 kl. 09:27

Tranemopolitiker polisanmäld - kastas inte ur partiet

På lördagsnatten försökte två män driva in skulder ? ett försök som slutade med två polisanmälningar där rubriceringen är "försök till utpressning". En av de två är politiker i Tranemo kommun.

P3 - 10 jun 14 kl. 11:48

Busringningssajten Prankster riskerar att polisanmälas av CSN

På prankster.se kan du lura dina vänner att tro att de har en könssjukdom, att de måste ta hand om en full kompis hos polisen eller att de blir av med sitt studiestöd. Nu funderar CSN på att polisanmäla busringningssajten.

Dagens Medicin - 06 dec 16 kl. 15:15

Macchiarini behåller miljoner – KS polisanmäls

Kollegor säger att Paolo Macchiarini sällan var på jobbet. Trots det fick han full lön, flera miljoner kronor. Nu görs en polisanmälan för trolöshet mot huvudman..

DN - 22 nov 17 kl. 17:54

SD-tjänsteman polisanmäld för misstänkt våldtäkt

En SD-tjänsteman i riksdagen har blivit polisanmäld för våldtäkt, uppger Aftonbladet. Bakom anmälan står en 16-årig flicka som säger att mannen söp henne full och våldtog henne..

YLE - 15 maj 14 kl. 21:58

Skolbesök och barnskydd då mobbning polisanmäls

Bland de polisdistrikt som täcker Svenskfinland är det varje år tiotals mobbningsfall som polisanmäls. Merparten av fallen läggs ändå ner då gärningsmännen är under 15 år. Svenska Yles granskning visar att polisen mera går in för åtgärder som skolbesök och att kontakta barnskyddet.

Skånskan - 08 jun 16 kl. 20:08

Polisanmälan att vänta på BW-match

FOTBOLL/SPEL Svenska Spel kommer med största sannolik att göra en polisanmälan på division 2-matchen i söndags mellan BW90-Nybro, där bolaget kort före avsparken stoppade all betting på objektet.– Vi har nått så långt i vår analys, att det inte går att hitta någon rimlig förklaring till det avvikande spelmönstret. När vi vänder oss till polisen är det för att få hjälp med att reda ut en rad omständigheter, förklarar Johan Söderkvist, pressinformatör på Svenska Spel.

Skånskan - 23 nov 16 kl. 13:00

Lånebluffen med e-böcker polisanmäld

Skåne Bibliotekschefer i Skåne vill att lånebluffen där ett skånskt familjeförlag masslånade sina egna e-böcker och tjänade över 80 000 på bara några månader utreds som bedrägeri.
De har gått samman och gjort en gemensam polisanmälan.
ERWP.

Skånskan - 25 mar 17 kl. 06:00

Polisanmäler elva personer för näthat och kränkningar

Hörbys kommunalråd Susanne Meijer (S) har polisanmält elva personer, en blogg och en Flashbacktråd för förtal. Bland de polisanmälda finns bland annat kommunrevisorn Leif Rosvall (M) och SD-ordföranden Johan Ohlin.
De anklagas för näthat och för att spridit ett kritiskt debattinlägg om henne och en karikatyrteckning i sociala medier.

Skånskan - 07 mar 19 kl. 18:16

Lena Axelsson (S) tar polisanmälan vidare till JO

Skurup Lena Axelsson (S) har polisanmält de tre politiker som röstade för att polisanmäla 17 ensamkommande barn för grovt bidragsbrott.
Nu väljer hon även att göra en JO-anmälan för en av pojkarna som är familjehemsplacerad hos henne.
– Jag vill ge honom upprättelse, säger hon.

Fler nyheter från Helsingborgs Dagblad

Helsingborgs Dagblad - 30 minuter sedan

Snabbkoll på nattens nyheter

Snabbkoll på nattens nyheter..

Helsingborgs Dagblad - 30 minuter sedan

Därför testas bara vissa för covid-19 – och det så fort som möjligt

Här är några punkter i den svenska testbilden..

Helsingborgs Dagblad - 30 minuter sedan

Bivänligaste kommunen korad

Bort med hårdsnaggade grönytor och in med blommande ängsmarker – om de vilda bina får bestämma. Enligt Naturskyddsföreningen går det åt rätt håll i många kommuner och allra bäst går det i Helsingborg, som nu utses till Sveriges bivänligaste kommun. – De.

Helsingborgs Dagblad - 30 minuter sedan

Rekorddyra droppar – världsunik cognac såld

För över 100 år sedan skänktes flaskan av en föräldralös pojke till sina franska fosterföräldrar. Det som då var en oansenlig gåva är i dag världsunikt – och nu har flaskan sålts för ett rekordpris på 1,3 miljoner kronor. – Den bör fortfarande vara dric.

Helsingborgs Dagblad - 45 minuter sedan

Mordåtalad pojkvän förhörs i Wilma-rättegång

Nu är det dags för den mordåtalade 23-åringen att svara på frågor i rättegången om 17-åriga Wilmas död i Uddevalla. Han nekar till alla anklagelser, men ska under fredagen förhöras i tingsrätten. I polisförhören har mannen varit fåordig, enligt åklagare.

Helsingborgs Dagblad - 45 minuter sedan

Krögaren korkar upp i pop up-restaurang i Ängelholm

Coronaviruset tvingade Ralf Nord att planera om verksamheten..

Helsingborgs Dagblad - 45 minuter sedan

Koenigsegg parkerar i pop up-lokal på Storgatan i Ängelholm i sommar

Fastighetsägarna lånar ut tomma lokaler till tillfälliga verksamheter..

Helsingborgs Dagblad - 1 timme sedan

Småsparare bottenfiskade i maj

Småspararna valde att bottenfiska på aktiemarknaden under maj månad. Norwegian, Samhällsbyggnadsbolaget i Norden och H&M fanns bland köpobjekten Stockholmsbörsen har likt övriga marknader globalt sett fått fart den senaste månaden. Under de senaste 30 d.

Helsingborgs Dagblad - 1 timme sedan

Kirunaflytten ställs ut i all sin komplexitet

Stora delar av stadskärnan – inklusive kyrkan – ska flyttas tre kilometer. I utställningen "Kiruna forever" undersöker Arkdes i Stockholm – tillsammans med Konstmuseum Norr i Kiruna – en av de största stadsomvandlingarna i modern tid. Farhågan för en ut.

Helsingborgs Dagblad - 1 timme sedan

Ängelholmsföretag planerar att bygga padelhall i Hyllinge

Miljonbygge med fem banor kan stå klart till vintern..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.?>


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.